Mi Nyáregyházán voltunk hétvégén. Pálya karbantartva locsolva, rendes tiszta wc és zuhanyzó, 2000.- pályadíj, de ezt itt nem kell reklámoznom, mert sokan jártok oda Mi utoljára 2 éve voltunk ott,nem is értem miért nem sűrűbben Mindenkinek nagyon tetszett, nekem meg különösképpen, mert végig tudtam gurulni a pályán Vasárnap ismét oda megyünk Ha valakinek van kedve, csatlakozzon
Pudor-nak azért megy a tapolcai pálya, mert Tapolca, Balasagyarmathoz képest közelebb van vagy 150 kilcsivel plussz az öreg is fritz és nagyon régi név ebben a sportban,komoly ezer éves vendégkörrel.
mellesleg jol csinálja, évente több versenyt is rendez csak osztrákoknak, 100eur-os nevezési dijért, de nyujt is érte valamit,hát nem sok magyar szokott azokon elindulni.
valamint elég sokat elárul arrol a helyröl ,és a vendégköréröl ,hogy még a web lapjuk sincs magyar nyelven, csak németűl, meg angolul.
megsugom nem csak lakokocsit lehet bérelni, hanem a palinak van bent Tapolcán egy komoly panzioja is.
Laci bá egy tündér, és ha vasárnap tényleg túrták, akkor most 7végén lehet, kinézek.
"Kész" lett tegnap a hüvelyezés, de visszaadtam még kicsit komplettírozásra, csüt-re ígérték. Pénteken összerakom a motort este, és mehet a bejáratás, próbálgatás.
Bugyit ne vegyük alapul semmihez, mert attól mindig bepattan egy ér a szememben, ami ott folyik. Az az egyetlen oka, hogy néha kimegyek, hogy marha közel lakom, ennyi. Túrás, locsolás, infrastruktúra sehol.
Ott a Tapolcai Osztrák pályája millióan járnak oda .Tele van Külföldiekkel .Annak miért megy? És még a pályát is ezer évente túrják. Ott is lehet fürödni sátorozni, amiért nem kell külön fizetni mint Komlón.Lehet bérelni lakókocsit is. És ami ma lényeg a tulaj kibaszott rendes. A saját motorjáról szedte le a benzincsövet hogy nekem oda adja minden ellenszolgáltatás nélkül. És van saját enduró pályája is jó emberes.
De akkor minek tarja karban?
Miért nem egy szemétdomb?
Miért van Ő is kint?
Ha pénzmosoda lenne, akkor szerintem otthon ülne, számolná a pénzt és nagy ívben szarna arra, ha valaki szakaszolás címén összebassza a füvet a pálya mellett.
nem most az igazi komoly pénzmosoda hanem akkor amikor megcsinálták, most egy pár évig elvegetálnak vele igy tessék lássék aztán lessz belöle golfpálya, birka nyájjal,
vagy csak bezárják, mert nem volt gazdaságos cimmel,és hoppáré a lové el is tűnt, hűpp-hűpp-hűpp, barbatrűkk,
az hogy oda hivja bármelyik ismertebb versenyzőt az csepp a tengerben,
gondolkozz ha ezt a pályát Sopronban épiti meg akkor ez rogyásig van péntek-szombat -vasárnap osztrák versenyzökkel 6000 ft-os pályadijért,+ bele lehet iktatni az osztrák MX bajnokságba, és az már jo pénz,
van egy nagyon jo és régi barátom Atilla akinek van egy jo és elég komoly pályája Balasagyarmat mellett, enduro nyomvonallal, ő németországban él és onnan szervezi a német motorosokat a pályára, de elmondása szerint sajnos évröl évre szarabb,alig van ember, ha mégegyszer kezdené akkor csakis az osztrák határ mellé épitene ilyet,
szerinted ezt nem látják át azok akik abba a terűletbe beleöltek sok száz milliot,
sima gagyi pénzeltűntetős sztori, mondjuk én pont leszarom magasrol,
Azért hívogatja a menőket, hogy reklámozza a pályát, de ahhoz túl drága hogy menjenek is az emberek. Nem véletlen hogy már csak egy jeggyel mehetsz mind két pályán. Lehet rájött tényleg drága és így próbál több kuncsaftot oda csalni. Azért gondolom szeretné legalább nullszaldósra kihozni. . De amíg ott fog a pálya mellett egész nap figyelni, addig én nem megyek oda. Nekem ne szóljon be hogy hogyan ne motorozzak.
