Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a crf250-es annyira új, hogy nem merném megvenni. de biztos jó.
kawa meg szinte uaz. mondjuk megbízható az tuti
Még az 5 kilós 2T-t ,meg a nagyokat is,még hullán is Gyakoroljátok azt is
de csak sámliról
tavasszal viszlek egy kört , aztán eladom a Tehenet legalábbis ez a terv aztán meglátjuk, mi lesz helyette
mondjuk egy romet pony
hali!hogy-hogy 450-est akarsz?
te 250-et nézel, azt bármikor berugod, edzés végén is
Rugdossa a franc...enyém hidegen is (4-5 slusszgombos rápumpálás után) max. másodikra indul, melegen meg elsőre.
Nekem is tetszett amúgy Monoron a CRF450 2010, de fenntartom, hogy 4T-ből a 250-es kéne, szalonból, új. Addig meg marad a mostani.
Hát, nem hiszem hogy ezzel mellé lehet nyúlni.. de mivel lehetne?
Bármi iszonyat jó gép manapság
7x? biztos a fejed a nehéz vagy sok rajtad az izom
én azért a gombra szavaznék, ha lehetne ez a rövid lábak hátránya viszont komoly kényszerítő erő, hogy ne fulladjak le a semmi közepén
450nél azé szempont lenne hogy könnyen induljon....70pár kiló vagyok kondi nélkül

bakondignak könnyű, ő 100kg izom................................és csak megnyomja a gombot...
jaaaaaaaa , hogy ez csak nekem szempont
neked bezzeg nem kell sámli, ha be akarod rúgni, mi?
ez cross.....

...vagy inkább

hát nem önindítós
nagyon.
de még jó hogy a dekomp pint, meg a efi-t is azért programozták át, hogy könnyebben induljon, erre ott rugdossa bence
mondjuk ahányan és ahogy már tesztelték ezt a gépet...

dönörű

tetszik?
segítek szívesen majdnem mindegy, hogy fát gyűjtök, vagy szemetet
Ha lesz egyesület, tartunk egyesületi guberálást. Vállalom a mikrobusszal a szeméttelepre való szállítását az ott talált "értékeknek".
az elhagyott autóalkatrészekkel tessék vigyázni
én ott felcsavartam a hátsó kerékre egy acélsodronyt véletlenül viszont mázlim volt, mert "csak" a hátsó műanyagidomot vágta ketté és nem a hátamat
Nagyon zsír lett pedig, ma már ment rajta a lejtőnek fel-le szlalom, fákon átpattogás. Utána kis pálya-nagy pálya, Matyival űztük egymást kicsit, és ITT lett vége a napnak, mert elkopott a hátsó fékbetétem nullára. Holnap veszek.
inkább kihagyom
igen, tudom, tartsátok szemmel!
ja, de remélem nem sokáig.
Próbáld ki a szabadtéri teremkrossz pályát a fák közt
üüdv
fakk...jól beszart a laptopom..hűtéssel van a gáz.
szerelő azt mondta inkább újat vegyünk mert kb annyi lenne megcsináltatni
Hétközbe valaki taksony?
ha jó idő lesz kimegyek tesómmal...legalább csinál majd patent fotókat
csákány!