Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt is baj majdnem..
Pont az ugrók olyanok, amik nagyon szívesen dobnak el keresztbe, középen törik, odabasz még a hátsó keréknek.
No egy ilyen egy hosszú asztalon engem is picsánvert, lebaszta az elejét. esésnek nézett ki a dolog, sodródtam is le a pályáról, de aztán valahogy angyalkáim motoron tartottak.. utána félreálltam és néhányszor mondtam magamban, hogy: hű bazmeg, hű bazmeg..
Nem lehet a fórumra írni?
Tegnap óta mindenki elalélt..

Na
Nyáregy szép, jó, csak nagyon nem tudok még hozzá.
Mire kezdtem megszokni, addigra elment az erőm
Ott ahol ma Lars Urlik nyomta a dobokon.
a végén tényleg a másik épületbe végzi.
kurva jó , ,
Geryv8 lesz pipa ha kiveszik az a aranyerét , ,
Ne irigykedj...
Tudtam, hogy feldugnak neki valamit. Ami késik nem múlik.
A közérzete rendben.
Beírtam holnap reggel 8-ra egy végbéltükrözést, és egy aranyér műtétet . Nem ráirtam rendesen a nevét hogy Geryv8, meg fox monsters , meg www.sportmotor.hu feliratokat.
ezt mondtam neki én is. a kemény műanyag lehet hogy elosztotta volna a hátán az ütést. de ez csak találgatás.
Amúgy vidám volt, rendben van a körülményekhez képest? Jól viseli?
sziasztok és mere ment a görbe
A kórlapját kicsit átrajzoltam. Lehet majd a doki meglátja kap is érte.
Vevő vagyok a régire...

Inkább egy rendes páncélt vegyen. Bár nem láttam az esést, lehet, hogy az se segített volna.
Mondta is neki a nejem, hogy ezek után muszáj lesz egy új motort vennie! De nem volt valami lelkes.
ott már én is voltam
szépen össze is rakták a csuklómat, csak én nem bírtam magammal, úgyhogy most görbe, mint egy daxli lába
Sajnos ezek nem túl jó képek, de remélem lesz 1-2 jó később!
Azért nem akartam hogy együtt menjünk mert így folyamatosan volt nála valaki, a Gallushoz is sokan mentünk egyszerre és annyian nem fértünk az ágyához hogy beszélgessünk vele.
A Merényit már ismerem,voltam párszor
Gratula neki.
Misiék
Sziaa
nem voltam, mert rengeteg volt a tennivaló itthon. maradt még így is elég
Sanya harmadik lett összesítettben
ki volt még bent a Galluson meg a Feriéken kívül?
Jó lett volna menni, de nagyon sok tennivaló volt itthon, amit az elmúlt 1-2 hónapban csak halogattam. Most ugyan a teraszon van pokoli állapot, de képtelennek éreztem magamat arra, hogy azt is rendbe rakjam ...
helyette sütöttem finom mazsolás kalácsot az elsőt életemben
Én is rajta vagyok egy két képen.