Szerintem ha pénzmosoda lenne, akkor nem akarná ilyen pöpec állapotban tartani, hanem lenne egy szemétdomb.
+ nem hívogatná oda a Kornélt, a Bencét, a sportmotort meg az Amcsikat.
Pénzt mosni egyszerűbben is lehet, de valóban vannak itt fura dolgok.
Ezek szerint nem öltétek meg egymást Timivel tegnap hazafele
mellesleg jol csinálja, évente több versenyt is rendez csak osztrákoknak, 100eur-os nevezési dijért, de nyujt is érte valamit,hát nem sok magyar szokott azokon elindulni.
valamint elég sokat elárul arrol a helyröl ,és a vendégköréröl ,hogy még a web lapjuk sincs magyar nyelven, csak németűl, meg angolul.
megsugom nem csak lakokocsit lehet bérelni, hanem a palinak van bent Tapolcán egy komoly panzioja is.
"Kész" lett tegnap a hüvelyezés, de visszaadtam még kicsit komplettírozásra, csüt-re ígérték. Pénteken összerakom a motort este, és mehet a bejáratás, próbálgatás.
Meg Laci bácsi tudja a nevem!
Valahol kedvesek is.
Gery is mindig oda akar menni!
Bár Bugyin Laci bácsi is kedves!
Bugyit ne vegyük alapul semmihez, mert attól mindig bepattan egy ér a szememben, ami ott folyik. Az az egyetlen oka, hogy néha kimegyek, hogy marha közel lakom, ennyi. Túrás, locsolás, infrastruktúra sehol.
Miért nem egy szemétdomb?
Miért van Ő is kint?
Ha pénzmosoda lenne, akkor szerintem otthon ülne, számolná a pénzt és nagy ívben szarna arra, ha valaki szakaszolás címén összebassza a füvet a pálya mellett.
vagy csak bezárják, mert nem volt gazdaságos cimmel,és hoppáré a lové el is tűnt, hűpp-hűpp-hűpp, barbatrűkk,
az hogy oda hivja bármelyik ismertebb versenyzőt az csepp a tengerben,
gondolkozz ha ezt a pályát Sopronban épiti meg akkor ez rogyásig van péntek-szombat -vasárnap osztrák versenyzökkel 6000 ft-os pályadijért,+ bele lehet iktatni az osztrák MX bajnokságba, és az már jo pénz,
van egy nagyon jo és régi barátom Atilla akinek van egy jo és elég komoly pályája Balasagyarmat mellett, enduro nyomvonallal, ő németországban él és onnan szervezi a német motorosokat a pályára, de elmondása szerint sajnos évröl évre szarabb,alig van ember, ha mégegyszer kezdené akkor csakis az osztrák határ mellé épitene ilyet,
szerinted ezt nem látják át azok akik abba a terűletbe beleöltek sok száz milliot,
sima gagyi pénzeltűntetős sztori, mondjuk én pont leszarom magasrol,
délkupa forduló.
Szerintem inkább az a baj, hogy messze van.
Az ár meg viszonyítás kérdése. Pl Bugyin 2000 Ft-ért még wc sincs.
+ nem hívogatná oda a Kornélt, a Bencét, a sportmotort meg az Amcsikat.
Pénzt mosni egyszerűbben is lehet, de valóban vannak itt fura dolgok.