Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszt mongya a srác hogy a Honda alkatrészek jók a motorjához. ez lehet tényleg?
De van! Kéne a seggem alá
Sziasztok!
Látom TM a téma, erről nincs valami infótok?
Annak,mindene meglett csinálva,láttam Váz,blokk,futómű,minden új lett.A kisgyereknek nemjött be a 2T ezért ment a portáról.
aki most hirdeti az kb augusztusban vette és ő is valahova odavalósi. mi vót a baja?
Jaaa...ezt a motor a Cseh Gabi megvette a fiának baromkodni Jászjákóhalmára, megcsinálta rendesen, de végül nem jött be a kissrácnak, és eladták.
egyébként ismerem a motort én onnan rudom hogy átfestett de itt az előző tulaj hirdetése itt jobban lehet látni hogy festett az idom.

ja a rózsaszín meg tényleg valós szín a 90es évek elején csináltak ilyeneket.
Jogos. A "K"-t meg gyorsan lekaparta a "TM" elől, azt azért már tényleg átverésnek érezte az eladó

Mondjuk a bugyirózsaszín sem gyenge, de ez már tényleg gyári:
http://www.bikepics.com/pictur...
ezt meg mintha most fínyezték vóna mert kicsit összeködöték az autót is mögötte
ez csak át van festve, pereg is róla néhány helyen
Gyártott a TM amúgy ilyen színben motorokat egy időben, ha jól emlékszem 95-97 körül?
Nálam még mindig KTM!
Jóéjt
Ezt sosem fogom megérteni. Kifizeted a pályadíjat, NEM mész szembe, NEM fekszel le egy érkezőbe koktélozni, NEM csinálsz semmi rosszat, NEM teszed tönkre a pályát, mit fáj az neki, hogy te szakaszolsz-e vagy nem...
Elteszem magam holnapra. Jó éjt.
Az sx pályát imádom, az mx pedig kurva hosszú. Utálok körbe körbe motorozni, nem is mentem rajta csak egy kört lépésben. Az alsó 3 asztalt gyakoroltam csak rajta, de az sem tetszett a tulajnak.
Zsír. Akkor vagy nagyonnagyon sokkal később lesz ez, hogy én ott SX-ezzek, vagy soha.

Neked hogy tetszett a pálya amúgy?
Tegnap voltak olyan srácok motorozni akik kenték vágták az mx pályát, de az sx-re rá sem mertek menni. Azt mondták nem akarják összetörni magukat.
Állítólag pár hét eső és kiadós párás levegő után érdemes oda menni. A videókból, képekből nekem is az jön le, hogy túl nagy a távolság 2 ugró közt, és nincs rendes mandíner, majd ha egyszer elég jó leszek, az SX fog ott inkább érdekelni.
A DP-röl nekem is van egy nem pozitív véleményem, csak nem ide való.
jó a DP is
csak nekem a leugrók nem mentek az felfelé menő rész meg az asztalok élvezhetőek a leugrókon csak gurultam emiatt nem volt a legjobb, meg szerintem sok benne a hosszú egyenes nem olyan akadálydús, mint a ligeti, ahol sok az asztal, mandíner, kisebb eldobók, leugrók
Szevasztok! (már ha van még valaki itt)

Mindent összevetve akkor jó Komló, a DP-ban kiválóan lehet kempingelni, aludni, de krosszozni a szomszéd faluban érdemes
Hali

pl egy esősebb időszakban Ligeten.
Tényleg köszi az idegenvezetést, meg kell hagyni nagyon kedves családod van, örülök, hogy találkoztunk.

A ferihegyi fmx team-nek pedig köszönöm a lehetőséget.
Szerintem nagyon jól sikerült a mocizás és a brigád is nagyon összetartó, a hölgyeknek köszönöm a sok finomságot stb.

A DP-ről van mindenkinek egy vélemény,de alapjában véve jó volt, amúgy is a jóra kell emlékezni.
A táj csodás, az idő szép volt, az sx kemény, az mx járható, az éjszaka pedig harmatos.