Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hát azt megértem.. Én úgyértettem, a sérüléshez képest, még "időben" vagy.. Beszéltem egy csajjal, műtötték a térdszalagját, félév után még nem tud normálisan leguggolni.. Úgyhogy járatom az agyam, hogy lehetne kifarolni a műtét alól... /persze semmi értelme, de a remény hal meg utoljára/
nekem éveknek tűnik...
gyenge alul a 450 mi?
ferihegyen 2kor nyit a pálya
Ezt a power wing dolgot nézegette már valaki? ?
szimpatikus, hogy alsó tartományban segít
Én meg kijöttem ferihegyre sztárfotókat csinálni, erre nincs kint senki se!
Bemelegítéskor edzésen is megy mindig a nyögdécselés- tiszta öregek otthona
Ez olyan romantikus
Akkor végülis még nem volt olyan régen.. De az holt biztos, hogy a legfontosabb a "rehab".. Venni kell a fáradtságot, nem szabad ellinkeskedni.. Én sajnos hajlamos vagyok rá.. " úgyis rendbe jön az"..
Hali srácok vki tudja esetleg h RMZ 250 -hez tömitéskészletet hol lehet beszerezni ami nem 25ezer ft...vagy esetleg csinálni is lehetne? kringelit stb ...vagy inkább a gyári a tuti....?
Ha te nem jössz, akkor én se megyek.
Extreme Sport-on meg amúgy meg RODEO-X / Erzberg van az amerikai freestyler srácokkal
köszönöm szépen
mail ment, de látom bakondig megelőzött. ahelyett hogy motorozna
hali,
konkrétum nincs. mozgástartomány már majdnem helyreállt. terhelni is egyre jobban tudom, már csak spec szögekben, mozdulatoknál fáj.
motorozni már tudnék, a kérdés az, hogy mikor forr össze annyira, hogy ha akár egy kicsit is ráesek ne törjön szét megint. erre sajnos még várni kell.
szept.26-i a dolog.
köszönöm szépen
Jóreggelt!
honnan lehet rendelni elfelejtettem "könyvjelezni" és most nem találom
lécci segíccsetek
Cső... Neked mennyi még a rehab? Összesen mennyi esett ki a VV-ből? Mikor tudsz megint motorozni?
rokkantan + motor nélkül
de remélem nem lesz hosszú ez az állapot.

na lépek...most estem haza, hulla vagyok.
Ugye milyen szar motor nélkül?
Ok már olvastam is.
Amennyiért árultad? hova vitték helyileg?
másikon most írtam