Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen Borsó!

Holnap van.
Jó estét!

A Bakondi Gabinak nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
A lényeg a lényeg, védöfelszerelés kell! Ez tény. Szerencse hogy tudunk és nagy a választék, bár igazábol itt is csak a pénztárcánk szab határt a legszembetünöbb "páncélnak".
Köszönöm szépen
Kornélnak Bolog Születésnapot
ha a legutobbi perecnel protektoring lett volna rajtam, akkor most faragjak az uj konyokom .... szerencsere normal konyokvedo volt, igy csak a vallam ment tonkre. nagyobb borulasoknak nem jo, erdoben jo, meg nagyon kicsi perecnel, mondom, bringasoknak idealis :-)
Szerintem jobb a proti ing mint a páncél.
Nekem is proti ing van és baszodtam is már benne, de eddig meg védett mindig. Bár tény hogy zavar a crossozásban!
Az kafa, hogy a törésen kívül nincs más baj.
köszi.
volt hasi ultrahang.
protektoring az erdőbe való, de még oda sem, széthullik az első esésnél ... bringásoknak kb jó lenne
CT meg ultrahang volt, hogy kizárják a belső vérzést?
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Finom a bordatörés, és az a jó benne hogy 3 hét után már nem fáj és akkor azt hiszi az ember, hogy minden oké és akkor újra el lehet törni könnyedén. Már próbáltam
igen, az enyémhez is van vállvédő, de idegesít, zavar a mozgásban (ha rajtam van a leatt). ez a bajom a protektoringgel is.
sajnos a lapockád külső szélét, váll alatt, egyik páncél sem védi nagyon. de erre írtam, hogy 100%-os védelem úgysincs.
Kecskeméten ilyen fura ugratókból van vagy 3-4:
Szombaton Nyáregyházán Husqvarna tesztnap van, ha van kedvetek sorbaállni, bár nem tudom, saját motort lehet-e vinni...Viszont ha bejön a péntekre ígért eső, akkor pl. Bugyi kiváló lehet. Aztán következő hétvégén lehet, hogy Dédestapolcsányban vendégeskedünk SokadikXnél, ha összejön
Monoron mentél már?
Hát Kecskemét amúgy is kicsit messze van nekünk, és lehet hogy kivételesen szombaton délután megyünk valamelyik közelebbi pályára. Akkor majd legközelebb, valahol...
Van rajta vállvédő, éreztem is, hogy sokat segített:
http://www.sixsixone.com/Catal...
legjobb, legújabb, legtutibb, legdrágább páncélom van.
persze mindíg lehet akkorát, és úgy esni hgoy gond legyen. pláne hogy nem használok se vállvédőt se könyökvédőt.

..de azért majd felülvizsgálom az álláspontomat.
Hát HONDA...

ez nem is te vagy.....hisz ez egy igazi cross motor
Sziasz, Gery. Ha elfogadod a véleményem, én nagyon tudom ajánlani azt a páncélfajtát, ami nekem is van, nagyon hasonlót estem én is (már amennyire így meg tudom ítélni a képekből és az elbeszélésekből), és szépen megvédett. Örülök, hogy otthon vagy, és gyógyulgatsz
hát ja...most pihi, meg kazal fájdalomcsillapító.
aztán majd gyógytorna...
valahogy jobb itthon.....béla nővér nélkül.
köszi, remélem én is...már most unom

sajnálom spacek-et. nagyon ügyes, gyors srác. remélem felépül.
Szombaton egy kétütemű gépnek nyelezem egész nap...gazt írtok Szolnokon, rokoni munka...Al-ko fűkasza

Vasárnap Kecskeméten leszünk páran, oda ne gyere, mert olyan alattomosan megfaragott elugrók vannak, hogy muszáj legalább 1-2 métert ugratni, különben pont elesel. Az ugró éle után gödör van, hogy ne menjenek fel a pályára mindenféle nyomibb quadosok.