Háhááá
Bazz, én minden nap vagyok msn-en, te lépsz ki mindig...
Na mindegy, én meg nem szeretek vitatkozni...mikor verekedni is lehet
A Bugyis motorozásról meg informálódtam innen
Tatára is el kellene már mennünk...milyen?
De ha lehet szólj az érdekünkben az égieknek, ha megyünk, nem szeretnénk olyan szélsőséges időt, mint mikor ott jártunk...2X is
elég sok esö esett multkor, a verseny óta nem voltam kint. De szerintem frankó. Még verseny elött voltam, na akkor nagyon puderos volt , De én élveztem akkor is. Ha az idö engedi akkor szombat.
Milyen a pálya a múltheti verseny óta?
Tavaly ilyenkor voltunk ott először, akkor eléggé szárazság volt, és hát a kanyarok igen púderesek voltak. De ettől függetlenül jó volt.
Te melyik nap mennél ki?
Pénteken Kiskunlacháza, vasárnap Monor, egyelőre ez tűnik biztosnak. Nem vagyok benne biztos, de Monort mintha mostanában túrták volna, valaki mondta, csak nem emlékszem, ki
Csatlakozom az előttem szólókhoz: boldog szülinapot
Merre mentek motorozni a hosszú hétvégén?
Múlthéten Monoron voltak a srácok, én kihagytam, inkább tekertem egy velencei tó kört Viszont most jó lenne valahova elmenni motorozni, csak nem tudjuk hova
Nem lett semmi bajom. A szegény egérke meg szétrágja a házat a rokonaival együtt.
Én ugyan nem fárasztom velük magam, de ha van kedved, eljöhetsz hozzánk, és összefogdoshatod őket
Nem tudom miért téged sajnálnak, a térdet meggyógyul, de szegény egérkét kinyírod
Inkább fogd meg és hozd el nekem a csokidért cserébe Bizony-bizony vár rád a fini csoki.. még mindig
Nem pofára, csak térdre, tegnap este egér randalírozott a padláson, úgyhogy reggel felmentem szétszórni neki pár finom falatot, és a sötétben nem vettem észre egy régi ágy alkatrészét, mindegy...
Na, akarsz motorozni most 7végén? Péntek Kiskunlacháza, vasárnap Monor?
Bazz, én minden nap vagyok msn-en, te lépsz ki mindig...
Na mindegy, én meg nem szeretek vitatkozni...mikor verekedni is lehet
A Bugyis motorozásról meg informálódtam innen
Tatára is el kellene már mennünk...milyen?
De ha lehet szólj az érdekünkben az égieknek, ha megyünk, nem szeretnénk olyan szélsőséges időt, mint mikor ott jártunk...2X is