Üdv.sajnos nemtok menni hétvégén edzeni...közbejött valami problem...muszáj leutaznom az asszonyhoz!bonyodalmak vannak...mind1.a gépem is beszart,nem kapcsol be..asszem alaplaphiba van.szoval telefonrol irogatok,lehet furán néz majd ki az iromány
Szakmailag biztosan magasan képzett, emberileg pedig nem lényeges. Állítólag a sportkórház sem egy 5*-os hotel, dehát ez van.. És nagy igazságot mondtál, a rehab-ra kell fektetni a hangsúlyt, azt nem szabad "ellinkeskedni".. Nos a mangó kérdés: Miután kijelentkeztünk a panzióból, hazafelé menet mesélte...
Engem is meglepett, mert szolíd, ámde vonzó jelenség volt, mégis magától beszélt erről.. Úttörő becsszó, nem kényszerítettem erre..
Talán személyes varázsom?! Nem tudom...
Na majd kiderül januárban, hogy milyen... ha hülye lesz, beküldöm hozzá az apukámat :))) esetleg megrúgom a másik lábammal :D ennél jobbat nem tudok kitalálni. hogy mennyire jó sebész az a műtét után kiderül. biztos sokat számít az is, hogy mennyire figyelsz oda rá később. nem, nem a dokira!
a ciciről levevős történetet mégis hogy a fenébe bírtad kiszedni abból a "csajból"? :)))
Széppénteket... A "símát" úgyértettem, bunkó nem volt..
Megráncigálta a lábamat, és közölte a tényeket. Elküldött röntgenre, ultrára nem, én pedig bevoltam lassulva, hogy basztassam.. Váróban beszéltem 1 "csajjal", / azért az, mert fiatalos volt, de nem lány / a stílusától nem volt elragadtatva a műtét alatti időszakban, május óta még nem felhőtlenül boldog az ügyben.. Bár elmondása alapján, edzetlen volt, épp gyerek "ciciről levétel után" kezdett volna megint mozogni. Az első síelésig jutott..
Jan 11 a végén még tényleg együtt fekszünk majd
de azért szólhattál volna korábban, hogy "sima" orvos ezek után merjem rábízni a lábam a végén elszúrja, és sose lesz belőlem híres revütáncosnőőőőőő
kezdek aggódni
A határidőkkel valőszinűleg nem tévedsz, de ezeket nem tudom megvárni. Orvosra egyelőre nincs időm, mert dolgozom, állok meg pakolok, szerencsére jót tesz a szalagoknak. Szombaton semmiképp nem érek rá, akkor a jövőhéten remélem találkozunk a diszes társasággal. Addig is figyelem a "nyomik" mire jutottak, meg én is hozzászólok majd
Reméltem, hogy másmiatt leszek itt keresett személy..
Nos nekem keresztszalag szakadást állapított meg a Dr.Úr kézrátétellel.. Ugyanolyan orvos, mint a "többség".. Bár 1 ultrahangos kontrollnak örültem volna, csak a pontosítás kedvéért.. Asszem annak utána is megyek..
Jan. 11.-ig van még 1 kis időm rá..
Én azt hiszem, gondolom, hogy az SZTK-ban is kérhetsz mri-t vagy ultrahangot, csak ezekre is hónapokat kell várni lehet, hogy a leleteiddel érdemes lenne egy másik dokit is felkeresni a fene jobban tudja.
a vasárnapra gyógyulással meg igyekezz egy kicsit, ha edzeni akarsz a többiekkel, mert itt az a hír járja, hogy szombaton lesz az a vasárnap
http://www.drknoll.hu
kicsit bunkó stílusa van (nagyképű), de az EU-ban az egyik legjobb...