Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minél fiatalabb annál jobb futómü jobb kezelhetőség. kevesebb meghibásodás. nagyon könnyen vehetsz valami szar motort, aztán költhetsz rá súlyos százezreket.
én óbuda,3 ker

első motornak nem kell zsír újnak lennie...lehet hogy megunod..elmegy tőle a kedved...no meg ha esel,akkor nem sajnálod a vasat ha már amúgy is kopott egy kicsit
nehogy egyszer én menjek hozzád látogatóba bejött ma az osztályos főorvos lebaszott a lázlap miatt . Azt mondta ez az orvosok súlyos megalázása hogy össze lett firkálva. Úgy hogy vigyázz magadra benekerülj, mert a te láz lapod katasztrófa lesz úgy kifogom pingálni.
évjárat mennyire számít ezeknél a motoroknál?
Pesti nyugdíjas
Én most éppen innen a baleseti kórházból nyomom. amúgy én Pesti vagyok
ti honnan vagytok
köszi a segítséget ezt megfogadom
A fokozatosság elvét érdemes betartani. vegyél egy 125-öst majd ha már megtanultad az alapokat és tudod biztonságosan kezelni a gépet akkor gondolkozhatsz egy nagyobb erősebb gépen addig nincs értelme a 250-est választanod. Első legyen a védőfelszerelés anélkül be se rúgd a motort . Nézz ki egy pár krossz pályára és menj oda bátran a motorosokhoz nem fognak elhajtani kérdezz tőlük nyugodtan .
nyugodtan vegyél 125 öst kezdésnek,elég erős motorok ezek is,szóval lehet jó tempót menni vele ha már belejöttél a crossozásba..bár ahhoz kell egy pár év
nem értek hozzá azért kérdezem, én eddig csak utcán motoroztam kawa z750-el, crosst csak 2x próbáltam azt is 1-2 fokozat szinte alapjárat
joccakáát kakukkkk
egy pillanatig se hidd hogy kevés
nem kevés az a súlyomhoz?
jaja
125ccm elég elsőre
egy cr jó kezdésnek?
akkor kezdésnek vedd meg a cr-em!
Az egyik haverom megfertőzött a crossozással, és keresnék gépet, csak az a baj hogy elég alacsony vok 174 cm és kb 90 kg és olyan 250 ccm körül gondolkozok
Tudom már néztem egy két helyen de eddig ez a nyerő. A motorvárosban kérdeztem eddig ez a leghúzósabb 75e.
ez volt kecsón,na lépek aludni
jó éjt mindenki
csak te tudsz most pakolni közülünk , hát segits
mondjad,mi a problem
persze,de ennél olcsóbban tuti nem kapsz sehol az a helyzet
új vagyok és segítség kellene
Hát te ki vagy?