A Siesta akkor veszélyes csak, ha arra ébredsz, hogy elaludt benne a láng, pedig még van a palackban
Mi jártunk így, sajnos aki felkelt rá, az újra begyújtotta, és visszafeküdt, így aztán marha nagy szerencsénk volt, hogy reggel (ugyan iszonyú fejfájással, de) mind felébredtünk...
oda megyünk jöv hónapban.
legfrissebb infom a pályáról:
"SZia Gery!
Tapolcán voltam a nyáron többször. Csináltak egy komoly sx pályát, de elég nehéz.Az MX pályát is gondozzák amennyire tudom.Amikor ott voltunk, locsolták, és szétrúgva se volt annyira. Bár tök sima sem volt, dehát homokos sok helyen.. Van egy tapolcai ismerősöm, rákérdezek, hogy nem-e tud valami olcsó megoldást a szállásra.
Egyébként a komlói kedvezménynek is utána kérdeztem, de sajnos nem tudom elintézni. "
basszus, nemrég nyomattuk mi is pakozd felett a művészetet 7-en, csőgáz ..... jó hogy nem akkor jöttek a Hrv-s genyok, sokat kellett volna ásni .....
egyre veszélyesebb a szakma
Szia Beb!
ne haragudj, hogy eddig nem jelentkeztem szégyelem is magamat eléggé köszönöm a segítséget, de nem aktuális a dolog
írok neked mailt ma a benti címedre
Két nyomvonalas út, balra domb, jobbra egy fákkal övezett rész. 3 kölyök elkötötték otthonról apu HRV-jét és úgy gondolták vadulnak vele egy kicsit. Jól sikerült Motorosra nem számítottak egy olyan helyen ahol nap mint nap arra megy az összes endurós. Pont itt ezen a pici dombon ütköztek össze. Zolinak nem sok esélye volt a menekülésre. Bal oldalát kapta el az autónak, beütötte a szélvédőt és az A oszlop szilánkosra törte a csuklóját, lábbal végig törte az autó oldalát. Sisak, bekötés ellenére(duplaD) leesett a fejéről, agyrázkódás( már sokadszor), és sokk. Mentőhelikopter ment érte. Röviden ennyi. Jah és bünti 10000.-mivel ő volt a baleset okozója- magyar jogrendszer Ha ő ott akkor úgy megy ahogy szokott, akkor neki kakukk a motor totálkár és valószínű a srácok is súlyosan megsérülnek. Szerencsére nem így történt
Mi jártunk így, sajnos aki felkelt rá, az újra begyújtotta, és visszafeküdt, így aztán marha nagy szerencsénk volt, hogy reggel (ugyan iszonyú fejfájással, de) mind felébredtünk...