Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háhááá
Bazz, én minden nap vagyok msn-en, te lépsz ki mindig...
Na mindegy, én meg nem szeretek vitatkozni...mikor verekedni is lehet
A Bugyis motorozásról meg informálódtam innen
Tatára is el kellene már mennünk...milyen?
De ha lehet szólj az érdekünkben az égieknek, ha megyünk, nem szeretnénk olyan szélsőséges időt, mint mikor ott jártunk...2X is
Köszönöm élek...
Nincs köd.... Te beszélsz? na ebbe ne is menjünk bele, mert ma amúgy is vitatkozós vagyok...

Ha keresnél tudnád mi van..Voltam Kemével 2 hete Bugyin!Úgy néz ki helyrejön a lábam...próbálok visszaszokni..Majd egyszer szakíts rám időt...
Hát múlthéten nagyon szar volt,verseny óta semmit nem csináltak a pályával, bár "abban is meg kell tanulni menni" alapon a többiek jót motoroztak.
elég sok esö esett multkor, a verseny óta nem voltam kint. De szerintem frankó. Még verseny elött voltam, na akkor nagyon puderos volt , De én élveztem akkor is. Ha az idö engedi akkor szombat.
Milyen a pálya a múltheti verseny óta?
Tavaly ilyenkor voltunk ott először, akkor eléggé szárazság volt, és hát a kanyarok igen púderesek voltak. De ettől függetlenül jó volt.
Te melyik nap mennél ki?
tapolcai elérhetöséget tudtok nekem adni? Mert Nov. közepén ki akarok menni, aki akar az jöjjön
Köszi...

Pénteken Kiskunlacháza, vasárnap Monor, egyelőre ez tűnik biztosnak. Nem vagyok benne biztos, de Monort mintha mostanában túrták volna, valaki mondta, csak nem emlékszem, ki
Hát nekem szokásos, pannonhalma lesz
Csatlakozom az előttem szólókhoz: boldog szülinapot
Merre mentek motorozni a hosszú hétvégén?
Múlthéten Monoron voltak a srácok, én kihagytam, inkább tekertem egy velencei tó kört Viszont most jó lenne valahova elmenni motorozni, csak nem tudjuk hova
Na jó, szülinapodra tekintettel nem leszek gonosz.
Te még élsz?
Eltűntél, mint csacsi a ködben
De gonoooosz. Nem kapsz csokit, ha rossz vagy
Sokkal könnyebb elkapni őket, ha már döglöttek.
Milyen lusta vagy...
Nem lett semmi bajom. A szegény egérke meg szétrágja a házat a rokonaival együtt.
Én ugyan nem fárasztom velük magam, de ha van kedved, eljöhetsz hozzánk, és összefogdoshatod őket
akarok....akarok.... de most nincs autóm...nem is értem miért nincs..szétvet az ideg
Nem tudom miért téged sajnálnak, a térdet meggyógyul, de szegény egérkét kinyírod
Inkább fogd meg és hozd el nekem a csokidért cserébe Bizony-bizony vár rád a fini csoki.. még mindig
Nem pofára, csak térdre, tegnap este egér randalírozott a padláson, úgyhogy reggel felmentem szétszórni neki pár finom falatot, és a sötétben nem vettem észre egy régi ágy alkatrészét, mindegy...
Na, akarsz motorozni most 7végén? Péntek Kiskunlacháza, vasárnap Monor?
Te pofára esel a szülinapodon?
Ekkorát azért nem estem ma reggel, hogy a Dunáig hallatszott... Vagy a szülinapomra célzol?
Felhívlak holnap délelőtt, hogy mikor hol s mint legyen... Ok?
Cuki a manód
Tapsoljuk meg KEME-t ! Gratulálok
Hali mindenkinek.
10 23.-án ec verseny cegléden a vásártéren.
jöjjetek minél többen.
köszönöm szépen
a lábadat meg tessék kímélni neeeem kell vagánykodni feleslegesen úgysem ülhetsz motorra még egy darabig