Ahogy mondod! ...hülyeségeket kérdezel. Olvasd el a "boncterem" fül (az oldal tetején a fekete sávban) alatt írtakat az egyes típusokról, aztán okosabb leszel.
Ok, hogy lábadozok, csak mi a végeredmény, ezitt a kérdés... Temeg nenagyon vigyorogj a "közösben", én nem felejtettem el azt aki téged lecsicskázott, engem besavazott, megvan a telo.száma, meg a címe is, bársztem jövőre lehúzza a redőnyt az a szartartály.. Bocs, csaj... Ööö szia Orsi...
bocsika hogy csak így beálítok csak lenne 1 kérdésem mégpedig a2T cross gépeknél a dugot 10-20 üzemórűánként kell cserélni ha jól tudom de a 4Tnél nekem azt monták hogy ott nincs üzem óra na mostmár igaz ez vagy mit kell cserélgetni bennük? ja és még 1 azon kívül hogy a verseny endurók erősebek a simáknál pl kdx/dt mire kell odafigyelni 1 verseny endurónál vagy ugyon olyan szinte mint a sima enuró csak izmosabb és jobb anyagbol van öszerakva?
a válaszokat előre is köszönöm és bocs ha hülyeségetdezgetek
Hű bazz, ezt visszaolvasni is szörnyű.. Próbálok művelődni lábsérülésben, merthát nálam keresztszalag műtét lenne a menű, éshát nem vagyok túl optimista.. Addig milesz, meg utána.. Nagyjából ilyen kérdések foglalkoztatnak... Azt nem írtad, hogy a helyzethez képest, hogy vagy, kapáslövéssel hogyállsz?...
látom hezitáltok hogy 250 vagy 450 én erre azt tudom mondani hogy a lehető legkezesebb motor a 250 4t ha egy csepet elvagy fáradva a 450 nemkegyelmez csak egyszer maradjon ott a gáz! hidd el tapasztalatbol beszélek hétvégén is ugy repültem róla mint villa a ganélyba! nagyon sokat számit az a 10kg is multkor kiprobáltam egy olyat mint a tied Gery álom volt vele motorozni mentem 20percet fel se tünt az enyémröl 10 perc után ugy kel leveni! és 250 be a leges legtartosabb a kawa a srác minden versenyen ottvan vele szabályzáskor vált el van benne 200ora 100 nál cserélt egy dugót! a dugon még a megmunkálás nyomai rajtavoltak!
Okt 3-án Kakukk motorjával elestem a bal lábam két helyen eltört A bokám felett, és hátsó szárkapocs csont a térdem alatt. Kaptam egy vastag vasat a lábcsontomba hosszába belülre végig 5 helyen csavarozva . Gipszet nem kaptam. Végülis 8 hét telt el a baleset óta ennyi idő alatt jött rendbe nagyjából.
Helloo. Gratuláció hozzá !... Mi is volt pontosan a lábaddal, micsináltak vele, mennyi idő volt a rehab, és hogy vagy most? Bár sztem, ha a doki most adta rá az áment, sztem már min. 1 hete motorozol?!...
Szewasztok. Voltam ma kontroll vizsgálaton a baleseti kórházban . Megröntgenezték a lábam és szépen összeforrt mindkét csontom . Doki szerint motorozhatok nyugodtan csak ne essek rá a lábamra .
Amennyire megismertelek itt, sztem amiatt a kéjgáz miatt vállalnád a sztorit.. Maxi megértelek, ezért vergődök énis ezzel, bár tény, én gyerekkoromban gajjra vágtam már a térdeim, ez lett a kegyelemdöfés.. De amíg nem láttattam CT-t vagy MR-t másik vagy ugyanazzal a dokival, addig nekem még a gáz se kell...
Na igen RBR.. Néztem jónéhány videót, kisfilmet, és bár a lelkem eladtam a gyorsasági / értsd pálya / motorozás ördögének, a legnagyobb császárok, akik végigcsinálják.. Volt 1 angol csaj, keményen végignyomta...
a válaszokat előre is köszönöm és bocs ha hülyeségetdezgetek
Na igen RBR.. Néztem jónéhány videót, kisfilmet, és bár a lelkem eladtam a gyorsasági / értsd pálya / motorozás ördögének, a legnagyobb császárok, akik végigcsinálják.. Volt 1 angol csaj, keményen végignyomta...