Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm, hát kis kékségemről se nagyon ért le a lábam
na megnéztem. A te volt TS125R-ed 860mm-es ülésmagasságú, a dr 890, de lehet engedni nyóc cm-ert . Majd lemérem
Hát már tisztára beleszerlmetesedtem... szóval nagy rá az esély, hogy elrabolom Májküldzskeszontól
Vidd el baby,jó kis moccok azok
Nemakarom megtanúlnyi,majd alszok a műhelybe
Nem keresek kibúvót! Holnap tuti megnézem mocit!
Na az csúcsszuper... Apám, apa lettél... És tanulod már a nyitott szemmel alvás technikát?
Szevasz mesterúr! köszi mindentttet
Szépjóestét EC-sek... Hol eza Keme srác, üzenget nekem a sportmotoron...
Helloo kispapa, miahelyzet?
KLG-t? Naaaa,most ezt direkt csinálod,hogy ne kelljen elmenni a mociért? Nem ám kibúvót keresni
Akkor csak gyújts értem egy gyertyát ma este.
Újra megpróbálom görivel azt a trükköt, amivel 2 hónapja ketté törtem a csontom
Ha megint nem jön össze, akkor kórházba bonbonokat várom
Na,azaz ami nem vagyok Ezek nagyon nagyon távol álddogálnak tőlem,valahol a messze messze világvégin
Legyél ügyes és találékony
Drágább a festék mint a mootooorrr
Akkor fesd át
Csak rózsaszín van erre
Ok! Valami szépet szeretnék, de ne rózsaszínű legyen
Hátha má aza törpe dr se nem lesz jó,csókolom akkó veszek neked egy műanyagmotort
Szeeeeeeeeevaaaaaaaaaa Minden baba
TS volt.. azt eladtam, amikor összetörtem magam.
Hát holnap meglátjuk mi lesz... vagy kicsi vagyok hozzá, vagy nem Pótkerék az jó ötlet, mint a bringákon
Azé gyanús,mert a 250-esen nemhúzzátok a gázt,ha rendesen tolnátok,rájönnétek Duma meg nemm kellll
viszek neked két Ytong téglát és ráragasztjuk a talpadra, akkor leér a lábad, vagy kell egy jó csizma, vagy pótkerék a motorra. Most TS-ed van vagy mi?
De akkor légyszi az egész útvonalon ásd végig előttem azt a 20cm-es árkot
Most megálmodtam: Ha a te mocid nem lesz jó nekem, átmegyek triálosba
Majd elkapartatom a hátsó kereket , akkor még kb 20 cm-el lejjebb lehet ültetni tengelyig
Ám legyen
De ha túl nagy lesz nekem akkor tényleg sírok