Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah...Kakukkal meg Geroval kimentünk Ligetre az erdőn át. Megnézték a pályát és tetszett nekik. És csak egy ezres....na meg a tulaj se tuskó
Asszony marad itthon nagy a hasa,má nembírja szegíny Így menek világba
Mé mit vártak?Ótó pályát?Kondi kell oda,meg kaja
Hát csábítóak vagytok
Én menek,jön Dulai is,meg gondolom Sanyáék is kinn lesznek,bandázunk egyet
DP=Dirtpark...no Double Penetration
Beszéltem telefonon Kakukkal, ő sem tűnt lelkesnek, pedig nem szívesen vallja be, ha szarul üt be valami

Holnap valami másik pályára mentek ki, vagy mi?
Ezeknek semmi jó se jó?Mindig csak a BUGYI -ban jár az eszük
Szeva, beszéltem is róla Bélával (MXBela), ő is indul...lehet, hogy mérgemben kinézek oda...
Bár a falat kéne itthon vakarni...meg szétkapni a triálmotort...
nem lett kész?

nem sokat vesztettél...esetleg a társaságot!

nem nagyon jön be nekik DP
adok kőccsön hengertet olyan falrakenőset
ÁHÁÁÁÁÁÁÁ,a suttyomedzők,el is felejtettem Hónap vörzsöny van Nyársapáton
Én meg nem...itthon rohadok kurva mérgesen, jó, ha talán hétfőre lesz kész a hengerem
tudtok élni
mindenki Komlón van, én is...de én itt lakom
Sehun sámli?
akkor vigyázz magadra mert a rásérülés nagyon szar
az én bokám is jó ha 50%
jó neked , mindenki motorozik valahol csak én lábatlankodok
pedig ma is tok jó idö volt
ma melózni , holnap bugyi
szeva te voltál valahol
a váltó karod akkor van ideális helyen ha a lábtartóval egy vonalban van. Ha föntebb rakod nehéz lesz fölfele váltogatnod.
Sziasztok eladó egy Suzuki DR 250 S akit érdekel az írjon!http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
jahh hogy ilyen utcai bálnával nyomod,

akkor viszont sűrgösen add el a tcx pro-t valami haverodnak aki átveszi töled mert rossz csizmát vettél,

neked azt a csizmát kellett volna megvenni amit a qvadosok is hordanak, olyan mint egy krossz csizma, de kicsit alacsonyabb és csak három csat van rajta, valamint bokában közel nem annyira merev, ezért tudnak benne váltani a qvadon is űlve.

A rendőrök díjaznák az állva motorozásomat. :D
Nem krosszozok, Ténéré 750, és KL650 van, amivel használhatom, sajnos terepre is igen ritkán jutok ki, de a városban nem túl biztonságos állva motorozni. Pláne nem egy olyan motorral, amit még ülve sem szoktam meg /XTZ/,és teletankolva 250kg.