Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd oda is elrepül a gólya. Van nálunk egy éppen ! Kőccsönadjam
Rémélem is.azon csodálkozom, hogy a doki azt mondta tegnap, hogy nyugodtan álljak rá és terheljem .Aminek meg nagyon örülök, hogy nem fogják begipszelni, mert annyira fogják a vasak hogy nincs szükség gipszre. legalább tudok majd rendesen fürödni és nem marad koszos a lábam,mint 4 éve a térd műtétem után.
Köszi mágiás! Még én se tudom a nevét Kép max holnap este.Ha beengednek,mert Szolnok az kutya szigorú ebben,ma se engedtek be hozzá,csak beadtam a cuccait a nővérnek.Berénybe meg ott ülhetsz egésznap.
dugd a büdi helyre
Á látom már Lilla
most éppen nem fáj . lassan beveszem az altatót is .remélem a laptopot nem lopja el valaki reggelre.
gondolom
remélem, hogy a tied is jól sikerül
uuu és neked nem fáj a lábad?
De azért kapta, de gondolom hetekbe telik amíg rendesen meggyógyul.
Igen kicsit foglalkozok a mágjával. (pö,öszalonnasütéskor).. na meg néha bejönnek az érzések...Nekünk még 1 pár nap van hátra...nameg a fiúk lusták ugyebár

Szóval GRATULAAA a Lányodhoz! Hogy is hívják a nevét? Képeket várunk!
Szuper ez a mobil net elég tűrhető jó gyors is
azt nem azért kapta, hogy jobban legyen tőle
kell az utánpotlás te nem ügyködsz
már csak ketten vagyunk az öreggel ma műtötték kapót egy új csípőprotézist szegény itt nyöszörög annyira fáj neki.
Mennyi baba....titttta nőklapjafórum
jössz még endurozni velünk , ,
szeva ti hogy vagytok pikkpakk itt a baba idö
cső haver
Átadom!
Emlékszem már. Szép.
no fen vagy, milyen a buli a 13 szobába
és az asszonykádnak is hatalmas gratula ,jo egészség egy teli káddal a gyerkőcnek,
Köszi!
Lillának beszéltük meg,de hogy mit ad neki,nemtudom!Jól vannak az a lényeg!Berényből átvitték Szolnokra,ott született.
Michaela