Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Thor csizmámat egy év után dobhattam ki. Pedig nem volt olcsó fajta.
Bugyira jár egy srác kb 1 éve gyűri az sg12-est fehér van neki ő azt mondta hogy király. Ha én cserélem én is ezt fogom venni. Ha nem lesz addigra újabb .
Amióta Romániában készül a legtöbb csizma,azóta igen csak romlott a minőségük.
A depóban
én nem értek hozzá, ezt te is tudod csak gondoltam leírom, amit "tapasztaltam", hogy erre figyelj. mondom, ettől még lehet, hogy mindegyik másik darab ebből a fajtából nagyon szuper, csak ez sikerült gyengébbre, de tény, hogy ezzel sokat bajlódik
ha tűsarkút szeretnél venni, abban jobban tudok tanácsot adni
Az enyém talpán a gaerne felírat 2mm azt lekoptatta a lábtartó ennyi és minden hétvégén papja az ívet.
oké drága hiszek neked,
de ha vacak az sg 12-es akkor mond meg mit vegyek, igények géles legyen a bokája,és csuklos legyen az also rész,
nekem az első alkalommal szétjött a varrás az orrán,visszavittem és azt mondták 3hónapig ott kell hagynom náluk.megettem és eljöttemm,azóta nem ment tovább a szakadás de szerintem hamar beázik és a homokot is nagyon gyüjti,másnak tök tiszta a zoknija nekem fél vödör homok van benne.
én is garnyét veszek majd de nekem még 1 évig tuti jó ez(remélem)
szia Ronis
nem akarlak elkeseríteni, de Sanyának ez a tartalék csizmája, és nem véletlenül hordja a régit inkább a felső csattot csak kb. 5 perces erőlködéssel lehet becsatolni... folyton kipattan az akasztóból az a rudacska, aminek a helyén kellene tartania akkor is, ha lazábbra van hagyva a szíjja. vagyis nem az a baj, h túlfeszítené, hanem hogy meg sem akad benne.
lehet, hogy csak az övé egy rosszul sikerült darab és mindenki más boldogan hordja, de azért ezt próbáld ki alaposan, mielőtt megveszed
van egy két srácnak itt a környéken ,van amelyikben folyamatosan versenyeznek EC, meg 5 orás XC-en , megnéztem a balos talpát, meggyözött amit láttam,

kicsit drága de ha kibir két évet már megérte,

sajnos mostanság az Alpinestars tech6, tech 8 minősége is kezd egyre szarabb lenni,
kb két hét mulva megveszem a másikat utána viheted ,kapsz hozzá virgácsot is,
Nekem is Gaerne van lassan 2éves semmi baja egy két karcoláson kívül
Bent a garázsban
kösz a csimmát,itt mindíg elérsz
nekem is ilyen van csak fehér csattal és nagyon bántam hogy nem pirosat vettem
a következö kiszemelt csizmám a jelenlegi legjobbnak mondott lessz, Gaerne sg 12.

majd elválik hogy az mennyit bir ki, 90 ropiért ,
jó bizony mert a tied hunnnnn van
Jó annak akinek van motorja.
neeeeeeeeeeeee hárágudj , ,
Huuuuuuuuu de meg verlek én.
És mikor történt? mikor be voltál rúgva.
, , , beszarok
Nehogy lelufizd az uramat
én nem haragszom , , , csak tiszta ideg vagyok ,
Ez kész ne haragudj
Bennem van 4darabb alév fájdalom csillapító.