PASSZ, nem doki vagyok csak saját tapasztalat -közepes tempónál eldobtam a motort jobb válra érkeztem ,felállok forgatom- rendben fájj de nem veszélyes mentünk tovább, később még" tempót" is birtam aha másnap reggel nembírtam vízszintestől fel jebb emelni .Doki elmagyarázta fokozatok vannak az enyém a leg enyhébb mert csak a váll izesülésből mozdult ki tehát nem szó szerint tőrt el.2 hét kötés . SORRY nem okoskodni akartam .üdv
Figyelem!
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Igény szerint, házhoz szállítással.Érdeklődni a 0630 360 78 65-ös telefonszámon.
Gyógyulgat a lábacskám ma már délután végig mankó nélkül közlekedtem a lakásban, és most este elmentem kocsival be a belvárosba a fiamért én vezettem . Tudtam rendesen használni a kuplungot. Igaz egy kicsit nagyon bedagadt hogy hazaértem.
lesz még gondod vele de biztosan nagyon sok örömed lesz ezzel a kis tündérrel
arra figyelj, hogy ne kapásból 450re ültesd, mert állati nagyot lehet esni vele megmutassa megint
Kérek mindenkit, hogy ne vegye figyelembe az előzőekben leírtak helyesírási hibáit, mert nemcsak vak és fáradt vagyok ilyenkor, de a diszlexiám is üldöz
Motoralkatrész üzlet, Pest mellett Gödön, a 2es számú fő úton.
Teljes TKRJ, Pollini paletta, és egyéb gyári beszállítók termékei. Igény szerint, házhoz szállítással.Érdeklődni a 0630 360 78 65-ös telefonszámon.
köszönöm szépen
arra figyelj, hogy ne kapásból 450re ültesd, mert állati nagyot lehet esni vele megmutassa megint
vasárnap ki jön fótra?
Holnap délután viszem műszakira a mopedet
Még tetszik az új suli