Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csaladi szet
Szio!en kertem az esot videken huuu uncsi caladi szet gaz meg 32 ora kell kibirnom es go Bp
Szió! Még élek Esti korit szerencsédre elmosta az eső, így most nem tört el semmim Veled mizu? Hogy bírod a vidéki levegőt?
Értek mindent
még mindig másét koptatom nem tudom még mindig hol tárolni
Nekem nem mutattad... Megint kihagytál... Szóse róla, nem is vagyok rá kíváncsi... Mmint a "kipislantott" cuccokra...
yo reggelt hogy vagytok?
Csak nem vettél valami bütykösgumisat?Lemaradtam valamiről?
megvan még a kawa, mert eladni képtelenség lenne, de nem használom. messze van kocsi nélkül és így nem vagyok túl lelkes. ebben az időben amúgyis kellemesebb a homokban felborulni összerakatom a térdem a dokival, aztán megyek is berregni
Most már minden 7végén járok!
Talán 2 hete voltam Bugyin...előző héten Tatán...Most is oda megyek majd!Talán ma..talán nemtudom melyik nap

Te mit csinálsz, hogy már nem aktuális az utcait használni?Egyáltalán megvan még?Vagy másik sport foglalkoztat?
irány az MSN!
mert én élő halott vagyok féllábú élőhalott mikor mész motorozni?
jaja de ettől még senkinek nem egy mámor az ilyesmi volt kollégám anno mutattam, hogy mit sikerült kipisilnie olyan volt, mint egy kis süni
hmmm...te vagy a kivétel...de ez erősiti a szabályt...
Tudod, hogy nem vagyok hímsoviniszta alapban, de nálatok ezis egyszerűbb, merthát nem olyan bonyolult az üzemanyagvezetéketek. By urológus...
neked döglött nőismerőseid vannak
Én pont csajokat ismerek akik döglenek...
Már nagyon nagy vagyok ... hogy tudnak ennyit dögleni a pasik? áááá
a papa-baba tanácsadás után most vesekő-szakrendelést nyitunk nekem is volt vesehomokom, az is elég szemét cucc de mááá kinőttem
Lekopogom valami fán, / a fejem van a legközelebb /, 6-7 éve nem jelentkezett... Viszont én az ellenségeimnek azért kívánom...
Jött má, remélem má,elfogy,bár nemúgy érzem Nemtudok,én feküdni,valamit mindig találok magamnak.Kéne ide egy rabszolga
kavicsbányát nyithatsz lassan
Helloo EC-sek... Ha a kutyákkal játszol, akkor Neked csak vesekövecskéd van... Bár a mozgás az jó, hátha sikerül kicsövelned... Bocs, csajok... Amúgy ne hanyagold el, mert csak trébb lesz.. Én tudom, volt 4...
nem találta meg a síléceket
Jajjajj ,puszilgattassad a lábad,hogy gyógyuljon hama-hama