Ezt sosem fogom megérteni. Kifizeted a pályadíjat, NEM mész szembe, NEM fekszel le egy érkezőbe koktélozni, NEM csinálsz semmi rosszat, NEM teszed tönkre a pályát, mit fáj az neki, hogy te szakaszolsz-e vagy nem...
Az sx pályát imádom, az mx pedig kurva hosszú. Utálok körbe körbe motorozni, nem is mentem rajta csak egy kört lépésben. Az alsó 3 asztalt gyakoroltam csak rajta, de az sem tetszett a tulajnak.
Állítólag pár hét eső és kiadós párás levegő után érdemes oda menni. A videókból, képekből nekem is az jön le, hogy túl nagy a távolság 2 ugró közt, és nincs rendes mandíner, majd ha egyszer elég jó leszek, az SX fog ott inkább érdekelni.
jó a DP is
csak nekem a leugrók nem mentek az felfelé menő rész meg az asztalok élvezhetőek a leugrókon csak gurultam emiatt nem volt a legjobb, meg szerintem sok benne a hosszú egyenes nem olyan akadálydús, mint a ligeti, ahol sok az asztal, mandíner, kisebb eldobók, leugrók
pl egy esősebb időszakban Ligeten.
Tényleg köszi az idegenvezetést, meg kell hagyni nagyon kedves családod van, örülök, hogy találkoztunk.
A ferihegyi fmx team-nek pedig köszönöm a lehetőséget.
Szerintem nagyon jól sikerült a mocizás és a brigád is nagyon összetartó, a hölgyeknek köszönöm a sok finomságot stb.
A DP-ről van mindenkinek egy vélemény,de alapjában véve jó volt, amúgy is a jóra kell emlékezni.
A táj csodás, az idő szép volt, az sx kemény, az mx járható, az éjszaka pedig harmatos.
Látom TM a téma, erről nincs valami infótok?
ja a rózsaszín meg tényleg valós szín a 90es évek elején csináltak ilyeneket.
Mondjuk a bugyirózsaszín sem gyenge, de ez már tényleg gyári:
http://www.bikepics.com/pictur...
http://www.kepesmotor.hu/tm-kr...
Neked hogy tetszett a pálya amúgy?
csak nekem a leugrók nem mentek az felfelé menő rész meg az asztalok élvezhetőek a leugrókon csak gurultam emiatt nem volt a legjobb, meg szerintem sok benne a hosszú egyenes nem olyan akadálydús, mint a ligeti, ahol sok az asztal, mandíner, kisebb eldobók, leugrók
Mindent összevetve akkor jó Komló, a DP-ban kiválóan lehet kempingelni, aludni, de krosszozni a szomszéd faluban érdemes
pl egy esősebb időszakban Ligeten.
Tényleg köszi az idegenvezetést, meg kell hagyni nagyon kedves családod van, örülök, hogy találkoztunk.
A ferihegyi fmx team-nek pedig köszönöm a lehetőséget.
Szerintem nagyon jól sikerült a mocizás és a brigád is nagyon összetartó, a hölgyeknek köszönöm a sok finomságot stb.
A DP-ről van mindenkinek egy vélemény,de alapjában véve jó volt, amúgy is a jóra kell emlékezni.
A táj csodás, az idő szép volt, az sx kemény, az mx járható, az éjszaka pedig harmatos.