Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én most elcserélném Veled a bokatörésemet
Szeva Gery milyen otthon lenni? Hiányzik az a szép kórterem?
jobbulást gery,remélem rendbejösz hamar

ő szarabbúl járt
A piliscsév-vel azonos napon rendezték a Cseh csapatbajnokság futamát Loket-ben, egy a Magyarországon is jól ismert versenyző a Kawasakis Michael Spacek súlyosan bukott, mentő helikopterrel Prágába kellett szállítani ahol súlyos fejsérülést és háromszoros kartörést állapítottak meg.

Michael a sérülése nagyon súlyos, jelen pillanatban kómában van, reménykedünk a felépülésében.
Hali. Ezekszerint otthon vagy már. Pedig rá akartam még irni egy végbél tükrözést is.
közben fel is ért:

link

másoknak is ajánlom, vannak benne érdekes, hasznos írások.
ronis

sg12

jelenleg sajna nincs jobb.
mindjárt felrakom a motocross action magazin aktuális számát. csizmákat is osztályoznak benne.
t10 is "hibátlan" még, de az leginkább annak van kitalálva aki minden versenyre újat kap. ugyanis a talpa elég hamar széthullik.

nekem t6 van már 3 éve és meglepően jól bírja. de lassan cserés lesz. sg12 lesz a következő.
sziasztok

köszi mindenkinek a jókívánságokat.
ha jól még nem is, de legalább már itthon vagyok.

ha választhattok, inkább végtagot törjetek, mint bordát, meg lapockát...

kerkyra
ne tudd meg hogy nézett rám ursula nővérke mikor próbálta értelmezni a kórlapomat.....sík ideg volt
ha a bordám engedi tuti elröhögöm magam
Lassan én is előbb pisilek, mint ahogy felébredek . Az a fránya prosztata. derékfájás állandó fejfájás .Ez már a vég azt hiszem.
kis pisis,
hihihiii, vénember, én huszévesnek érzem magam, bár néha majdnem bepisilek esténként az pedig egy 1,5 évesre vall, szoval fene tudja,
Emma üzeni, szívesen bekeni a testedet azzal a krémmel.
Már semmi bajom, jót tett a vasárnap esti pihenés. De krémet veszek, az illata miatt, de lehet, hogy az íze sem rossz.
Köszönöm a felajánlást Zolinak, kedves tőle. Remélem már semmi baja a gépnek, most megyek érte Szadára
Na mi a helyzet a hátaddal? Fáj még? Vettél olyan krémet? Ennyi hülye kérdést
Zolinak említettem a motorodat, és kiakadt hogy miért nem szóltál ott a pályán, szívesen meghallgatta volna. Ha még valahol összefutunk a közeljövőben és még mindig produkálja magát a drága, akkor rákukkant
Szia
Bocsi, sziasztok
El van nézve
Akkor én mit szóljak, januárban 41 leszek
Most tudatosul bennem pár hete, hogy október végén 32 (HARMINCKETTŐ) leszek

18 évesen azt mondtam volna a 32 évesre, hogy középkorú.
Majd ha te is ilyen öreg leszel mint én ,akkor majd neked is sikerül sok gyakorlás.
Nem érdekes. Csak irigy vagyok, hogy milyen szépen ugrasz
Mindenhez nem érthetek én sem
Sehol. Szégyenlősen elbújtam a fotósok elől.
Hol van Keme?