Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pelenkát vigyél magaddal és használd is mármint nem arra gondolok hogy tojjál be, de biztonsági okokból azért legyen rajtad, mert hát a gyógytornászok enyhe szadista hajlammal vannak megáldva
Gery. Miért nem ülsz át Bakondi Gabi motorjára ? az nem volna neked jó? vagy ujjat akarsz.
nem még
jól már csak kéthetente járok ki.tegnap voltam 3 órát 2,5 beszélgettem.
simán kimegyek a két mankóval. semmi erőlködés nélkül.
az ne beszéljen akinek még a wcre is erős elmenni.
ráérek még kitalálni...igazából megfelel a 250. kellemesebb mint a 450, könnyebb vele motorozni, kanyarodni, stb.

neked hogy bírja a crf?
Oké gyere. Zoli motorját szétszedte már?
Neked biztos is hogy erős.
megyek ma lehet gallushoz benézek hozzád is este
tiéd is nagyon jó szinte új.nekünk még a 250is erős szerintem,de te tudod.én csak ezért vetem hogy ne pörgesem nagyon sajnálom pörgetni a 250.
Én majd 21-én megyek varrat szedésre. Kint voltam az előbb a fürdőszobába engedtem egy kis hideg vizet a lábomra . nagyon jól eset
megvagyok, ma voltam kontrollon. jöv héttől elvileg gyógytorna végre.
Itthon döglök majd leszakad a lábam úgy fáj.
Ezért jó az internetes fórumozás. Barátokra lel az ember . Én is innen ismertem meg egy csomó embert .
tetszett a motorod, olyat akarok én is

amúgy nem hirtelen...de most úgysem használom 2 hónapig, meghirdetem. ha elviszik újítok, ha nem, akkor használom tovább. hálás moci, megszerettem nagyon.
gery te hogy vagy?
szeva nyomi.mi van veled?javulgatsz?
Emma nem dolgozol?
de csak érzékkel!mizus miez hirtelen döntés?
Á! Csak a boltba járt vele kenyérért meg tejért
áá....a crf-es a versenyző...híres freestyle-os. mennyivel szebbet ugrik, érzékkel....
http://www.sportmotor.hu/motor... sziasztok szerintem versenyzőé volt moci
én már láttam kerkyra szemében az irigységet mikor jött látogatni...