Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még ő sem tudja csörögj rá nyugodtan és beszéld meg vele mikor mennél
Hali. Mi is most jöttünk meg Gerytöl. Sebészeten az első emeleten van a 20-as szobában. Gyáli út 18.
Jó volt a pálya ,kár hogy nem mentem ,tegnap nem igazán tudtam edzeni csak bohockodás volt,meg porszivás
Kezit csokolom! Voltál Piliscséven?
Estét! Meddig marad bent?Lehet hogy holnap én is meglátogatom,merre van a szöbálya?
Nem, igazad van.

Ma kár, hogy nem tudtál jönni, óriási jót motoroztunk B-and-ival, Beb-bel, Zolival, és a többiekkel Nyáregyházán, nagyon jót dumáltunk és a süti is finom volt. Állítgattam egy csomót a karbin, de nem tudtam behangolni, így a motor most szakembernél kötött ki, 2-3 nap, és kész lesz. Bandi volt olyan rendes, hogy elvitte. Volt Nyáregyen egy elvetemült, aki Czetka Jawa-val rótta a köröket a krosszpályán, és a lányok is nagyon ügyesek voltak!
csak piszkállak kicsit nem kell komolyan venni
meg ugye bagoly mondja verébnek ...
Szia, megnézem...

A kartartásra és a kanyarban előreülésre próbálok tudatosan figyelni, nem mindig jön össze.
megkaptad az utolsó, vagyis első képcsomagot is
az a fránya kartartás még mindig
Pedig mondtam, hogy én nem megyek addig a pályán, amíg fényképeznek, éééégetem itt magam
Juhu. Ott járatom befele az új hüvelyt
Még Keme is rajta van!
Szevasztok meg látogattuk Geryt a Gáborral. A körülményekhez képest egész jól van már azon rágja magát mikor fog tudni újra mocira ülni.
most mennek az időmérő edzések, vagyis már kb. végük is van
a verseny 13 órakor kezdődik
csak azért mert én kb 6-ig érnék rá mert még utána le is kéne mosnom a vasat
lehet kedden megnézik
megpróbálok,de mindenki 4 felé jönne
csá

megyek én is ferihegyrte
nem jösz előbb, kb 2kor indulhatnánk
csá,lehet 4felé ferihegyre
szeva te mész ma valahova ?
ilyenkor általában még az edzés megy.
nemtudjátok mikor kezdődik a verseny Piliscséven,már edzenek vagy már éppen megy?a poszterre nem írták ki,agyam megáll
mielöbbi gyogyulást neki,

bordatörés geci szar tud lenni, nekem is volt már kétszer, és mind a kétszer dupla borda törött,
csak tanulság képpen a második dupla törést ugy sikerűlt összehoznom hogy hajtott a vérem, hudefasza-hudejo, már nem is szur ha levegöt veszek, irány ki motorzani, csak simán hömbölödtem eggyet,
azonnal visszatört mindkét bordám, persze egyedűl voltam ,se telefon se emil, felűltem az rm250-re kihajtottam a71-es balatoni főutra full forgalomban, lépésben fél kézzel a kormányt fogva haza botorkáltam,

a történet tanulsága, hogy tanulni kell a más kárábol, történetesen itt én voltam a fasz , és mindig meg kell várni a csont teljes összeforrását 6-8 hét, mert félidőnél még csak össze van szálasodva, és ugy visszatörik mint a ropi, és utána sokkal szarabbul és lassabban gyogyul

legyen szép a napotok.