Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még midíg nincs kész, talán január-február
Az összes motortípus alá be lesznek sorolva a termékek, úgy lesz az igazi, és fent lesz a Wiseko és a vössner is.....remélem
okés fasza köszi,amúgy teccik az oldal,főleg az hogy van kx 500 hoz csomó cucc
holnap reggel 9 után.......megírom az e-mail címedre
köszi
megtudakolod?
Elméletileg be lehet szerezni, 24000.-Ft Wiseco, de ezt csak holnap tudom megmondani. KX 500 85-04-ig
kx 500 hoz tudsz hajtókart?
Wiseco,vagy valami ilyesmi(PROX nem érdekel)
nem tudom, hogy milyen motorhoz kell a kormánycsapágy, de a weboldalon fennt van az összes típushoz.
ha megmondod a típust és az évjáratot , kikeresem.
a szállítást csak úgy tudom vállalni péntekig, ha holnap reggelig megrendeled, ez csak a sürgősség miatt írtam le.
www.citybike.hu
ha érdekel írj e-mailt az aruhaz@citybike.hu címre
Na mia helyzi, megymár a vers? Nem a gyereknek, nekik úgy fog az agyuk, mint a zöldfesték... Neked megy e?!...
pink motors-nál is kapsz kormány csapágyat.
koszi Martin, de holnap bezorgok hozzajuk gyorsba szemelyesen, viszont ebay-on talaltam 25font+4font posta a ket csapagy meg a ket szimering. a viszont nem er ide hetvegeig ...... mar csak a ket kocsog perselyt kell valahogy kiutnom, meg az jo buli lesz, hehehe .... aluvazat mindenkinek!
Add meg a típus számot utána nézek majd(vagy telefon),és ha kell tudok hozni neked ,nincs messze tőlem az SKF
egy utesbol szetcsaptam az also kormanycsapagyat, persze egy csavarhuzo is kellett hozza ... egyre erosebb vagyok vagy egyre hulyebb? inkabb a masodik ..... mennyibe faj egy ilyen kormanycsapagyas buli, szimeringestol van vagy 10rongy gondolom ....? skf-nel ilyen kamu szamok alapjan ami ezen van be tudjak azonositani vagy megint lehozos buli lesz hondatol?
váááááááá, deutálom ......
Styl Martin nálam két évig bírta. Most már eléggé kivan. Esések miatt leesett egy csat, a bokavédelemből egy csavar elveszett.
Viszont kétszer is megvédte a bokámat nagy esésnél, úgy, hogy az egyik esetben konkrétan nekiugrattak. Mondjuk be is dagadt a lábam rendesen, de legalább nem törött el.
az a crf 2003.....valszleg szétvan már baszva szegény
vagy 500 2t
azt nem.
csak nééégytéé
jó is az,közértbe járós motor.Múltkor én is a cr-el ugrottam ki a boltba,de jó is volt,papucsba,kicsit szakadt csak szét a lábam
utcán rmz 250, na kész, ez is van olyan jo mint hogy anyám tyuk volt.
befosok, verset tanultunk a gyerekkel

Petőfi Sándor. : Anyám tyukja.

- hejj mi a kő anyám tyuk volt ,,,

erre én, : -apám meg kakas.
Helló mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata az alábbi csizmákról? Strapabírás, vízállóság stb.
Melyiket lenne érdemes megvenni!

PREXPORT FX
NO FEAR Trophee
NO FEAR Attack
FORMA Terrain
FM Storm
W2 Elite
GAERNE GX1
ASKEW Powertech
BULL Gap
STYLMARTIN Mo-Tech

Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettél.
Valószínű maradok ennél a motornál, mivel 450-es exc-re nincs pénzem, de egy egy rmz250 4t-vel olcsóbban kijövök.
Enduróra enduró kell nem crossmotor. szervizigénye nem olyan vészes amatőr szinten egy dugóval elmehetsz simán 70-100 üzemórát szelepeket 15-20 óránként elég ellenőrizni .
5 sebességes nem 4 .Vehetsz rá 290ccm-es hengert azzal már elég kakaó lesz benne. De azért az a 41-43 sem kevés , tud meglepetést okozni.
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megtudni pár dologról.
Egy ilyen gépet szeretnék vásárolni "SUZUKI RMZ-250" 2005-ös 4t.
De van egy pár dolog amit nem tudok:
-Gondolom mivel krossz gép, ezért 4 sebességes, és bele lehet e tenni az 5. 6. sebességet?
-Alapból olyan 40-42 lóerős, ezt meglehet növelni egy olyan 50-55 ló környékére?(mennyibe kerülne)
-Igazából nem krossz pályán használnám hanem utcán, ill endurozásra, (rendszámmal), mennyire lenne nagy a szervíz igénye?

Nagy segítséget nyújtanátok ha leírnátok mit is tudtok ezrekről, mert én teljesen tanácstalan vagyok és nem találok sehol információt.
Válaszotokat előre is köszönöm!