Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legfrissebb infóm szerint jövő héten megyünk csak, Kornél szólt... Ha tudunk biztosat, majd jelzem. Csokit köszi, h nem felejtetted el, én már igen
Úúúú tényleg keme bácsi
Te mész holnap kornéllal világgá?
(úgy tudom neked lógok csokival )
Hát én ilyen furcsa faj vagyok az tuti...
eddig 1 mocimról ért le a lábam... reménykedem, hogy jó lesz a DR
Sziasztok

Én nem tudom, arrafelé milyen emberek élnek, de én a 177 centimmel és 86 kilómmal közepes termetű kan keverék vagyok, és a 125 2T úgy viszi a puhos belemet, mint a rakéta.
Húúú te, jól indult a reggelem, köszi
Röhögtem egy darabig, amikor ezt olvastam "elég alacsony vagyok... 174cm"
Akkor figyi... én 166cm vagyok és 55kg, most veszek egy DR250est! Szóval te maradj csöndben a 90 kilóddal
vehehhhe, látom fertőző :-)
jó éjt mindenkibe.
nem vagyok álmos . most jött a nővér és kaptam egy altatót
bazzeg,leragadak a szemeim..
holnap duma
jocakát mindenkinek
csaooo
jobb így...ha történik valami...ott a futó..szerszámok,stb
ma teszteltem a breace-t...sajnos
a "mosódeszkás" részen kakukk gépének eleje beszitált mint állat,én katapultáltam és csukafejessel érkeztem a földre...szar volt..de nem fáj semmim...kivédte a brace
Most nézem, miért nem lábon mentetek ki motorozni?
nem nagyon szeretnék többet kórházban feküdni. 450 miatt
Szépek, nagyok, erősek.
na igen,450 nél figyelni kell kurvára sajnos...nem egy toleráns gépezet
Igen, de félek hogy nagyon büntetne ha valamit elbaszok úgy mint kakukk tm-je . lehet ha a kawával mentem volna, most nem innen a kórházból cseverésznénk.
2008 az majdnem új
450 is felvetődött ezek szeirnt?
Mi van főnököd mára letiltott ?
de lehet veszek egy ilyet cross moci helyett
jó éjt mindenkinek
Kutyáim, és a harci teknőceim elkapnának a kertben és jól megennének
Á nem lesz új tudod gazdasági válság valami minimum 2008-as modellt akarok venni Bakondi Gabi motorjával kacérkodom, de lehet ha Gery eladja akkor esetles se az övét . nem tudom egyenlőre nagyon képlékeny még a dolog. Amíg nem jön 100%-ra rendbe a lábam addig nem veszek semmit.
naja,különben lehetetlen lenne bejutni
körülbelül kettő fele megyek haza de ha menni akarsz hozzánk előtte csörögj rám, és akkor megadom a titkos kapukódot
ha újat veszel,szerintem mind1
mind1ik márka jó,kiforrott
melyik szín tetszik?
Aztán az adatlapodat is kezd el kitölteni, hogy azért nagyjából tudjuk kivel beszélgetünk.