Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szijaaaaa! Hú de korán felkelhettél!
és különbenis, mit nyavajogsz nem voltál velünk Csolnokon aaaaaaaaaaaaaaaz volt az igazi eső
bocs
kizártnak tűnik
9-ig csak eláll alulról is meg felülről i ázni...
ma sem lesz panasz a homokos pályákra ömlik az eső
Mielőbbi Jobbulást !
Kakukk! Küldj nekem légyszi egy pontos postacímet, ahova fel tudom adni a motyit! email címem tudod.....
Most értem haza vidékről, somogy-zala túra volt szép tájakon

Holnapot nem tudom, egyelőre úgy néz ki,hogy nem megyek, nincs horgos autóm Ha sikerül, reggel dobom a SMS-t

Lehetséges, hogy "csak" Szadán kanyargok..
Találtam olyan mandínert, ami domboldalban van. Elég érdekes menni benne, vízszíntre kéne dönteni a vasat. Be kéne gyakorolni.
Meg még van ott fasza rumplis rész, ami a lábat-hátat, kart jól fejleszti...

Homokos is rendesen az egész, egy alkalmi eső csak jót tesz, ha jön.

Futóművel is barátkoznom kell még, de elég jóindulatúnak tűnik, megnézem mi történik ha csavargatom.

Magnum, Bg urakkal mi a helyzet?
Meglepnélek már titeket egy szadai gurulással.
Vagy majd télen?
Sziaszok. Holnap Nyáregyháza, kb. 10-től.
Hello!
Nekem a vállam van bedrótozva már 12 éve s teljesen rendbe jött :) Fel a fejjel akarattal minden lehetséges
Pfú,az kb tavaszra baba,ha nincs komplikácijóó.Csúnya nagyon.Fiatalon elviselhető volt nekem is,mostmá lassabban gyógyulnak a törések.Karácsonyra má moccolhatsz,ha nem terheled.Sportorvost keress meg,ha van arra olyan
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan fog ez rendesen helyre jönni. Ráadásul a vasakat sem akarja a doki kivenni, azt mondta elfér az ott bent.
Itt a kedv csináló következő kép a lábamról. Nem volt egy kellemes éjszakám
Egy blokkházfél is többszázpíz.Má vettünk yamahához,majdnem 4 kiló volt,2003-ban.
Nem sokallom,ingyé van.Csak furcsa az a 16 db.Lehet betartották,venni kéne vagy kettőt,elfér. Gyógyújjá,Dulainak kérd el a bal lábát az még jó neki,a másikra panaszkodik
65ezer nem pénz érte. ha csak külön külön kéne meg venni a motyót akkor is minimum a 2-3 szorosába kerülne. egy darab váltó fogaskerék kerül kb 15-20ezerbe. Mennyi egy új főtengely 100-120ezer minimum. Csak jobb egybe cserélni ha kell, mint hogy csak a hajtókart cserélsz
Volt egy hibás széria az első injektoros blokkokkal a berúgó tengelynél tört szét a blokk ha jól tudom .Garanciában cserélték őket.
Beszarás Tán járt volna minden mocihoz, vagy széria hiba miatt kűtte a gyár cserére,vagy kikukázták a gyár szeméttelepéről?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sérült bal lábamat eladnám, vagy disznóra cserélném . Mangalica előny.
Mennyit adnál érte? Lehet rá tudom venni a fiamat hogy adjuk el . Kocsit akar a drágám.
de Duro