Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, reggel Pézsmával beszéltem, ott állt egyedül Nyáregyen. Mondom neki, kimegyek. Írtam is ide... Itthon akkor esett, NYáregyen meg nem. Aztán felhívott újra, hogy sár van a pályán, mondom, akkor menjünk Bugyira, az beissza. Így is lett, fél órát ültünk a kocsiban, mire elállt az eső, de utána isteni volt a pálya! Felavattuk Matyi motorját.
Húvazze! Én meg azért nem mentem át Bugyira a Dr-el, mert úgy tudtam, hogy Nyáregyen vagytok. Így csak 17km-ert gurultam, hogy a tankban ne púposan álljon mégsem a benya
voltaren 100-ast tudnám ajánlani ! tapasztalat, sajnos...
Üdv mindenki
Juhu
Atom zsírpapír állat volt ma Bugyin!

I'm in a right type of mood
Valóban nem Majd legközelebb csak azért is ha esik ha fúj
mx of nations race recap videók, akit érdekel.
usanak sajnos mázlija volt...dehát ez van, az élethez szerencse is kell.

MX2/MX3

MX1/MX2

MX1/MX3
Engem a tehetetlenség jobban zavar, mint hogy el van törve a lában. A kiszolgáltatottságnál nincsen rosszabb .
hmmm ezen az ötleten el kéne gondolkodnom
most úgyis teljesen védtelen vagy és nem tudnál elszaladni
de persze azért jobbulást! nem öröm a fájós testrész
Lehet,de én este mindig szomjas vagyok.
Engem max vasvillával tudsz megsérteni
ha beosztanád a napra, lehet nyugodtabb éjszakád lenne...
meg ne sértődj mááááá
én max mosolyogni tudok most
mióta itthon vagyok 2x haltam meg majdnem....
1: félrenyeltem
2: tüsszentettem (hirtelen jött)

Nem sok, mert lefekvés előtt sokat iszom apenta málnát akár egy üveggel is lenyomok.
Én íccaka soha nem megyek ki A nappali mozgás is elég fájdalmas néha,mintha egy 100 kilós valami lenne a nyakamon,meg a derekamon.Nem folyamatosan,de néha jön,azt kegyetlen. Úhhogy éppnek és fitt fiatalnak látszó ember se nem biztos,hogy egészségesebb mint ti! Fel a fejjel,majd meggyógyultok Csak hozzá kell szoknyi,hogy egyenlőre semmi sem a régi De,idővel
3 méterre van a wc az ágyamtól nem fogom szaglászni egész éjszaka a pisit
ha tudsz röhögni magadon (pl. nem fáj a bordád közben ), akkor nem olyan gáz meg különben min vihognék most annyira nevetségesen közlekedtem hetekig, h a saját 80 éves öreganyám fürgébb volt nálam
3-4x? ott valami tuti nem ok...ha mész gyogyóért ezt is említsd meg a háziorvosnak
az is kellemes lehetett
sok szeretettel
Minden éjszaka kimegyek legalább 3-4xer Majd te is megtudod ennyi idős korodban
amikor összetörtem magam én sem a kanapén aludtam (wc 5 méteren belül, felülni a kanapéról egyszerű), hanem a hálószobában (10m + nehezítésként négykézláb lehet csak lejönni az ágyról)
a törött csukló mellé nyertem egy kétoldali inszalaghúzódást, amitől nem tudtam szinte járni
ja hogy a challenge miatt? így már értem...
csak azért megy, mert olyan nehezére esik ha nem lenne semmi baja, tuti végigaludná az éjszakát
nekem is a legrosszabb a lefekvés meg a felkelés....van egy kötél az ágy végéhez kötve...azon húzom fel magam jobb kézzel.
de minek jársz éjszaka wc-re....azt csak az öregek szokták...