Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én általában michelint használok és azok szimetrikusak, régebben probáltam kivácsiságbol pont semmit nem vettem észre,

azért egy un. lapátos gumit aminek ivesen van a bűtyök sorja azt ne rakd fel forditva mert ott megérzed a kűlönbséget,
A 9. hozzászólásban meg is kapja a magáét...

Amúgy ,csaó mindenki!
Voltam kint Fóton megnézni a sok-sok motorost.
Jó szopós pályát kaptak. Tetszett kívülről, de voltak veszélyes helyek. Egy 10 cm fatörzs darab ami maradt gyökérrel a földben egy pár motort seggen vert..
Ügyik voltak a komák. De volt egy két nem odaillő fazon is- a Bmw 450X gs vagy mivel szépen nyugodtan körözgetett, vigyázott rá nagyon
Háde ,akkor mé nem azzal kezdted,hogy ismerkedni akarsz
nyugi, koptatom
csak eszembe jutott és gondoltam megkérdezem
Koptassad,ne lessed
Te próbálgattad már érezni a különbégeket?
köszi
"..., de ezek aproságok,,,"
kb erre voltam kíváncsi, és valahogy én is így gondolom.
meg pédául más tipusu talajhoz rakják fel egyik irányba, lazábbhoz a másik irányba,
a szin jelölés azért van a gumikon mert nemzetközi enduro versenyen csak FIM-es gumit használhatnak, a piros cross gumi azonnali kizárás,, és ez az eggyetlen modja hogy egy gurulo, akár sáros motoron is a versenybiro kiszurja ha nem megfelelöt használ valaki,

hogy melyik oldalra rakod a szint az tök mindeggy, ha nem szimetrikus akkor azzal lehet trűkközni hogy eggyik irányba jobb a startolás másikba a féktáv, de ezek aproságok,,,

vannak krossz gumik amiknek van forgás irányuk pl. michelin eggyes tipusai, de az a gumiban lévö falc szövése miatt van jelölve.
Tudod mit,fessé mind a kétoldalra
csumi
jó, de így miért lesz jó?
Nem is neki szólt,általánosságban,sajna ez így van
nem biztos hogy azt a hozzászolást a dirtparkos csávo irta,,,

ne felejtsétek el hogy ez a szaros net, és itt akárki bármilyen néven beregelhet bárhová,,,
tedd a fékfelöli oldalra
Kérem szépen,legyél szives kűdeni nekem Jó így, mesterúr? Vannak itt akciók,2 telón beszélek egyszerre,4 tojást robbantottam szét a mikróba,a kutyák harcolnak,minden a feje tetején áll,én meg ülök a gép előtt
látom én is hogy nincs forgásirány jelölés rajtuk, de nem egészen szimmetrikus a mintázatuk ezért kérdeztem
meg hol bal oldalt látom a csíkit hol jobb oldalt. de hogy hol a jó?
1900 gramm ,sok a meló itthon,teljesen megbolondulok mán egyedül .A motri mán rendben,ha itt lenne pálya se mennék,majd ha minden lenyugodik,meg én is,me összetörni nemakarom magam,annak nemsok értelme van.Majd esszercsak
csak kérni kell
neked azéé nem adok, mert nem gyöttél edzeni
Pöttöm manó ezek szerint jól van mennyi most a súlya?
nekem ménemadol A törpe kikerült kiságyba
köszi
Bammeg,má csak azt nézi,hogy a zsét neki vigyed,a szutyvadt pályája használatátért!mé a fizetősön nem lehet meghalni?meg mé ott mindig van mentő?mert én még versenyeken kívül mentőt egy fizetős pályán se láttam.Egyre szemetebb ez a világ
gusztustalan beszólás volt tőle,amúgy rendes verseny volt,és ha nem az lett volna?bárhol megtörténhet a baj,nem kell hozzá krosszpálya.
ha feltöltődött, küldi a mailt aztán már szedheted is