akkor lehet, hogy tényleg csak Sanya fogott ki egy rosszabbul sikerült darabot de akármit is veszel végül, viseld egészséggel és jóóóó sokáig gond nélkül
értékelem a segitő szándékodat, de ebben a tesztben azt irják az oxtar-rol is hogy szuper és tutti meg nagyon jo, pedig az én csavarhuzoim nem azt mutatják,
miért vannak nem rendesek
Hálás lennék ha 1 két képet szerválnál rólam,szolidaritásból nem nagyon mentem a gépek elé mert Kemét zavarta,erre ő reflektorfényben úszott
Viccen kivűl mikor a katapultnál elugrottam kicsit meglepődtem a fotósokon,azon méginkább hogy a második ugrásnál majdnem az egyik nyakába ugrottam mert pont átszaladt alattam,de ő is meglepődött.
nem, az jó kis kínai. Ott tudnak minőséget is
óccsót kell venni, oszt akkor nem baj ha szétmegy
nekem oxtar bírja eddig. Kb 15. óra van csak benne mondjuk
Mé pont megint bugyíííííííííííííí?
Mondjuk ott a futóművet pont látnám mi változott, de a többi pálya haragudni fog, ha nem megyünk rájuk és ledob majd magáról!
Hálás lennék ha 1 két képet szerválnál rólam,szolidaritásból nem nagyon mentem a gépek elé mert Kemét zavarta,erre ő reflektorfényben úszott
Viccen kivűl mikor a katapultnál elugrottam kicsit meglepődtem a fotósokon,azon méginkább hogy a második ugrásnál majdnem az egyik nyakába ugrottam mert pont átszaladt alattam,de ő is meglepődött.
Gondolom pénzért adnák nagyobban.
ezt találtam
csak gaerne
itt keresd meg: Motorrad-Stiefel-t ott különböző márkák tesztjei vannak
Remélem azért egy páran odaadják majd nagyban.
Gery meddig van bent a kórházban?
október 4-én vasárnap = enduro és quad rendezvény a KTM klub szervezésében Halászteleken.
óccsót kell venni, oszt akkor nem baj ha szétmegy
nekem oxtar bírja eddig. Kb 15. óra van csak benne mondjuk
Új fotókat találtam szombatról:
http://www.p-foto.hu/gallery/v...
Mondjuk ott a futóművet pont látnám mi változott, de a többi pálya haragudni fog, ha nem megyünk rájuk és ledob majd magáról!
DE REMÉLEM A GAERNE SG12 NEM OTT KÉSZŰL?