Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Ő ma azt ígérte, hogy hoz majd képeket.
jövöhéten lesz egy nagytura szankra jössz? megyünk egy páran gyere ne keljen könyörögnöm
akkor lehet, hogy tényleg csak Sanya fogott ki egy rosszabbul sikerült darabot de akármit is veszel végül, viseld egészséggel és jóóóó sokáig gond nélkül
Ö nekem nagyon rendesnek tűnt .
szeva mester
értékelem a segitő szándékodat, de ebben a tesztben azt irják az oxtar-rol is hogy szuper és tutti meg nagyon jo, pedig az én csavarhuzoim nem azt mutatják,
miért vannak nem rendesek
Hálás lennék ha 1 két képet szerválnál rólam,szolidaritásból nem nagyon mentem a gépek elé mert Kemét zavarta,erre ő reflektorfényben úszott
Viccen kivűl mikor a katapultnál elugrottam kicsit meglepődtem a fotósokon,azon méginkább hogy a második ugrásnál majdnem az egyik nyakába ugrottam mert pont átszaladt alattam,de ő is meglepődött.
A nagy asztalon készült képekre lennék kíváncsi.
Bízom benne, hogy a rendesebbek majd odaadják CD-n.
Mert akkor mesternek gondolják magukat, hogy ilyen kicsiben nézhetjük csak meg.
Gondolom pénzért adnák nagyobban.
Ronis,
ezt találtam
csak gaerne
itt keresd meg: Motorrad-Stiefel-t ott különböző márkák tesztjei vannak
Rajta Gery esése. Miért ilyen kicsik a képek?
Állítólag holnap hazaküldik.
Hát én is most látom, hogy ilyen kedvesek voltak felbontásügyben.
Remélem azért egy páran odaadják majd nagyban.
csizma, csizholnap

Gery meddig van bent a kórházban?
szia,ott van Gery esése is,de nagyba nem lehet megnézni.
esetleg érdemes lenne elolvasni pár tesztet a különböző csizmákról vagy ilyesmiről nem írnak az internetten?
Akkor :
október 4-én vasárnap = enduro és quad rendezvény a KTM klub szervezésében Halászteleken.
nem, az jó kis kínai. Ott tudnak minőséget is
óccsót kell venni, oszt akkor nem baj ha szétmegy
nekem oxtar bírja eddig. Kb 15. óra van csak benne mondjuk
Sziasztok
Új fotókat találtam szombatról:
http://www.p-foto.hu/gallery/v...
nem ott csinálják
Mé pont megint bugyíííííííííííííí?
Mondjuk ott a futóművet pont látnám mi változott, de a többi pálya haragudni fog, ha nem megyünk rájuk és ledob majd magáról!
valaki mondja hogy nem ott csinálják,
igen ezt én is hallottam hogy oxtar-t alpinestars-t és még jopár olasz márkát ott gyártanak,

DE REMÉLEM A GAERNE SG12 NEM OTT KÉSZŰL?
kedves vagy, igérem ha tűsarkut akarok venni romániai motorozásaimhoz csak neked szolok hogy segits választani,