Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
Ahogy mondod! ...hülyeségeket kérdezel. Olvasd el a "boncterem" fül (az oldal tetején a fekete sávban) alatt írtakat az egyes típusokról, aztán okosabb leszel.
Ok, hogy lábadozok, csak mi a végeredmény, ezitt a kérdés... Temeg nenagyon vigyorogj a "közösben", én nem felejtettem el azt aki téged lecsicskázott, engem besavazott, megvan a telo.száma, meg a címe is, bársztem jövőre lehúzza a redőnyt az a szartartály.. Bocs, csaj... Ööö szia Orsi...
bocsika hogy csak így beálítok csak lenne 1 kérdésem mégpedig a2T cross gépeknél a dugot 10-20 üzemórűánként kell cserélni ha jól tudom de a 4Tnél nekem azt monták hogy ott nincs üzem óra na mostmár igaz ez vagy mit kell cserélgetni bennük? ja és még 1 azon kívül hogy a verseny endurók erősebek a simáknál pl kdx/dt mire kell odafigyelni 1 verseny endurónál vagy ugyon olyan szinte mint a sima enuró csak izmosabb és jobb anyagbol van öszerakva?
a válaszokat előre is köszönöm és bocs ha hülyeségetdezgetek
Jóestét!
Ne ábrándozz,lábadozz!
Stipi stopi Nekem is kell!
Hű bazz, ezt visszaolvasni is szörnyű.. Próbálok művelődni lábsérülésben, merthát nálam keresztszalag műtét lenne a menű, éshát nem vagyok túl optimista.. Addig milesz, meg utána.. Nagyjából ilyen kérdések foglalkoztatnak... Azt nem írtad, hogy a helyzethez képest, hogy vagy, kapáslövéssel hogyállsz?...
ohh
több mint valószinű hogy kombájnolni fogok a héten éjjel nappal! pedig de mennék!
ha jó idő lesz hétvégén Te nem mennél Debrecenbe?
hát ha cserélek biztos hogy egy új 250es kxf lessz az tuti!
nana csak nem csere lesz Nálad is Tomi?
látom hezitáltok hogy 250 vagy 450 én erre azt tudom mondani hogy a lehető legkezesebb motor a 250 4t ha egy csepet elvagy fáradva a 450 nemkegyelmez csak egyszer maradjon ott a gáz! hidd el tapasztalatbol beszélek hétvégén is ugy repültem róla mint villa a ganélyba! nagyon sokat számit az a 10kg is multkor kiprobáltam egy olyat mint a tied Gery álom volt vele motorozni mentem 20percet fel se tünt az enyémröl 10 perc után ugy kel leveni! és 250 be a leges legtartosabb a kawa a srác minden versenyen ottvan vele szabályzáskor vált el van benne 200ora 100 nál cserélt egy dugót! a dugon még a megmunkálás nyomai rajtavoltak!
Okt 3-án Kakukk motorjával elestem a bal lábam két helyen eltört A bokám felett, és hátsó szárkapocs csont a térdem alatt. Kaptam egy vastag vasat a lábcsontomba hosszába belülre végig 5 helyen csavarozva . Gipszet nem kaptam. Végülis 8 hét telt el a baleset óta ennyi idő alatt jött rendbe nagyjából.
Helloo. Gratuláció hozzá !... Mi is volt pontosan a lábaddal, micsináltak vele, mennyi idő volt a rehab, és hogy vagy most? Bár sztem, ha a doki most adta rá az áment, sztem már min. 1 hete motorozol?!...
Üdv rmz 250 ill kx250f -hez gyári kipuf dob eladó.2004-2006ig.érdeklödni email: ise07@freemail.hu
azé csak óvatosan
Szewasztok. Voltam ma kontroll vizsgálaton a baleseti kórházban . Megröntgenezték a lábam és szépen összeforrt mindkét csontom . Doki szerint motorozhatok nyugodtan csak ne essek rá a lábamra .
Amennyire megismertelek itt, sztem amiatt a kéjgáz miatt vállalnád a sztorit.. Maxi megértelek, ezért vergődök énis ezzel, bár tény, én gyerekkoromban gajjra vágtam már a térdeim, ez lett a kegyelemdöfés.. De amíg nem láttattam CT-t vagy MR-t másik vagy ugyanazzal a dokival, addig nekem még a gáz se kell...
Na igen RBR.. Néztem jónéhány videót, kisfilmet, és bár a lelkem eladtam a gyorsasági / értsd pálya / motorozás ördögének, a legnagyobb császárok, akik végigcsinálják.. Volt 1 angol csaj, keményen végignyomta...
Vettem egy "komolynak" mondható gépet,de marhára nem értek hozzá!