Eza beszéd, kinek árthat 1 kis cunamínó... Amúgy is legalább nem porzik... Énegy keresztszalagszakadással a motorozás oldalt lerendeztem, most attól kapok lassan idegrohamot, miaf@szt csináljak... Lehet rákéne gyújtsak egy dinamitrúdra, mint a gyalogkakukkba a farkas, ésakkor nemkéne nyűglődnöm, miis legyen...
Az az időjárástól függ... Ha esik, nincs edzés, ha nagyon esik, ki se megyek. Vasárnapra lesz halasztva a mutatvány rossz idő esetén, bár vasárnap akkor is kimegyek, ha cunami van.
Behívtam a guglééből, 1általán nincs sztem rossz formája, sőt... Vagy csak azért mert "távol kelet" párti vagyok?!.. Az biztos, hogy a legpraktikusabb dolog.. 1 felcsukható ágyat pedig pikk-pakk bele lehet aplikálni, ha ez a kívánalom.. Mondjuk jónagydarab twingo lett, hormonzavaros?!...
Hyundai H-100-as, "körablakos" panorámakivitel, öreg, csúnya, de jó. 2-3 motor belefér, de 1-2 a kényelmes, akkor van hely a cuccoknak. Kéne összecsukható tábori ágy is bele
1értelműen sztem nem lehet még néhány alkalomból sem leszűrni, ki-milyen ember... Pláne egy sebész... Nekem is műtötte jó komámat Dr."Knorr", jó szakember, és amikor én belefutottam, nekem szimpatikus volt.. Persze azóta eltelt 1-2 év... Bármi történhetett vele is...
Majd nászutaslakosztályt kérünk...
Milett a hátaddal, alien visszahúzódott?
...egyszerű: marad a 4 ajtós Rena 19 családi szedán, Twingopénzből meg inkább praktikus krosszosautó lett.
ennek örömére eldőlök alunnyi
amúgymeg 12 és az sokkal jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóób
Most tele lett tankolva, a hétvégén tesztelem, bütykölgetem.
Na, mától kistehergépjármű-tulajdonos vagyok.
lehetséges, hogy egy napon születtünk