Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az autópályán is van minimum sebesség höhö
Üdv mindenkinek
Mert lassan ment végig rajta, és oda ment hozzá hogy ha nem meri ugrani akkor ne motorozzon rajta. Nóóórmális ez az ember? Ha egyszer kifizettem a pályahasználatot had én döntsem már el hogy hogyan megyek rajta. Nem vagy igen?
Ö ugrotta, de majdnem nem jött össze neki sem. Lekoppantak a tuning telói.
kori sincs sx-hez szokva...inkább mx, mint egész eu.
de kori megugraná, ha rákészülne....menne az neki.
Ez még Kórinak is nagy falat szerintem. Kiálltam az élére és átnéztem a másik oldalra félelmetes nincs hibázási lehetőség ha elkúrod meghalsz. .A leérkező meg nagyon meredek és kicsike. Hajszál pontosan kell eltalálni.
Az a lukas ugró tényleg hatalmas.

Na de miért szidták le Kakukkot?
misi se ment rá?
Amerikaiak túrták,az nagy ország,itt látszik meg, milyen kicsikhez szokottak és fosósak vagyunk
itt szandán is van ilyen lukas ugró állítólag azt is német korinak túrták annó énis lementem mondom beugrom megláttam és beszartam nem mertem nekimenni
Én teljesen azt hittem, hogy azt a nagy lukas ugrót az sx pályába túrták. Azért gondoltam hogy nem lehet az olyan nagy.
ott 4 van egymás után....azok kurva jók
nézz mailt
Vidi mikor jön?
Én inkább az sx-en voltam, de ugrottam az mx .en az első hármat.
végre én is tudtam mocizni bírta a bokám
Ekkora lukas ugrót még életemben nem láttam.
mondtam, hogy buzi nagy.....

melyik pályán voltatok?

mi bugyin....istenkirály volt.
Az biztos,főleg,hogy mostanában,még mocira sincs kedvem ülni.
Hali. Zókával már rég találkoztam .
szeva mi bugyin voltunk kint voltak a zokáék is
Nem szégyen bevallani hogy nem mertem neki menni. Ha látnád élőben neked is ez lenne a véleményed.
Átmentünk egy másik pályára is motorozni. A tulajnak nem nagyon tetszett szóvá is tette. Kakukkot is lebaszta, majd ö elmeséli. Az mx pálya nekem most sem jött be, az sx jó durva lett, de nem amatőröknek való. Valószínű nem sokan fogják használni.
Csá,ilyenkor azt kell mondani,szembefújt a nagyhatalmas szél
na és mivolt még , jaaaaaaaaaaajj szia
Hali emberek. Megjöttünk Komlóról . Sajnos az ígért nagy lukas ugró nem volt meg. Valamit félre néztem, mert ez iszonyat nagy félelmetes. állítólag Németh Kórinak is alig sikerült a tuning 450-es mocival. Akkor én nem tudom mit képzeltem 250 4t-vel. De a többi meg volt.