Mester,a vizes homokon még a legrosszabb futómű is álomszerű lehet.Ami ma jó volt,2 hét múlva már nembiztos,hogy ugyanolyan.Jön a hideg is.Minden megváltozik,ne kapkodjál összevissza .Nem egyszerű móka ez.A gyár nem véletlen kisérletez ki egy "átlagos,de viszonylag tartós szériát".Az állandó 6-10 óránkénti telóolaj cseréket,amit kéne,meg szerintem ússe nemcsinálod meg.Az ár egy profi futóműnél meg szinte megfizethetetlen,nálunk meg 3 másodperc(nálam még 1 perc sem)nem oszt nem szoroz.Jajajj,írhatnánk ezt órákig,be is fejezem
98-as 80ccm a jobb oldali dekli volt javítva alumínium hegesztő csinálta ott szivárog az olaj .Max azt kell áthegeszteni, de azt még megcsinálom rajta. Új benne a dugó ujjak a főtengelycsapágyak fötengelyszimeringek új lánc új hátsógumi új idomok. holnap lefotózom körbe aztán felrakom ide a képeket. csizma 44-es, de inkább 43-as lábra való . A csizmáról itt egy kép.
Sziasztok
motor vásárlás előtt vagyok van egy ajánlaton egy honda xr 600-as ra
89 évjáratú.
szerintetek milyen moci?strapabírás,fogyasztás,alkatrész utánpótlás és ár?
Sziasztok
motor vásárlás előtt vagyok van egy ajánlaton egy honda xr 600-as ra
89 évjáratú.
szerintetek milyen moci?strapabírás,fogyasztás,alkatrész utánpótlás és ár?
A Déczi apuka
Sok ellentmondásos véleményt hallottam róla, de igazából azt kell tudni megfogalmazni neki, hogy mit érzel a futóművödön rossznak.
Nem könnyű. A hátulja nagyon fontos, nem gondoltam volna, hogy mennyivel másabb lesz az eleje is vele.
Bugyi jó lett?
Elsímultak a görönygyei?
Kellett már nagyon ez az eső... Remélem jó lesz az a pálya ebben az időszakban.
Én Szadán kanyarogtam, a homok nagyon jó volt így megázva. Mandínerek iszonyatot fogtak.
A futómű pedig olyan álom lett...
Isteni volt ma Bugyi....igaz a motorozás hiányát lehetett érezni...
Köszi még 1x KEME
Örülök, hogy mergismertem Matlé-t ...gyenge a Cr 250...nem is értelek benneteket
17 km-ert mertem menni vele szinte csak alapjáraton.. Betöltötte a 38000-et . Jövő héten még el kell vinnem szelepállításra, meg megnézetni, hogy miért füstöl azóta amióta fel lett újítva a hengerfej... Lehet, hogy cserélni kell a gyűrűket
eladó a motorom! ha valakit érdekel, itt megtalál.