sajnos egyre kevesebb helyen szokás az ilyesmi
én egyszer rákérdeztem, mikor otthagytam 50ezret egy boltban, hogy eseteleg, ha meg nem sértem őket, egy blokkot legalább kaphatnék? úgy néztek rám, mintha az anyjukat szidtam volna
elég szarrágo egy zsido az ember, minden kártyát eljátszott még a személyeskedésbe is belekezdett, sőt még olyanok is voltak hogy lehet hogy én vágtam be szikével,mert máshol másokkal már volt hasonlo,,,,
mondtam neki hogy a hűlyék a tuloldalon vannak,
hálistennek van az országunkban fogyasztoi törvény ami pont az ilyen dolgoktol védi meg a vásárlot.
mindenesetre megérne a manusz egy apeh-os birságot is, mert én még ott soha nem kaptam se blokkot se számlát, pedig vettem már ott ezt azt,,,,,
ezt az apeh alaphangon 500 ezerre dijazza,,,
a fogyasztovédöknél egy ilyen birság 250-nél kezdődik,,
Ronis. Nem mondod hogy vissza adta a pénzt? az az ember nagyon szarrágó . Többen mentetek hozzá nagy darab kigyúrt állatok? Tudnék róla mesélni milyen gusztustalan egy fazon.
carlos osszehozza a hasznosat a hobbival: kajat lop, bar nem ehes, a zsak jo magasan van, hogy ne tudja leszedni. leszedte, par kilot megevett belole, meg meg ra is fekudt, hogy ez enyem ....
viszont cipot nem visz el, szerencsere ....
nembaj, mer a labam nagyon nincs a foldon, ha meg mar viz is van, mely is, meg benne is a labam, akkor meg is erdemlem :-)
hosszutavon utalom a vizet meg a mely sarat :-)
én egyszer rákérdeztem, mikor otthagytam 50ezret egy boltban, hogy eseteleg, ha meg nem sértem őket, egy blokkot legalább kaphatnék? úgy néztek rám, mintha az anyjukat szidtam volna