Volt is baj majdnem..
Pont az ugrók olyanok, amik nagyon szívesen dobnak el keresztbe, középen törik, odabasz még a hátsó keréknek.
No egy ilyen egy hosszú asztalon engem is picsánvert, lebaszta az elejét. esésnek nézett ki a dolog, sodródtam is le a pályáról, de aztán valahogy angyalkáim motoron tartottak.. utána félreálltam és néhányszor mondtam magamban, hogy: hű bazmeg, hű bazmeg..
Beírtam holnap reggel 8-ra egy végbéltükrözést, és egy aranyér műtétet . Nem ráirtam rendesen a nevét hogy Geryv8, meg fox monsters , meg www.sportmotor.hu feliratokat.
Azért nem akartam hogy együtt menjünk mert így folyamatosan volt nála valaki, a Gallushoz is sokan mentünk egyszerre és annyian nem fértünk az ágyához hogy beszélgessünk vele.
Jó lett volna menni, de nagyon sok tennivaló volt itthon, amit az elmúlt 1-2 hónapban csak halogattam. Most ugyan a teraszon van pokoli állapot, de képtelennek éreztem magamat arra, hogy azt is rendbe rakjam ...
helyette sütöttem finom mazsolás kalácsot az elsőt életemben
Pont az ugrók olyanok, amik nagyon szívesen dobnak el keresztbe, középen törik, odabasz még a hátsó keréknek.
No egy ilyen egy hosszú asztalon engem is picsánvert, lebaszta az elejét. esésnek nézett ki a dolog, sodródtam is le a pályáról, de aztán valahogy angyalkáim motoron tartottak.. utána félreálltam és néhányszor mondtam magamban, hogy: hű bazmeg, hű bazmeg..