Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Néni mi legyen az idommal?
Hát nem tudom, én azért megijedtem, mikor az okostojás utánam kapott, a másik meg a gumibottal hadonászott nem kellenek az ilyenek
Arról meg már ne is beszéljünk, mikor a Zolit elütötték itt Pákozdon, mi lett volna ha ketten megyünk. Jó tudom feltételes mód, de akkor is...
Valóban szép az erdő, de kicsit veszélyes.
csokolom néni kérem,
Írtam neked választ. Olvasd el
Vagyis tessék elolvasni, teccik érteni...
70-es? ööö...az szerintem vagy a páromé (hívhatod őt is), vagy az én átmeneti számom a 2 cég között.

Ez a jó, ezen hívj: 20 555 02 76
Mááááááááákos-tészta öööö nudli bocsi
Tényleg szerencsés helyen laksz. Nekem egy 70-es szám van elmentve, az még a számod? Ha nem akkor add meg az újat léééégysziii
és ezek után tényleg lehet majd hivatalosan is nénizni
fölösleges annyira tul komolyan venni ezeket a spajszerkodos emberkéket,

média gerjesztette faszság az egész, szarni bele szol a zene,
néha előfordul, de ez benne a szépség,

bár ahová mi járunk oda azok nem nagyon merészkednek, van viszont helyettűk jo sok bedölt fa, sok szikla, jopár bomba, ezmegaz, na és a budi is csak mindig egy karnyujtásnyira van,
Ha szóltok előtte, kinézek én is. Nekem kb. 18km-re van.
(jó helyen lakom, 50km-en belül van vagy 5 pálya)
hat igen van egy olyan erzesem jogsival egyidoben erkezik moci is
Örülök, hogy minden jó és tetszik is. Használd egészséggel Már csak a motor hiányzik, de az is meglesz hamarosan.
Valóban nagyon rendes volt, el is kértük a számát, mert a Zolinak még a kisöreg száma volt meg. Többször le fogunk menni arra a pályára az biztos
Hiányzik is . Pont erről beszélgettünk valamelyik nap, hogy van jó másfél éve hogy nem mentünk terepen. Pedig anno pár éve minden hétvégén volt valamerre túrázás. Aztán egy két rendőr keménykedett velünk, és szegény Bandi barátunk is meghalt, jobbnak láttunk a zárt pályán való motorozást.
You are welcome, bitte

Jól van, akkor egyeztetünk majd.
okay danke ! motor akkor veszem meg amikor jogsi meg lesz 28 mar vizsga ambar latam minap egy utos wr t de amire ma nezztem nem volt hirdetesben bukta de lesz itt meg de most jogsizok ajanlatok is jotek forumosoktol ami nagyon koszonok jogsi utan mar jon vetel ha nem irnek vissza netem ko
Igen, erdészt, mezőőrt, rendőrt, környezetvédőt, vadőrt, kapás parasztot.
Hívj csak. Akár motort nézni is mehetünk, ha visszakapom az autóm szervízből.
Nyáregyháza tényleg nagyon rendben van. Ott aztán kell rutin, ha valaki át is akarja ugrani az ugrókat rendesen. A manus a mopeddel meg nagyon rendes arc, mikor ott aludtunk, adott tüzifát nyársalni, baltát, mindent, ami kellett, MÁSNAP meg Kakukknak kávét főzött, mikor látta, hogy ott haldoklik a pálya szélén. (biztos megfázott )
igaz hogy fűrdési lehetőség,max az izzadt poloban lehetséges, de a WC mindig ott van egy karnyujtásnyira,

és ha elfogy a zsepi, tépsz egy levelet,
szio !nem nem ambar nala van a csizmam es ma mar mondta le onti kakaoval es koszonom meg 1x uber jo a szereles tegnap mar probaltam jaaaaa es nadra pont jo sot kira
én mindig találok az erdőben kihivást pályadij nélkűl, akinek van kedve csatlakozzon,
termeszetesen delutan felhivlak es egyeztetunk van csoda uber szerelesem igy tesztelem
Két Lillát ismerek, mindkettő nagyon rendes, normális, komoly lány. Jó lesz.