én inkább kétszínű kalácsot sütöttem az nem volt se olyan nyirkos, se olyan nehéz
tavaszra annyira jól belejöttök a motorozásba, hogy mindenkit leköröztök a konditok is sokkal jobb lesz aztán majd csak néznek a többiek, kik ezek a motoros ördögök
Aztán a vége felé:
na jó, menjünk kanyarodni- és mindenki csak esett-kelt.
Erre mondta edzőbá: ne rontsuk el a mai edzést, csináljunk mást. És elkezdtünk egy ugróval ismerkedni
Végülis doki az már van, időpontom is, jan.11...
Csakhát addig gondoltam.. Merthát szalag nélkül minden apró rendellenesség csak ront rajta.. Meszesedés, porckopás.. Igen látom a difiket pénztárcailag, 300 dodoért már meggyőzőek vannak. Ronis mint másik veteránnak láttam a gépét, csak most nem találtam meg.. Állítólag tökéletes, és az ára se volt drámai.. Csak gondoltam, megkérdezlek téged is.. Babaúszás?..
Jó kérdés,mert igény és pénztárca függő a dolog.Valami jó ortopédussal kéne beszélni,Miskolcon tudok nagyon jót,de drága.Kis Darókot is az rakta össze.Az örege számát odatudom adni,Vagy Ivánfy-ék voltak még térddel sokáig bajban, azokat megkeresni,ki csinálta nekik.Akik errefelénk vannak sportorvosok és sebészek azok meg elmentek,de lenyomozhatók.Szerintem csak úgy ne vegyél,ortopédus megmondja melyik mire jó.
Főnyomorék / mert én fejben is az vagyok / jelen... Figyelj-figyelj-figyelj már... Te mint offroad veterán.. Orvosi surranópályán hozzálehet férni vmi normális térdgéphez? Tudod, olyan válságos óccsóhoz... Nálatok hogy megy a 7vége, minden zsoké?
sziasztok valaki tud segíteni abban hogy ismerősöm motorja jol kipörög és huz 1 darabig 4-5-6odikban visszont megtorpan és ha visszavált 2-3 ba ismét jól megy mitől lehet ez?előre is köszi
Persze, hogy nem szóltak, mert már őket is befenyegetted apukáddal... Amúgy nem tudom miabaj a koroddal, ez sűrűn előjön.. Miaz amit hiányolsz? Akarsz róla beszélni? Amúgy nem van ma edzés taksonyban? Csak azt ne mond, hogy takarítasz...
nem is tudom eldönteni, melyik feltételezés miatt sértődjek meg
a horkolás miatt még nem szóltak a szomszédok és olyan sokáig meg képtelen vagyok ébren maradni, mire azok a szexcsatornák kezdődnek nem vagyok én már olyan fiatal
Ez titkos terv