monster dark :-)
asszony szerelme, imadta, kinezte, megvette, en meg elcsorom mindig. jol megy a roleff ghostrider borszerkomhoz :-)
(hatterben a regi vasam, imadtam)
jó kis gép
A pitbike.hu saját gyártású motorja 2010-es modell! Mivel egészen pontosan 2006 augusztus óta versenyzünk a Pitbike bajnokságban ezért úgy gondoltuk itt az ideje megosztani veletek a tapasztalatainkat. Elkészítettünk nektek egy motort verhetetlen áron, amivel bárki győztesként hagyhatja el a pályát. A motor limitált példányszámban készült, és One industries Monster Energy dekor kitt jár hozzá, hogy ne csak a tempód a megjelenésed is tökéletes legyen. A motor elkészítésénél főképp a megfelelő futóműre és fékekre koncentráltunk, amikor ezek megvoltak a 140cc Lifan blokk mellet tettük le a voksunkat, mivel ez bizonyult a legtartósabb pitbike blokknak. A 26mm Molkt karburátorral megfűszerezve pedig kellő erőtartalékkal rendelkezik.
Technikai adatok:
Motor: 140cc Lifan, 1 henger 2 szelep, olajhűtés, 6 hónap garancia a motorblokkra.
Mármint whip.
...ha utcán mennék biztos monsterem lenne.
Meg talán nyugodtabb szívvel dobálja az ember fia.
asszony szerelme, imadta, kinezte, megvette, en meg elcsorom mindig. jol megy a roleff ghostrider borszerkomhoz :-)
(hatterben a regi vasam, imadtam)
vagy 15 re a solymári cross és pit pálya
vagy járok vele dolgozni...még le se kell lakatolni, felkapom és letámasztom az irodában.
haverok nyomják....nekem is kéne
hétköznapokon jó edzés szerintem
A pitbike.hu saját gyártású motorja 2010-es modell! Mivel egészen pontosan 2006 augusztus óta versenyzünk a Pitbike bajnokságban ezért úgy gondoltuk itt az ideje megosztani veletek a tapasztalatainkat. Elkészítettünk nektek egy motort verhetetlen áron, amivel bárki győztesként hagyhatja el a pályát. A motor limitált példányszámban készült, és One industries Monster Energy dekor kitt jár hozzá, hogy ne csak a tempód a megjelenésed is tökéletes legyen. A motor elkészítésénél főképp a megfelelő futóműre és fékekre koncentráltunk, amikor ezek megvoltak a 140cc Lifan blokk mellet tettük le a voksunkat, mivel ez bizonyult a legtartósabb pitbike blokknak. A 26mm Molkt karburátorral megfűszerezve pedig kellő erőtartalékkal rendelkezik.
Technikai adatok:
Motor: 140cc Lifan, 1 henger 2 szelep, olajhűtés, 6 hónap garancia a motorblokkra.
Teljesítmény: 14.5 Le / 7900rpm
Porlasztó: Molkt 26mm
Váz: Króm-molibdén dupla csöves KLX-Midsize váz. Alumínium lengőkar.
Váltó: 4 sebességes, 1-N-2-3-4 elrendezésű. CNC mart alumínium váltókar.
Első futómű: Marzocchi Shiver rendszerű teljesen állítható olajcsillapítású fordított teleszkóp villa, kezelt felületű becsúszó szárral.
Hátsó futómű: Teljesen állítható „long-travel” (hosszabb a becsúszó szár)2010-es DNM jobb progresszivitással, és minden eddiginél puhább elindulással.
Kerekek: Erősített agyak, elöl 14” cross abroncs 60-100/14, hátul: 80-100/12 természetesen 15mm tengellyel.
Fék: elöl- hátul hidraulikus tárcsafék fém fékcsővel. két dugattyús féknyereg. 210mm első tárcsa. Visszahajlós karok.
Kipufogó: 32mm átmérőjű leömlő, CNC mart teljesen nyitott „decibell killer” dob.
Kormány: PRO TAPER magasított.
Markolat: progrip style.
Lánc: 420 KMC
Ülésmagasság: 800mm
Idomok: fekete KLX
Dekor: 3M One Industries Team Monster Energy.
Ár: 269.000 Ft
Igény esetén utcai ill. Supermoto kivitelben is.
Jó éjtet!
recsegett a kipuja mint állat a házak között
Én is kíváncsi vagyok rája!
Két nap kéne menni
egyik nap szerelek, szo vagy pénteken
mindíg is akartam egy ilyet...krvára bejönnek.
a pálya már meg van hozzá