A lényeget kihagytam: motorozható mindenkinek.. Mintahogy a IV.-es metro is, margit híd, stb, stb pikk-pakk kész... A lényeg, nagy spillerek !
Amúgy jobbak lettek az időjárási viszonyok, csakmert a R.A.C rallyeval is megcsinálták, évtizedes dátumot dobtak, aztán nagyobb lett a szívás, mint korábban együttvéve..
Én úgy értelmeztem, az egyik román szervező-versenyző mondta, hogy úgy csinálták a pályát, hogy mindenki teljesíteni tudja.. Persze nekem csak street language-ból van felsőfokúm...
Azért eztis végignézem, hátha valamit még nemláttam...
Hány km vazzeeegg? A 2009-ről elsőre napi 10 perc van, és nem is kerestem... Kezdesz olyan lenni, mint egy Nő, magadtól nemtudod, de amit felajánlanak, az meg nem jó...
Ha meg neki megfelel a csokifagyid, akkor legyen a tied...
Jóóóóreggelt álomszuszékok... 1órája már videókat nézegetek.. Csikusz ez már mélyfilozófia, amiért könnyen megfeszíthetnek minket itt.. De egy biztos, a lé irányít.. Ha elő tudod rántani, akárhonnan, akkor jó, ha nem, lehetsz Te akármilyen elvetemült lelkes, morzsákat tudsz szerezni.. Abból meg még az egerek is előbb-utóbb felkopik az álluk.. Ilyen világ lett. Bár nem lenne baj azon az oldalon állni, amelyiken elő tudnánk rántani... Rolandot csak futólag ismertem, nem volt középszerű krapek, az biztos, nagy kár érte..
Amúgy jobbak lettek az időjárási viszonyok, csakmert a R.A.C rallyeval is megcsinálták, évtizedes dátumot dobtak, aztán nagyobb lett a szívás, mint korábban együttvéve..
KICKSTART
amugy az ideit azért hozták egy honappal előrébb, mert a tavalyin négy napig folyamatosan esett az eső,,,,
Azért eztis végignézem, hátha valamit még nemláttam...
Eza legaranyosabb... Mintha v.mi magyar politikai kijelentést hallottam volna...
Ha meg neki megfelel a csokifagyid, akkor legyen a tied...
A Szivit meg hagyd meg nekem ....adok én majd neki csokifagyit
Gugli haverunk tud néhányat...
Szivi Te ennyire édesszájú vagy?...
meg tennap sem :D
kapok csokifagyit? :O
nem a nyafi nyafi vénségek, az én testem egy 25 évesé, az agyam egy 15 évesé, a sexuális fantáziám pedig egy 50 évesé.
na megyek kicserélem a pelust.