amúgy én a videot nem tartom annyira rossznak. a múltkori endúró versenyző "tesztje" után konkrétan élményszámba ment
persze több sebből vérzik még ez is (műszaki dolgok, reklámduma, indul nem indul, hang, stb) de örülök, hogy legalább valaki törekszik a jóra....szóval inkább félig tele, mint félig üres az a pohár.
Sztem lopott... Persze akinek könnyen jön-megy a mák a zsebében, az talán képes így elszórni a cuccait... Vagy készülnek eltörni a térdét morcos srácok, akiknek tartozik.. Több ötletem nincsen.. Ha tudnám, hogy könnyen indul?!... Csak vicceskedek, szánalom az itt felgyülemlett gecire értek a motorokhoz című arcok..
Meg kell próbálni átnézni rajtuk...
az lett, egyszer fikazok be egy videot, egybol envagyok a legnagyobb geci a foldon ... aztan sirok a kitoltetlen adatlapos osztogepek miatt, akkor is en vagyok a szemet ... nem ertem en ezeket
Sanyát kéne majd meginterjúvolni erről, talán több infója van erről
Szakértő lehet
Gondolom 2005-nek vette, de valójában...
kituggya
Bakondi úr, köszi a fotót!
Sajnos én nem tudtam meg a tesztből, hogy sokat fogyaszt?
Esőben csúszik?
Nem veszélyes?
Amerikában van ilyen?
Vagy most akkor hogy?
ITT
persze több sebből vérzik még ez is (műszaki dolgok, reklámduma, indul nem indul, hang, stb) de örülök, hogy legalább valaki törekszik a jóra....szóval inkább félig tele, mint félig üres az a pohár.
Meg kell próbálni átnézni rajtuk...
annyi mindent lehetne írni a "szakértőknek", de csak fröcsögés lenne....
én inkább röhögök
ITT
Makulátlan állapotu Rmz 250 ill kx250f váltó eladó..fogaskerekek dob, tengely ,léptetövilla.nem kopott tökéletesen müködik.boltban fogaskerekek ára 17-21ezer ft!
egyben ajánlanám ..
érd email: ise07@freemail.hu
http://www.kepesmotor.hu/honda...
tavaly a 99es cr250et vettem ennyiért ......
257kg
harley backflip