Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos egyre kevesebb helyen szokás az ilyesmi
én egyszer rákérdeztem, mikor otthagytam 50ezret egy boltban, hogy eseteleg, ha meg nem sértem őket, egy blokkot legalább kaphatnék? úgy néztek rám, mintha az anyjukat szidtam volna
persze, ki van tapétázva vele a szoba :-)
sejted, hogy nem .....
és te szoktál töle blokkot vagy számlát kapni,?
nagy jatekos az ember, en is otthagytam nala mar vagy negyedmillat, hogy kaptya be, engedett is rendesen, de mintha a fogat huztak volna :-)
elég szarrágo egy zsido az ember, minden kártyát eljátszott még a személyeskedésbe is belekezdett, sőt még olyanok is voltak hogy lehet hogy én vágtam be szikével,mert máshol másokkal már volt hasonlo,,,,

mondtam neki hogy a hűlyék a tuloldalon vannak,

hálistennek van az országunkban fogyasztoi törvény ami pont az ilyen dolgoktol védi meg a vásárlot.

mindenesetre megérne a manusz egy apeh-os birságot is, mert én még ott soha nem kaptam se blokkot se számlát, pedig vettem már ott ezt azt,,,,,

ezt az apeh alaphangon 500 ezerre dijazza,,,

a fogyasztovédöknél egy ilyen birság 250-nél kezdődik,,
szia,nekem már kétszer is adott vissza pénzt,igaz csak méretprobléma volt..szerintem már rájött hogy jobb nem szarozni a vevőkkel
Ronis. Nem mondod hogy vissza adta a pénzt? az az ember nagyon szarrágó . Többen mentetek hozzá nagy darab kigyúrt állatok? Tudnék róla mesélni milyen gusztustalan egy fazon.
valaki megy terembe?
helyes
biztos neki is szar, hogy ennyivel kevesebbet keres, de hát ha szar, akkor reklamáljon ő is a gyártónál
carlos osszehozza a hasznosat a hobbival: kajat lop, bar nem ehes, a zsak jo magasan van, hogy ne tudja leszedni. leszedte, par kilot megevett belole, meg meg ra is fekudt, hogy ez enyem ....
viszont cipot nem visz el, szerencsere ....
universal-ban vettem,

csávo 3 orai veszekedés után vissza adta az árát,

8 napon belűli minőségi garanciális reklamácio, elmondtam neki a fogyasztoi törvény elöirja neki mint kereskedőnek:

1. vagy cserélje ki egy tök ugyan olyanra, azonos méret szin stb.

2.vagy cserélje ki azt az alkatrészt ami széttört, megprobálta nem birta szétszedni csak szétbarmolta a csavar fejeket..

3.vagy adja vissza az árát.
Na,ott vannak a kutya csizmái Vegyétek meg tőle
Ez a hülyeség nála,2 perc volt,mindent ellop amihez hozzányúlok,bármi legyen az
Szép kutya Az enyém meg ellopta a gumimat ,azt abba alszik
Ronis,
bótban vetted? vagy valakitől kéz alatt semmi "garancia"?
Egy tech 8-ast még én is beújítok,annak már engem kikell böjtölnie Ha így haladok, meg lehet be se kell ruházni rá
nekem a bull a kocsimmal jatszik, leragta a tukroket meg a rendszamot, de nem késelem le, mert szeretem :-)
tegnap már ugy mentem benne hogy össze power tapeztem az egészet,,meg ma is ugy fogok meg holnap is,

csak kicsit sok powertape kell hozzá, kicsit gazdaságtalan, de jövö hétig valahogy kibirom benne,, bár nem vizállo az biztos,
tudtam hogy rád számithatok,

jövő héten megyek probálni tech8, és tech10-et van rá jo áru ajánlatom,

tech8 már bizonyitott, tech10 jol néz ki de a talpcserés dologtol kicsit parázok,,,
pont most lesz 1.5 eves :-), ez tavaly nyari kep, akkor vettem.
semmi baja, meg a csatok is zarnak, meglepodtem, hogy eddig igy birja.
A régi SIDI csizmámmal a bull-terrier játszik,az nem panaszkodik rá pedig má van vagy 20 éves,de a talpával az sem bír
nembaj, mer a labam nagyon nincs a foldon, ha meg mar viz is van, mely is, meg benne is a labam, akkor meg is erdemlem :-)
hosszutavon utalom a vizet meg a mely sarat :-)