Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá né mit találtam tök ocsmány ,
emma fann club ,
Derekad?
Szevasz vénember.
Üdv emberek.
Szeva Béla mondta a Gery hogy voltál én is bementem hozzá. Ha tesztnap lesz sokan lesznek. De ha a Gery bírja az utazást kivisszük Bugyira.
Jó estét vietnám! Én is benéztem Geryhez ,vasárnap tesztnap lesz nyáregyházán ,vagy nektek szerzödésetek van a Sáskáékkal
Szeva mindenki. Bandi akkor most vasárnap nem lesz bugyiba-be?
még régen román köművesektől lestem el,mikor -10ben a gumicsizmát bélelték a Benetton pulcsimmal
este csodálkoztak hogy apám levonta a bérükből,azt hitték géprongy az utcai ruhám
szombat Bugyi,tegnap Ferihegy,tanulgattam ugrálni
vagy PUR habbal is kifújhattad volna!
Jó, kényelmes csizma, bár kicsit merev+ magas az orra is, váltkart jól fel kellett emelni hozzá

Jól muzsikál a Téem?
Hol gurultál?
cső,én tegnap otthon hagytam a kiscsizma részét,úgy mentem hogy rátekertem a lábamra rongyokat,5perc után el is felejtettem,annyira jó lett.
Elnézést, tegnap nem köszöntem el.
Sziasztok!
Kemeúr!
Megszületett a masína.
Légszűrő túl volt olajozva
Karbi szét+össze, beáll.
Membránnal is baszott valamit
Fúvókázni nem kellett, megoldódott anélkül is
Próbálták, azt mondják klafa- de erre majd Te mondj áment.
Öreg majd röpke fél órában kifejti mit kéne még csinálni és hogy mit miért csinált
készülj
Rugóra tekert, (ha jól emlékszem) a rugóstagon
10e huf a vége
ma már ne, holnaptól mehetsz érte
Szada
Mátyás Kir. u 4/a
Pinkmotors, tatabánya? www.pinkmotors.hu
sztem
sziasztok yamaha dt 125 höz kéne hengerfej ill hengertalptömités FONTOS!
vazzeg, most vettem egy oxtart.
Ahogy én használom bizti jó lesz 4-5 évig
Vedd ki belőle a szerszámokat motorozás előtt

...amúgy jó...akkor ilyet se veszek
(a StylMartinnak 1,75 év alatt semmi baja)
Képzeld mi lett volna,ha még motorozol is benne.
Szia, szuper volt, örültünk, hogy láttunk. Zolinak főleg örültem, volt kit üldözőbe venni, még ha pillanatok alatt le is rázott
Téged meg amúgy is öröm látni, csuda helyes voltál abban a fekete szerkóban
Izomlázam az van nekem is, 3 hét kihagyás után egy 7végén 3 pálya, sok volt.
Lemostad?
Átnézted?

Ejha. Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy!
A kormánynyaknál a kuplungbowden pattog a hűtő tetején. Mit értesz a gátlók megcsinálásán? A kerekekről tudok, már van is, akivel megcsináljuk.

Égéstér nem lett kihézagolva, elvileg gyári hézagérték, de a fene tudja.

Előtte sokkal nagyobb gondok voltak vele, erősen bedetonálgatott, de az a rossz hüvely miatt volt. Az a gond, hogy a rossz hüvelyhez lett eltekergetve a karburálás.
Na, majd alaposan átnézem-takarítom-kenem-zsírzom ha visszakaptam. Még egyszer köszi!
Sziasztok
Remek volt tegnap Nyáregyházán. Mi 6-kor indultunk el haza, de még a fehérvári srácok maradtak. Mindenki nagyon elfáradt és szenvedünk az izomláztól
Örülök, hogy találkoztunk
Egyelőre semmit.
Lemostam, letoltam a műhelybe
Délután rácsörgök
Télen legkésőbb szedd szét a motorod utolsó csavarig, csapágyakat (kormány-nyak csapágy kattog, hátsó himbarendszer nyikorog), bowdeneket zsírozd le
Gátlókat csináltasd meg
kerekeket centíroztasd, lazák a küllők
Sok kis apró dolog, ezeket én vettem észre.

Motorja most volt csinálva, mondtam.
Kérdés: égéstér ki lett hézagolva?
Gondolom nem, majd a mostanihoz karburálja

Előtte is voltak gondok vele, ha jól emlékszem, ugye?
Szeva! Mit szólt az Öreg a gépemhez?
Futóművem?

Nos nagyon nem tudom hasonlítani, mert rendesen nem tudtam menni csak a végén, a pálya is idegen volt

De: lapra is ugrottam párat, nem pattant tovább, vissza
Nyomot jól tartja, szimpatikusan működik, de nem olyan -hűdeqvaodabaszós- érzés. Eleje egész jó, de nem endúrós, még kell finomítgatni

Hátulja keme szerint még mindig puha, én nem éreztem annak- elő van feszítve rendesen pedig, rugó cserét itt valószínűsítek, ha Bugyin is hasonlót mutat.

És veletek mi újság?