Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Borsó?
A lényeget kihagytam: motorozható mindenkinek.. Mintahogy a IV.-es metro is, margit híd, stb, stb pikk-pakk kész... A lényeg, nagy spillerek !
Amúgy jobbak lettek az időjárási viszonyok, csakmert a R.A.C rallyeval is megcsinálták, évtizedes dátumot dobtak, aztán nagyobb lett a szívás, mint korábban együttvéve..
itt van a kickstart, töltsétek...

KICKSTART
kőnnyitett pálya volt,

amugy az ideit azért hozták egy honappal előrébb, mert a tavalyin négy napig folyamatosan esett az eső,,,,
mert azok a csávok nagy politikusok, azért,
Én úgy értelmeztem, az egyik román szervező-versenyző mondta, hogy úgy csinálták a pályát, hogy mindenki teljesíteni tudja.. Persze nekem csak street language-ból van felsőfokúm...
Azért eztis végignézem, hátha valamit még nemláttam...
az illető a Miss World válogatáson nyilatkozta ezt? :)))
" I make it for everybody"......
Eza legaranyosabb... Mintha v.mi magyar politikai kijelentést hallottam volna...
Hány km vazzeeegg? A 2009-ről elsőre napi 10 perc van, és nem is kerestem... Kezdesz olyan lenni, mint egy Nő, magadtól nemtudod, de amit felajánlanak, az meg nem jó...
Ha meg neki megfelel a csokifagyid, akkor legyen a tied...
Deeee nekem hosszú videó kelll

A Szivit meg hagyd meg nekem ....adok én majd neki csokifagyit
Na figyelj ifjúság... Youtube-on van elegendő, sztem...
Gugli haverunk tud néhányat...
Szivi Te ennyire édesszájú vagy?...
Az első kettővel ugyanígy vagyok, nadeezaz 50 éves fantázia? Vagyis csak legyen elegendő pénz a zsebünkbe, hogy fogadjanak a masszázsszalonba?!...
én ma még nem is nyöszörögtem :p
meg tennap sem :D
kapok csokifagyit? :O
Kérek szépen RBR-es vidót...honnan lehet letölteni valamilyet?
Az...csak nyöszörgő topik lett ez már!Tegnap is ezért írtam be a 160026 h.sz.-t!
milyeza reggeli öregek klubbja he,,?

nem a nyafi nyafi vénségek, az én testem egy 25 évesé, az agyam egy 15 évesé, a sexuális fantáziám pedig egy 50 évesé.

na megyek kicserélem a pelust.
Szeva A feszigetéstől nem félünk,majd lesz valami.
morgen,
Jóreggelt :(
Jóóóóreggelt álomszuszékok... 1órája már videókat nézegetek.. Csikusz ez már mélyfilozófia, amiért könnyen megfeszíthetnek minket itt.. De egy biztos, a lé irányít.. Ha elő tudod rántani, akárhonnan, akkor jó, ha nem, lehetsz Te akármilyen elvetemült lelkes, morzsákat tudsz szerezni.. Abból meg még az egerek is előbb-utóbb felkopik az álluk.. Ilyen világ lett. Bár nem lenne baj azon az oldalon állni, amelyiken elő tudnánk rántani... Rolandot csak futólag ismertem, nem volt középszerű krapek, az biztos, nagy kár érte..
g'night
nem tudom mikor lehet erte menni de akkor ugy csinaljuk este 6 tol es akkor egyeztetunk koszonom jo ejszakat mindenkinek bye bye
koszonom szepen!