Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köldökpiercing
Én is 450-et akartam, de rájöttem ilyen öregembernek elég egy 250 4t is.
Én vagyok, tegnap készült Ivánban. Nagycenk felé. Muszáj volt homokos pályára mennünk, minden szét volt ázva a közelben.
pontosan ezért sem vagyok oda a 450-ekért. nehézkesek, kelletlenek. pl kawa 450.

aztán ráültem egy 09-es crf450-re, és MAJDNEM olyan feeling volt mint egy 250. ezért agyalok. ha 450, akkor csak crf.
de hogy az meg mennyire megbízható az már más kérdés......
a kawa az top ilyen téren.
H. Andrásné
Ki ez a csaj ? ide vele
vmelyik nap szedtem le a 2008-as dvd-t.
az az uccsó akadály komoly....pláne ha vizes...
sokan megnézték közelről...
ezen te vagy? hol készült?
Bár óriási képeket csinál.
Pl Handrás képe:
Jó nekem az ami van . Max ha sikerülne kicsit megtanulnom vele fotózni, akkor max egy 40d.
Csak azért hogy ne keljen közel mennem a motorosokhoz
És ezt az obit is meg kell hozzá vennem :http://www.220volt.hu/Canon+EF...
Ennél olcsóbb a Mk 4.
Meg krosszpályára lehet nem jó a Ds.
Ezt néztem ki magamnak:http://www.220volt.hu/Canon+EO...
Biztos nagyon jó gép.
Kell hozzá egy jó objektív meg egy jó motoros és kész is a fénykép.
Azzal a géppel könnyű
. .
Fotózni jó...
Én meg már tényleg azt hittem hogy megy a fokusz az rtl-en és magdinyanya meg vili beszélgetnek
Ne is jusson eszedbe másként cselekedni, csak amit az orvos mondott !...
A motor most nem érdekel . Talán majd jövő őszre beujjitok egyet addig meg max marad a fotózás, de azt meg meg kéne tanulnom
Ezért a kertész vilis hasonlatért még alád fordulok egy mandínerben, és elviszem az első kerekedet.. De csak úgy lájtosan, hogy versenyszitunak látszódjon. Decsakhogy érezd a törődést...
Sztem Orsi olyan szinten megvan keveredve, aztse tudja, melyik bolygóról jöttem.. Napok óta sajnáltatom magam, hogy mi történt velem, erre..... Na, hagyjuk...
Jó kis képek ezek
Pedig vigyáznod kéne, hogy minél hamarabb rendbegyere, oszt majd legyen új motorod meg fényképed.
Azt már régen tudom, hogy több hangszeren is képes vagy játszani... Esk. már úgy megnéznék 1 sportmotoros brusztot, nem az erőszakért, csak belenézni valamelyik nagypofájú vesztesnek a búrájába, és megkérdezni, hogy erre voltál akkora penge az oldalon?!.. Nem verekedésre gondolok, lehet motorozósdi is, sőt..