Najó, télleg már magamnak is fárasztó vagyok, úgyhogy pofám alapba helyezem.. Na és amúgy mikor tudok majd megint gond nélkül motorozni?....
Mókamiki kapszulát reggeliztem, még tart a hatása...
Nem tényleg motorozhatok . A doki komolyan mondta én meg megfogadom Sőt múlthétvégén már motoroztam is . Ime a bizonyíték. Igaz csak lájtosan , de azért húztam neki a kis asztalt már simán vittem. A kép szar lett , mert nem én készitettem
olyan tipusu osszeallitott video vagy film nincs errol vagy erzbergrol mint pl a last man standing-rol? kerestem mar regebben, de csak hazilag barkacsoltak vannak, nagy resze fos ....
Nahát ez remek... A labda-rúgást félpoénosan értettem, csakmert ha az menne, akkor talán minden.. Egyszerűen csak kattogok, mert egy már műtött, és amúgy sportosnak tűnő térdműtött páciens beparáztatott, mivel 6 hónap után még mindig nem tud normálisan leguggolni.. Ezért zaklatom az errejáró rutinosabbakat.. Akkor végülis azzal, hogy motorozhatsz, csak ironizáltál?!..
Na kérem visszajöttem Szóval a törést és a fájdalmat elég jól viseltem . Simán elaludtam a műtét előtt az előkészítőben olyan nyugodt voltam . Itthon jobban kivoltak miatta, főleg azért, mert mentünk volna Korfura egy hétre , de a törésem véget ez meghiúsult. Gipszet hállistennek nem kaptam ezért tudtam rendesen fürödni aludni. Szaladni még azért most sem tudok, de hajlik rendesen a térdem és a bokám is . Lassan 3 hete a mankót sem használom. Focizni meg nem tudok és kimondottan utálom Soha életemben nem láttam még egy focimeccset sem.
A Kertész Vili meg a Magdinéni beszélgetnek
én azt hittem, hogy nincsen motorod, úgyhogy azért elnézést
Jóéjt, megyek a takaró alá gyógyulni
Mókamiki kapszulát reggeliztem, még tart a hatása...
ma ki is néztünk,nem is rossz
van hirdetésem,azon keresztül megtalálsz,ha úgy van.
lehet még menni oda egyáltalán?
http://www.youtube.com/watch?v...
Nah, ezt akartam...
Meggyőztél...
az elmém gyógyíthatatlan