Ja, reggel Pézsmával beszéltem, ott állt egyedül Nyáregyen. Mondom neki, kimegyek. Írtam is ide... Itthon akkor esett, NYáregyen meg nem. Aztán felhívott újra, hogy sár van a pályán, mondom, akkor menjünk Bugyira, az beissza. Így is lett, fél órát ültünk a kocsiban, mire elállt az eső, de utána isteni volt a pálya! Felavattuk Matyi motorját.
Húvazze! Én meg azért nem mentem át Bugyira a Dr-el, mert úgy tudtam, hogy Nyáregyen vagytok. Így csak 17km-ert gurultam, hogy a tankban ne púposan álljon mégsem a benya
hmmm ezen az ötleten el kéne gondolkodnom
most úgyis teljesen védtelen vagy és nem tudnál elszaladni
de persze azért jobbulást! nem öröm a fájós testrész
Én íccaka soha nem megyek ki A nappali mozgás is elég fájdalmas néha,mintha egy 100 kilós valami lenne a nyakamon,meg a derekamon.Nem folyamatosan,de néha jön,azt kegyetlen. Úhhogy éppnek és fitt fiatalnak látszó ember se nem biztos,hogy egészségesebb mint ti! Fel a fejjel,majd meggyógyultok Csak hozzá kell szoknyi,hogy egyenlőre semmi sem a régi De,idővel
ha tudsz röhögni magadon (pl. nem fáj a bordád közben ), akkor nem olyan gáz meg különben min vihognék most annyira nevetségesen közlekedtem hetekig, h a saját 80 éves öreganyám fürgébb volt nálam
amikor összetörtem magam én sem a kanapén aludtam (wc 5 méteren belül, felülni a kanapéról egyszerű), hanem a hálószobában (10m + nehezítésként négykézláb lehet csak lejönni az ágyról)
a törött csukló mellé nyertem egy kétoldali inszalaghúzódást, amitől nem tudtam szinte járni
nekem is a legrosszabb a lefekvés meg a felkelés....van egy kötél az ágy végéhez kötve...azon húzom fel magam jobb kézzel.
de minek jársz éjszaka wc-re....azt csak az öregek szokták...
Juhu
Atom zsírpapír állat volt ma Bugyin!
I'm in a right type of mood
usanak sajnos mázlija volt...dehát ez van, az élethez szerencse is kell.
MX2/MX3
MX1/MX2
MX1/MX3
most úgyis teljesen védtelen vagy és nem tudnál elszaladni
de persze azért jobbulást! nem öröm a fájós testrész
mióta itthon vagyok 2x haltam meg majdnem....
1: félrenyeltem
2: tüsszentettem (hirtelen jött)
a törött csukló mellé nyertem egy kétoldali inszalaghúzódást, amitől nem tudtam szinte járni
de minek jársz éjszaka wc-re....azt csak az öregek szokták...