Az gáz,mit fognak vele csinálni ,mondta hogy nem birja az ilyesmit már ha csak beszélnek rolla roszul lesz,jóbulást kivánok neki és ha bent tartják hétfön meglátogatom.
Egy balos kanyarban keresztbe allt a motorja azt ledobta magarol! Azt hiszem ezt hivjak high side esesnek!
Levego beszorult plussz a hatat nagyon fajlalta meg a vallat is.
Meg mindig nem jott ki a surgossegirol!
Én is estem egy kicsit, de egy hátrándulással és egy kuplungkarral megúsztam. Hazafelé meg feldőlt a CR a futón, bal hűtő benyomódott. Nem ereszt, de csúnya.
De ez mind lópuding, Gery szegény tényleg odacsapta magát, a mentősök nem álltak neki tippelgetni, hogy mi baja, de végig eszméletnél volt, a hordágyra segítségel, de felült, lehámoztuk a védőcuccot róla, és elrobogtak a Gyáli úti Merényi kórházba.
Raadasnak folyton elajul!
Ha bent tartják, megyünk látogatni.
Levego beszorult plussz a hatat nagyon fajlalta meg a vallat is.
Meg mindig nem jott ki a surgossegirol!
csak simán szar hogy csomo munkát ( mellesleg pénzt is ) és szét van baszva
Én is estem egy kicsit, de egy hátrándulással és egy kuplungkarral megúsztam. Hazafelé meg feldőlt a CR a futón, bal hűtő benyomódott. Nem ereszt, de csúnya.
De ez mind lópuding, Gery szegény tényleg odacsapta magát, a mentősök nem álltak neki tippelgetni, hogy mi baja, de végig eszméletnél volt, a hordágyra segítségel, de felült, lehámoztuk a védőcuccot róla, és elrobogtak a Gyáli úti Merényi kórházba.
Bent van meg mindig a vizsgaloban.
gondolhazod azt a nagyörömöt szegény Galusék
persze a quadosok