Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert még nem jutottam el a háziorvosig majd reggel elmegyek, mert így elég gáz csak szenvedek. Bent a kórházban nem voltak ilyen fájdalmaim .igaz nem nagyon sokat feküdtem még vele. de éjszaka mikor ki kell mennem wc-re majd meg halok.
james nyerte a us opent az új yamin.
kapott is érte egy 100ast.
nya csak elállt Go go go go
na hali mindenki..

miért nem irattál fel a háziorvossal valamit?
nekem adtak egy olyat....csak egyszer vettem be. már a használati elolvasásától elmúlt minden bajom
ópium alapú cucc, központi idegrendszerre, gerincvelőre hat, függőséget okoz, stb...
hatásos volt, de másnap totál ko voltam tőle.
maradok a bevált donalgin, cataflam párosnál. ezek se gyengék, de legalább jók.
max. megnő az esőben
Szegény gyerek,mindig egyedül marad
Bazzeg, Pézsma ott áll egyedül Nyáregyházán...én kimegyek hozzá.
Aki akar, jöjjön. Ott nem esik. Pápá
igazan nincs mit,a fo gyogyulas legyen
oké Köszönöm
igen ez osszton ember nem nagyon szurkalja magat,kitartas es ha segitseg kell nyugotan szolj!
Már az előző lábsérülésemnél szúrtam magam egy hónapig, vagyis az asszony csinálta én képtelen vagyok rá. Nem tudom magamba döfni azt a rohadt tűt.
köszi kipróbálom
tamogatom otletet ,es ne tul sokat mozgasd stb Szigoru szabalyokat kerem be tartani!
Szia Borso hogy vagy?a Monori fotokat felteted valahova?
jujj azt tudom de sokat csinaltam adtam be,sokan paraztak es akkor jotem en mindig masik reszre szurd,de azzert fel irhatak volna fajdalom csilapitot
ha tiszta törölközőt használsz, vagy esetleg aláteszel egy vékony fóliát, akkor biztosan nem lehet baj. de legalább hűti kicsit a "seblázadat"
Nem , csak az injekciót írta fel amit esténként a hasamba kell szúrni a trombózis ellen.
Csak attól félek hogy még nem forrtak össze a sebek nehogy nagyobb baj legyen.
nem kaptal semit noverektol?vagy doki nem irt fel?fajdalom esetere
próbáld meg a langyos vizes borogatást. az nekem sokat segített
Ha volna kataflámom már be is venném. Az valóban jó de sajna nincs itthon.
kataflan?vagy mi a neve?de esotol is ko lehetsz ,kitartas !vond ell a figyelmed!tudom konnyu mondani
hali. fáj és fáj és fáj,mióta hazajöttem a kórházból.Kéne valami jóféle fájdalomcsillapító. De fogalmam sincs milyet kéne bevennem. szenvedek vele rendesen.
hallo hogy vagy?labad?
Na mi van emberek. mindenki az esőt várta ,gyerünk motorozni ,már aki tud.