Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uraim, ha elfogy a kőolajkészlet, már megvan a gépem:

hellohallo, ilyen kis dugeszt keresek cr250 99'hez, aki tud lecci szoljon:
Tehát jó. Akkor nekem is ilyen lesz. Köszi!
Nekem van.
Van valakinek sixsixone defender protektora? Kompatibilis nyakvédővel?
Akkor még nagyobb köszi!
Megpróbálom e-mailba elküldeni!Most tömörítem.
mi augusztusban mentünk vele,akkor max 2.ra mindig indult
le van motorozva a gép,ennyi az egész
Köszi!
Megpróbáltam felrakni a képeket,de mindig megállt a feltöltés.
keményebb mint nána
kis összeállitás arrol miért is van RBR-en "Chicken lines" , mert a PRO ilyen azért.
én csak akkor megyek dokihoz amikor hordágyra szjjazva arcomon kéj gáz maszkal visz a mentő,vagy a helikopter,

dokik szerint mindent műteni kell, mert az ugy a jo, szerintem meg kapják be.
Utána már leesett, hogy mire gondolhattál, merthát minden műfajban a csirke az újonc-zöldfülü amerikás megfelelője.. Ok, akkor rámegyek, mert a motort sem tudom megtartani ballábbal.. Nemmintha motorozni akarnék így... Vagy térdgéppel lehet? Neked kellett már műteni? / vagy kérdezzem úgy: hagytad-kellett volna műteni? /
jah, de latod, ami neked jo az masnak nem, néhol csak kirakatban van moci :-)
igy ugymond osszel (mert ez mar lassan lite tél) ez az avar+sár alatta kombo verhetetlen, nehol meg gyalog sem lehet felmenni, de a popszakma ..... kenhetem az uj gumit a hajamra, hehehe
raadasul durvan nekidurrantottam egy faronknek, valami kotyog a moci elejeben, este megnezem, remelem nem a teloban van gebasz .....
azaz ahol a bejáratnál van egy ready to race-s narancs szatyor kirakva, utána pedig sárga kábelfektetés szallagok mindenhol, jo kis hely
a "chiken line," Romaniacs-on van kiirva hogy a csirkék arra menjenek a nehezebb helyeket kikerűlve.

van ilyen orvosi segédeszköz bolt minden korház közelében ott tudsz ilyet venni, ha doki felirja akkor pár ezer forint, amugymeg olyan 14 e .ft kbcirka.

de szerintem itt már majdnem mindenki hordott olyant, ugyhogy van neki otthon elfekvőben , hirdesd meg a forumon hogy megunt orvosi térdgépet vennél, frissen mosott jeligére.
hehe, wellness volgy, heheh ... a ket csillivilliyamahas ujruhaban hogy sirtak, hhehe ... minek oda menni, meg fak vannak keresztben, meg igy meg ugy .... olyan tiszta volt a motorjuk, csak neztem :-)
mostanaban nem motoroztam ilyen jot, hehe, masnaposan ugylaccik jobban megy :-)
baglyason eccer majdnem ottmaradtam, azon a sziklas reszen felulrol visszafele jottem, a moci meg elindult, mellenyultam a kuplungnak gazfroccsnel .... azota tudom hanyas a kabat
Igen aza kék, még sétapálcával vagy lefotózva.. Csakmert sztem az elég addig, amíg eljutok a műtétig.. Elsőre megakadtam a "chicken line"-on.. Na igen, ezeket nézd el nekünk mazsoláknak.. Első Z-és túrámon hangosan ordítottam Zéé nevét, mikor a "rövidebb aszfaltoson vitt, 10 cm hóban", és 1 centit nem ment egyenesen a vas, és hasonlók...
én is ott voltam velűk inotán a baglyason, csak elötte voltunk abban a farönkös kiszallagazott welness völgyűkben ami annyira megtetszett igy sárosan hogy lementem rajta és mentem mégegy kört felfelé, aztán oott találkoztunk annál az ujj feljáronál , ti meg ott voltatok lent, és akkor mentetek el mikor én vissza értem.
tegnap a tanitvanyaid inotan nyomtak vagy 8an, szopoka hegymaszast imitaltak ... nekunk meg kabos mester tudott egy rovidebb utat .... mondanom sem kell milyen rovidebb ut volt, ennyit meg nem huztam fa alatt motort, vehhehehe, azert jolesett, meg kabos is jot esett, hehehehhehe
melyik térdgépre gondolsz,? arra az orvosira amit én is hordok az Alpinestars térdvédő alatt?

olyat felir a doki pár ezer forint kiváltani.