Üdv a népnek !Gratula mindenkinek aki indult Nyársapáton Jó volt mindenkivel dumcsizni !Csók a családnak Kuvára elfáradtam,jobban mintha indultam volna
Ne legyen agyonszerelve..
Sok lelkes motoros egymaga nekivág, nem is tudják soxor mit hibáznak.
Nézz meg minnél több motort (akár egy újat is), legyen összehasonlítási alapod
Legjobb ha egy rutinosabb emberkét viszel magaddal vagy leinformálható motort keresel (pl innen a fórumról )
Ha megvetted, hagyj pár 10e forintot, hogy meg tudd csinálni a kötelező vásárlás utáni dolgokat (dugócsere, olajcsere mindenhol- telókban is- hacsak nem spantól jön)
Mekkora összeggel kívánsz nekivágni? 500 alatt nagyon gyatrákat kapsz szerintem..
Én így fogok belehalni a várakozásba... A hengerem TALÁN hétfőn kész lesz (hüvelyezés), az új hengerről TALÁN kedden kapok infót, merre jár... A triálmotorba TALÁN hétfőn lesz időm csapágyat venni
Próbáltam törött popóval állva mocizni, de sajna nem ment... akkor is feszíted a hátsód, hogy rajta tudj maradni a mocin, így elég fájdalmas mutatvány volt De én mindent megtettem a mocizásért, csak hát muszáj volt feladni, a fájás győzött
De már nem sokáig 1 Hónapot adok a popómnak, utána mocizáááás, ha belehalok akkor is
Hengerem TALÁN hétfőre. Tegnap fürdőszoba, ma a középső szoba, vakolat nagyjából levakarva. Krosszmentes lett a hétvége...F˘CK
mert a kedves tulajdonos nem díjazza ...nem is értem
Sok lelkes motoros egymaga nekivág, nem is tudják soxor mit hibáznak.
Nézz meg minnél több motort (akár egy újat is), legyen összehasonlítási alapod
Legjobb ha egy rutinosabb emberkét viszel magaddal vagy leinformálható motort keresel (pl innen a fórumról )
Ha megvetted, hagyj pár 10e forintot, hogy meg tudd csinálni a kötelező vásárlás utáni dolgokat (dugócsere, olajcsere mindenhol- telókban is- hacsak nem spantól jön)
Mekkora összeggel kívánsz nekivágni? 500 alatt nagyon gyatrákat kapsz szerintem..
kérdezni szeretném, hogy mire érdemes figyelni egy 250es 2t cross vásárlása esetén.
Hát az tényleg nem tűnt könnyűnek!
Mindjárt indulok Bugyiba!
Akinek van Keme csatlakozzon!
Kár, hogy messzi van.
Menni kell rajta és mindenki megtalálja rajta a neki épp legjobban fekvő részt!
- videos
- moto the movie trailer
vagy refresh....
vagy turn off...
Thank you for your patience.
"cause there is nothing better than riding a dirtbike and being able to flow"
ezzel jóéjt mindenkinek
ezért holnap bugyi...
Na megyek egy kört ferihegy felé, megnézem mi a helyzet arra
Jó éjt!
De már nem sokáig 1 Hónapot adok a popómnak, utána mocizáááás, ha belehalok akkor is