Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó nektek! Amikor nekem volt bajom, akkor csak egyedül voltam aztán csak vártam mikor lesz már valaki akivel lehet dumálni. Erre meg ti egyszerre vagytok táppénzen. Na de nem irigyellek benneteket
nem akartam így kirészletezni, de látom jól ismered a gépet
"köszvényes rohamban valamint menstruációs görcsök során."
96-os =86-os takartam írni
Tényleg most komolyan . Szerinted adnak érte 960-at? én tudom hogy tuti szuper klassz a motorod te tudjuk azt is hogy hogyan használtad. Állandóan leszabályozásig pörgetve olajat nem cserélve hidegen küldve botond motorolajjal járatva mert sajnáltad bele a mol 15w 40-et láncot soha nem olajozva csak gépzsírral bekenve. Soroljam még a hibáit, és még ezek után is elakarod adni? Nem beszélve a ruszkiktól vett 96-os benzinről amit bele öntöttél és azzal járva?
át is írom 800-ra....700ért tényleg nincs "ilyen"
jó kérdés....váltanék is meg nem is.
de ráérek még kitalálni.
nem az én világom, meg olyat csak profik vesznek....kornél, bakondig, bence...
http://www.pirulapatika.hu/210... ezt akarom még kipróbálni.Zóka Attila supermotyos szerint törésre ez a legjobb.
A drazsé igen,de a cataflam-v -t próbáld ki,az gyorsabban 6
Szia. Igen ismerem, majd ma délután elvisznek a körzeti orvoshoz és iratok fel vele. Ma már be akartam menni melózni, de képtelen voltam rá.A vizes borogatás sokat segített
Én meg még le akartam csapni a motorodra. De hát van ilyen 700-ért is bakker Így nem lesz az enyém ennyi pénz a világon nincs , talán csak Kuvaitban.
Helló Kerkyra!

A cataflam nekem bevált, igaz kicsit lassan kezd el hatni de utána pöpec.
van a teljes alakos,ami abszolult védelmet nyujt,
Morgen!

Meddig kell leérnie egy páncélnak?

Tudtok olyat amiből van kimondottan nagy méret is?
Kategóriát váltassz?
és egy narancs lesz helyette?
Ja, az ár meg:
Eleje olajcsere, szimmering+szelep 30e
Hátul deformálódott volt a fej, annak jav+olajcsere 26e
számlásan
Ebben igazad van.
Viszont a méteres ramplikon is jó volt!
Lényeg, tetszik, eddig nem tetszett
Szép motor, jó motor.
Közben leesett, miért nekem írod, de nem azért kérdeztem a Bandit, mert egyből rohanok a Déczihez én is
részletek ITT
Nyilván az árára lesz mindenki kíváncsi, mert a motort mi itt ismerjük.