NEkem oxtar van.
Szeretem. Kényelmes, csak magas az orra. Váltókart hülyén magasra kell állítani
Nem akar stétesni, de nem is Fmx-ezek benne. Kisatinak ugyanez is bírja. ha jól tom
Elfelejtetted a jelszavad?
motorinfo #5., » 2009. December 01 16:48:48., Kedd
hozzászólás: 121
Csatlakozott: 2009. Március 13. Kedves MX-fanok! A KTM megkeresett minket Kornélt illetően, jelentjük, fel lettünk világosítva. Kornél jövőjét és a KTM-szakítás pontos részleteit taglaló cikkünket keressétek az MX-rovatban, hamarosan!
Kérdezd meg, hogy postázzák-e ide is. Ha nem irja oda a hirdetéshez, hogy csak usaba postáz, akkor elküldi általában. Nekem is elküldték a cismmámat, pedig csak usa postázás volt odairva.
Borso, Ferozzo, térdekkel valami fejlemény? Én elmentem orvoshoz tegnap, de kiderült ami telefonon nem, mégpedig, hogy már rég betelt minden hely, és jan végén lesz megint az orvos. Most épp protekciót próbálok szerezni.
Sokszor koppantam már én is.
Szeretem. Kényelmes, csak magas az orra. Váltókart hülyén magasra kell állítani
Nem akar stétesni, de nem is Fmx-ezek benne. Kisatinak ugyanez is bírja. ha jól tom
motorinfo #5., » 2009. December 01 16:48:48., Kedd
hozzászólás: 121
Csatlakozott: 2009. Március 13. Kedves MX-fanok! A KTM megkeresett minket Kornélt illetően, jelentjük, fel lettünk világosítva. Kornél jövőjét és a KTM-szakítás pontos részleteit taglaló cikkünket keressétek az MX-rovatban, hamarosan!
kell mennem távoli meleg országba csak éppen látni nem fogok belőle semmit
na most kicsit el....
az ember alig kezdi el pakolni a bőröndjét kicsit és máris másfél oldalt kell elolvasnia
még a verseny előtti héten mentünk ott,akkor gurulgattam meg ugrattam rajta
nagyon brutkóóó
Borso, Ferozzo, térdekkel valami fejlemény? Én elmentem orvoshoz tegnap, de kiderült ami telefonon nem, mégpedig, hogy már rég betelt minden hely, és jan végén lesz megint az orvos. Most épp protekciót próbálok szerezni.