Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan mentem. Hirtelen vezérelt ötlet volt hogy motorra ülök, és megyek egy kört.
NÉÉÉÉmmmá
A Kertész Vili meg a Magdinéni beszélgetnek
Mindkét oldalon nagyon jó vagyok,szójjá
a Szivi-t még a folyosón tisztázzuk
én azt hittem, hogy nincsen motorod, úgyhogy azért elnézést

Jóéjt, megyek a takaró alá gyógyulni
Szivi, Te kivel keversz? Nekem van / még / motorom...
Igen ezt láttam, megis lepődtem, kieza felelőtlen kamasz, aki sérült lábbal, védőfelszerelés nélkül röpköd... Ill. röpködik...
közvetlenül azután, hogy veszel egy motort
Najó, télleg már magamnak is fárasztó vagyok, úgyhogy pofám alapba helyezem.. Na és amúgy mikor tudok majd megint gond nélkül motorozni?....
Mókamiki kapszulát reggeliztem, még tart a hatása...
Nem tényleg motorozhatok . A doki komolyan mondta én meg megfogadom Sőt múlthétvégén már motoroztam is . Ime a bizonyíték. Igaz csak lájtosan , de azért húztam neki a kis asztalt már simán vittem. A kép szar lett , mert nem én készitettem
olyan tipusu osszeallitott video vagy film nincs errol vagy erzbergrol mint pl a last man standing-rol? kerestem mar regebben, de csak hazilag barkacsoltak vannak, nagy resze fos ....
ja és lehet menni elvileg,megint működik a pálya.
ma ki is néztünk,nem is rossz
rehab rehab rehab ... mást nem kívánok hozzáfűzni
én is úgy megyek,hogy csapódok Jaksiékhoz ha olyan idő lesz,mint tegnap.
van hirdetésem,azon keresztül megtalálsz,ha úgy van.
Nahát ez remek... A labda-rúgást félpoénosan értettem, csakmert ha az menne, akkor talán minden.. Egyszerűen csak kattogok, mert egy már műtött, és amúgy sportosnak tűnő térdműtött páciens beparáztatott, mivel 6 hónap után még mindig nem tud normálisan leguggolni.. Ezért zaklatom az errejáró rutinosabbakat.. Akkor végülis azzal, hogy motorozhatsz, csak ironizáltál?!..
atsz! minket érdekelne egy kis debreceni pályázás! adj már valami elérhetőséget...
lehet még menni oda egyáltalán?
Na kérem visszajöttem Szóval a törést és a fájdalmat elég jól viseltem . Simán elaludtam a műtét előtt az előkészítőben olyan nyugodt voltam . Itthon jobban kivoltak miatta, főleg azért, mert mentünk volna Korfura egy hétre , de a törésem véget ez meghiúsult. Gipszet hállistennek nem kaptam ezért tudtam rendesen fürödni aludni. Szaladni még azért most sem tudok, de hajlik rendesen a térdem és a bokám is . Lassan 3 hete a mankót sem használom. Focizni meg nem tudok és kimondottan utálom Soha életemben nem láttam még egy focimeccset sem.
Üdv! Oncsik ( mocsok ) Zolival csináltunk egy kis KAWA tesztet, fogyasszátok egészséggel!

http://www.youtube.com/watch?v...
Nah... ezt viszont most nem értem...
Csak nem valakinek a volt munkatársai?

Nah, ezt akartam...

Meggyőztél...
nekem max a lábamat ápolhatják
az elmém gyógyíthatatlan
Okker... Öööö melyik folyosón is? Szted beszélhetünk az ápolók nélkül is?!...
majd a folyosón elmesélheted ha még akarok
Hosszú... Esetleg majd személyesen.. Rosszul viselem amikor befenyegetnek, pláne a semmiért.. Énmár csak ilyen rögeszmés vagyok..