át tudom érezni...
régen én is sokat vártam mindig a dokinál..volt hogy majdnem 4 órát,1! vizsgálatra
de manapság szerencsére nem kell várni sosem
anyumnak sok doki ügyfele van,sok helyen
legutóbb amikor az ujam tört..kb fél óra se volt az egész...vizsgálat,röntgen,gipszelés....brace
meg is tartjuk mind a kettot ... bar ra akarom venni, hogy vegyen valami jaccos mocit, 125dt vagy ilyesmi, hogy tudjuk erdoben is egyutt gurulni, mert vannak marha szep helyet, cr sajna csak egy szemelyes, neha egy sem :-)
gyenge is, de egy 50kg-s csajnak pont megfelel :-)
620ccm, kb 60paci, nyomatek van boven, de a ducati erzes megfizethetetlen, mint emlitettem volt 176 a vege, nem nagy szam, de elmeny vele motorozni, meg eleg feltuno jelenseg
jaja, jo kis vas, durva dolgok vannak rajta, hasonlítsd az elso fektarcsat a cbr-hez, fog is rendesen ... brembo :-)
telok sem szarok, desmo vezerles, halos vaz, olajos kuplung, herélt remus dob, olyan hangja van, hehehe, beszaras :-)
régen én is sokat vártam mindig a dokinál..volt hogy majdnem 4 órát,1! vizsgálatra
de manapság szerencsére nem kell várni sosem
anyumnak sok doki ügyfele van,sok helyen
legutóbb amikor az ujam tört..kb fél óra se volt az egész...vizsgálat,röntgen,gipszelés....brace
jo, ez a vicc kategória :-)
indiánoknak féláron, hehe, lovat beszámítanak
bubba féle motorozáshoz meg kell.. így megtanulni szerintem csak úgy nem lehet
http://sportmotor.hu/motoros_v...
motornak a levegőben való irányítása...stb
ráér a tekergetés
A hosszú már tényleg hosszú volt.
Pénteken Bugyi!
whippel egyelőre nem szórakozok, van még sok más gond is, amivel foglalkozni kell.
ugrás alapból nem tökéletesen megy, nem akarom még ilyennel kísérteni az ördögöt.
Klassz mikor egy csajszi motorozik és tényleg szép motor. Együtt meg még szebbek.
620ccm, kb 60paci, nyomatek van boven, de a ducati erzes megfizethetetlen, mint emlitettem volt 176 a vege, nem nagy szam, de elmeny vele motorozni, meg eleg feltuno jelenseg
Viszont gyönyörű!
telok sem szarok, desmo vezerles, halos vaz, olajos kuplung, herélt remus dob, olyan hangja van, hehehe, beszaras :-)