Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső,együtt voltunk,meséltem mi volt.Monor jó lesz,baráti hangulat,jó fej tulaj,olcsó,közel van
Nekem jön minden nap a műsorujság. A weboldalukon más műsör van irva, a TV-be meg egy harmadik félét adnak.
Sokszor koppantam már én is.
ez vicc
Nálam K1 megy
köcsög box megy
euro sport 2
Honda szagot érzek!isten éltessen!
NEkem oxtar van.
Szeretem. Kényelmes, csak magas az orra. Váltókart hülyén magasra kell állítani
Nem akar stétesni, de nem is Fmx-ezek benne. Kisatinak ugyanez is bírja. ha jól tom
Elfelejtetted a jelszavad?
motorinfo #5., » 2009. December 01 16:48:48., Kedd
hozzászólás: 121
Csatlakozott: 2009. Március 13. Kedves MX-fanok! A KTM megkeresett minket Kornélt illetően, jelentjük, fel lettünk világosítva. Kornél jövőjét és a KTM-szakítás pontos részleteit taglaló cikkünket keressétek az MX-rovatban, hamarosan!
költözik a fene
kell mennem távoli meleg országba csak éppen látni nem fogok belőle semmit
karácsonykor newyorkba leszek 10napot. ott szeretnék egy atomdurvát venni.addig kell valami félmegodás
Szeva!Te állandóan költözködsz?
Istan íltessen
az tuti..
na most kicsit el....
Micsoda forgalom van itt
az ember alig kezdi el pakolni a bőröndjét kicsit és máris másfél oldalt kell elolvasnia
Akko vegyél az universalnál gaerne sg10-et 5x e ft-ért. Én biztos azt vettem volna, ha előbb tudok az akcióról..még ha 2 éves modellek is
az a baj,h nekem most 7végére kell sos-ben.enyém megadta magát.papucsba meg nem lehet motorozni,m hideg van ahhoz:)
Épp ma jött meg, 2 hét. A postaköltség asszem 60 usd volt.
és mennyi volt a postaköltség?mennyi idő alatt jött meg?
neeem
még a verseny előtti héten mentünk ott,akkor gurulgattam meg ugrattam rajta
nagyon brutkóóó
Voltál monoron?
Kérdezd meg, hogy postázzák-e ide is. Ha nem irja oda a hirdetéshez, hogy csak usaba postáz, akkor elküldi általában. Nekem is elküldték a cismmámat, pedig csak usa postázás volt odairva.
Mindig is az 5. volt. Kezdesz öregedni?
Sziasztok!

Borso, Ferozzo, térdekkel valami fejlemény? Én elmentem orvoshoz tegnap, de kiderült ami telefonon nem, mégpedig, hogy már rég betelt minden hely, és jan végén lesz megint az orvos. Most épp protekciót próbálok szerezni.
ebay csak felidegesit! akármit is nézek ki,mind csak usan belül postazzak