Mert lassan ment végig rajta, és oda ment hozzá hogy ha nem meri ugrani akkor ne motorozzon rajta. Nóóórmális ez az ember? Ha egyszer kifizettem a pályahasználatot had én döntsem már el hogy hogyan megyek rajta. Nem vagy igen?
Ez még Kórinak is nagy falat szerintem. Kiálltam az élére és átnéztem a másik oldalra félelmetes nincs hibázási lehetőség ha elkúrod meghalsz. .A leérkező meg nagyon meredek és kicsike. Hajszál pontosan kell eltalálni.
itt szandán is van ilyen lukas ugró állítólag azt is német korinak túrták annó énis lementem mondom beugrom megláttam és beszartam nem mertem nekimenni
Átmentünk egy másik pályára is motorozni. A tulajnak nem nagyon tetszett szóvá is tette. Kakukkot is lebaszta, majd ö elmeséli. Az mx pálya nekem most sem jött be, az sx jó durva lett, de nem amatőröknek való. Valószínű nem sokan fogják használni.
Hali emberek. Megjöttünk Komlóról . Sajnos az ígért nagy lukas ugró nem volt meg. Valamit félre néztem, mert ez iszonyat nagy félelmetes. állítólag Németh Kórinak is alig sikerült a tuning 450-es mocival. Akkor én nem tudom mit képzeltem 250 4t-vel. De a többi meg volt.
Üdv mindenkinek