Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha nem vigyorogsz, nem megyek veled egy lakosztályba
Bárcsak olyanra kódoltak volna... De nem..
Majd nászutaslakosztályt kérünk...
vihoghatnál azon, hogy együtt műtenek minek milyen viccesnek tűnt először és tessék vajon még mindig nincsenek koedukált kórtermek
Eza beszéd, kinek árthat 1 kis cunamínó... Amúgy is legalább nem porzik... Énegy keresztszalagszakadással a motorozás oldalt lerendeztem, most attól kapok lassan idegrohamot, miaf@szt csináljak... Lehet rákéne gyújtsak egy dinamitrúdra, mint a gyalogkakukkba a farkas, ésakkor nemkéne nyűglődnöm, miis legyen...
Az az időjárástól függ... Ha esik, nincs edzés, ha nagyon esik, ki se megyek. Vasárnapra lesz halasztva a mutatvány rossz idő esetén, bár vasárnap akkor is kimegyek, ha cunami van.
Na az jóhír... Holnap Sanya edzés lesz, vagy csak kötetlen csapatás?
A hátam oké, holnap remélem tesztelem. Már nem lehet kitapintani semmi furcsát.
Menjetek vissza, hajtsátok be az okozott morális kárt...
Milett a hátaddal, alien visszahúzódott?
Ja, hogy NEM ez a Twingo? ? ? Nabazz. Minket csúnyán átvertek

...egyszerű: marad a 4 ajtós Rena 19 családi szedán, Twingopénzből meg inkább praktikus krosszosautó lett.
Behívtam a guglééből, 1általán nincs sztem rossz formája, sőt... Vagy csak azért mert "távol kelet" párti vagyok?!.. Az biztos, hogy a legpraktikusabb dolog.. 1 felcsukható ágyat pedig pikk-pakk bele lehet aplikálni, ha ez a kívánalom.. Mondjuk jónagydarab twingo lett, hormonzavaros?!...
Hyundai H-100-as, "körablakos" panorámakivitel, öreg, csúnya, de jó. 2-3 motor belefér, de 1-2 a kényelmes, akkor van hely a cuccoknak. Kéne összecsukható tábori ágy is bele
Jóestét országjáró.. A malackából azt sejtem, vagy LDV-t, vagy csőrös transitot vettél? Csakha a formára asszociálok... És akkor motorszállító lesz?
Zalakaroson voltunk well-neszelni , aztán meg unokatestvéremet látogattuk Ispánkon, hazafelé meg Pakson vettem ezt a Malackát.
Neeeeem?Te már mindenhez vén vagy
Szeva Aha,akkor eddig azé vótá eltünve,me Soprontól hazáig toltad?
Gratulálok!
ennek örömére eldőlök alunnyi
majd jóóóól fenéken billentelek csak kerülj a közelembe
amúgymeg 12 és az sokkal jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóób
Egyelőre a "Malacka" név ragadt rá.
Most tele lett tankolva, a hétvégén tesztelem, bütykölgetem.
Majdrakj fel képeket a Nautirus-ról, mert lehet hogy nem ismerik fel a fehér tengeralattjáródat.
Sziasztok

Na, mától kistehergépjármű-tulajdonos vagyok.
1értelműen sztem nem lehet még néhány alkalomból sem leszűrni, ki-milyen ember... Pláne egy sebész... Nekem is műtötte jó komámat Dr."Knorr", jó szakember, és amikor én belefutottam, nekem szimpatikus volt.. Persze azóta eltelt 1-2 év... Bármi történhetett vele is...
...csak nem vagyok annyira vén még
én jan 11-ei vagyok
neeeeeeeeeeeeeem az ÉN szülinapomon műtenek
lehetséges, hogy egy napon születtünk
ÓÓÓ de ez nem ééér, hogy pont a születésnapomon műtsenek! Hát így hogy kapok ajándékot!?