pontosan ezért sem vagyok oda a 450-ekért. nehézkesek, kelletlenek. pl kawa 450.
aztán ráültem egy 09-es crf450-re, és MAJDNEM olyan feeling volt mint egy 250. ezért agyalok. ha 450, akkor csak crf.
de hogy az meg mennyire megbízható az már más kérdés......
a kawa az top ilyen téren.
Ezért a kertész vilis hasonlatért még alád fordulok egy mandínerben, és elviszem az első kerekedet.. De csak úgy lájtosan, hogy versenyszitunak látszódjon. Decsakhogy érezd a törődést...
Sztem Orsi olyan szinten megvan keveredve, aztse tudja, melyik bolygóról jöttem.. Napok óta sajnáltatom magam, hogy mi történt velem, erre..... Na, hagyjuk...
Azt már régen tudom, hogy több hangszeren is képes vagy játszani... Esk. már úgy megnéznék 1 sportmotoros brusztot, nem az erőszakért, csak belenézni valamelyik nagypofájú vesztesnek a búrájába, és megkérdezni, hogy erre voltál akkora penge az oldalon?!.. Nem verekedésre gondolok, lehet motorozósdi is, sőt..
aztán ráültem egy 09-es crf450-re, és MAJDNEM olyan feeling volt mint egy 250. ezért agyalok. ha 450, akkor csak crf.
de hogy az meg mennyire megbízható az már más kérdés......
a kawa az top ilyen téren.
az az uccsó akadály komoly....pláne ha vizes...
sokan megnézték közelről...
Pl Handrás képe:
Meg krosszpályára lehet nem jó a Ds.
Kell hozzá egy jó objektív meg egy jó motoros és kész is a fénykép.
Sztem Orsi olyan szinten megvan keveredve, aztse tudja, melyik bolygóról jöttem.. Napok óta sajnáltatom magam, hogy mi történt velem, erre..... Na, hagyjuk...