Ja, hát azt megértem.. Én úgyértettem, a sérüléshez képest, még "időben" vagy.. Beszéltem egy csajjal, műtötték a térdszalagját, félév után még nem tud normálisan leguggolni.. Úgyhogy járatom az agyam, hogy lehetne kifarolni a műtét alól... /persze semmi értelme, de a remény hal meg utoljára/
Akkor végülis még nem volt olyan régen.. De az holt biztos, hogy a legfontosabb a "rehab".. Venni kell a fáradtságot, nem szabad ellinkeskedni.. Én sajnos hajlamos vagyok rá.. " úgyis rendbe jön az"..
Hali srácok vki tudja esetleg h RMZ 250 -hez tömitéskészletet hol lehet beszerezni ami nem 25ezer ft...vagy esetleg csinálni is lehetne? kringelit stb ...vagy inkább a gyári a tuti....?
hali,
konkrétum nincs. mozgástartomány már majdnem helyreállt. terhelni is egyre jobban tudom, már csak spec szögekben, mozdulatoknál fáj.
motorozni már tudnék, a kérdés az, hogy mikor forr össze annyira, hogy ha akár egy kicsit is ráesek ne törjön szét megint. erre sajnos még várni kell.
szept.26-i a dolog.
szimpatikus, hogy alsó tartományban segít
konkrétum nincs. mozgástartomány már majdnem helyreállt. terhelni is egyre jobban tudom, már csak spec szögekben, mozdulatoknál fáj.
motorozni már tudnék, a kérdés az, hogy mikor forr össze annyira, hogy ha akár egy kicsit is ráesek ne törjön szét megint. erre sajnos még várni kell.
szept.26-i a dolog.
honnan lehet rendelni elfelejtettem "könyvjelezni" és most nem találom
lécci segíccsetek
de remélem nem lesz hosszú ez az állapot.
na lépek...most estem haza, hulla vagyok.