Én nem tudom, arrafelé milyen emberek élnek, de én a 177 centimmel és 86 kilómmal közepes termetű kan keverék vagyok, és a 125 2T úgy viszi a puhos belemet, mint a rakéta.
Húúú te, jól indult a reggelem, köszi
Röhögtem egy darabig, amikor ezt olvastam "elég alacsony vagyok... 174cm"
Akkor figyi... én 166cm vagyok és 55kg, most veszek egy DR250est! Szóval te maradj csöndben a 90 kilóddal
jobb így...ha történik valami...ott a futó..szerszámok,stb
ma teszteltem a breace-t...sajnos
a "mosódeszkás" részen kakukk gépének eleje beszitált mint állat,én katapultáltam és csukafejessel érkeztem a földre...szar volt..de nem fáj semmim...kivédte a brace
Igen, de félek hogy nagyon büntetne ha valamit elbaszok úgy mint kakukk tm-je . lehet ha a kawával mentem volna, most nem innen a kórházból cseverésznénk.
Á nem lesz új tudod gazdasági válság valami minimum 2008-as modellt akarok venni Bakondi Gabi motorjával kacérkodom, de lehet ha Gery eladja akkor esetles se az övét . nem tudom egyenlőre nagyon képlékeny még a dolog. Amíg nem jön 100%-ra rendbe a lábam addig nem veszek semmit.
Te mész holnap kornéllal világgá?
(úgy tudom neked lógok csokival
eddig 1 mocimról ért le a lábam... reménykedem, hogy jó lesz a DR
Én nem tudom, arrafelé milyen emberek élnek, de én a 177 centimmel és 86 kilómmal közepes termetű kan keverék vagyok, és a 125 2T úgy viszi a puhos belemet, mint a rakéta.
Röhögtem egy darabig, amikor ezt olvastam "elég alacsony vagyok... 174cm"
Akkor figyi... én 166cm vagyok és 55kg, most veszek egy DR250est! Szóval te maradj csöndben a 90 kilóddal
holnap duma
jocakát mindenkinek
csaooo
ma teszteltem a breace-t...sajnos
a "mosódeszkás" részen kakukk gépének eleje beszitált mint állat,én katapultáltam és csukafejessel érkeztem a földre...szar volt..de nem fáj semmim...kivédte a brace
450 is felvetődött ezek szeirnt?
mind1ik márka jó,kiforrott
melyik szín tetszik?