Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, ennyire egyszeru, de azert bevetettem a fagyasztosprét meg a gazos melegitot is visszaoperációnál, csak az íze miatt. hétvégi program? lesz pírítás, vagy fuzfo teszt? megyunk rallyra vasarnap, mocival mert az a jo :-)
A tömény pia nálam se fogy annyira. Páleszt vedelek, ha fáj valami, a ser mindennapos... de a többi nálam se megy.

Van egy megbontott üveg viszkim is (Grant's háromszögletű üveges) amiből még egy barát ivott utoljára 2002-ben... ugyanúgy van azóta is, mert közben meghalt a srác autóbalesetben... szóval nemigen iszok töményet...
Estét
Nekem van egy kis ouzóm itthon , meg egy kis üveg qoum quat liköröm aztán annyi. Ezek is már legalább 3 éve érlelődnek a szekrényben.
Hát, közben végignéztem a készletet, ez-az még ki is maradt a felsorolásból

Szilveszterkor újratöltjük a készletet... végül is ez a két névnap a legfontosabb egész évben
durván homokos, de most vizes a homok. Amúgy a 125-ös durván nem kevés sehova se.
Bakker te aztán betáraztál. Mi lesz szilveszterkor?
Majd holnap este, mert reggel pestre megyek... van itthon ser, kétféle unikum, háromféle pálesz, jéger, viszki, valami cvakkos körtepálesz, többféle bor, ÚZÓ... asszem méltán felkészültem a mikulás nap megünneplésére
Tököl durván homokos? Oda a 125 2T lehet, hogy kevés lenne...
51 es,rukkel tó felé balra,500méter betonepag üzem balra,első földút jobbra már a pályára vezet
Holnap sajnos dolgozom, pedig megnézném. Vasárnapra már van kötelező gyakorlat.
Te!
helyes
cső,tököl jó lehet nagyon,utoljára kánikulában voltunk ott!(először)
ki
Jól van húzd meg az üveget
Köszi! Taksonyról tudsz valami pályinfót küldeni? Google barátom cserben hagyott.
szia,vasárnap kinézünk a pályára?
Jól mondja, Kakukk bátya. Lakitelek még bepattanhat. Vagy ha nem félted a kondid, Gyál és Tököl.
Ahogy mondtad, mostanában nem beszéltünk. Honnan is tudtam volna... de ha az használ, hát iszom az egéségedre... helyetted is
Nem tudtad? eltörtem két hónapja két helyen . Kakukk gyilkos motorjával elestem.
Bugyi vagy Taksony,kóka tuti csúszik mint állat,lehet Monor helyenként jó ahol nem agyagos
idióta
jó estét mindenkinek
Ilyen mocsaras időben melyik pályát választanátok: Monor, Kóka, Nyáregyháza jött eddig szóba. Esetleg más pálya a környéken?
Köszi!
Hogyhogy? Valami gáz van?
Én mostanában csak a lábamról álmodom