Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én inkább nem írok semmit. Lehet a tulaj is olvassa a fórumot.Aztán mikor esetleg 10év múlva megint elmegyek erre a pályára nem fog beengedni
mondom a hangsuly a pénzmosodán van, egy ekkora komplexum karbantartására, turására,locsolására, mittudoménmilyére akármennyi milkát el lehet költségelni havonta ,senki nem ellenörzi, és nem is tudja mennyi a valos költség,

és ha az mind a zsebben marad az ugy jo, médinbalkán,

az a vicc ebben az országban hogy ezek a sztorik száz kilométerröl orditanak,mégsem történik semmi,

amugy szerintem pár év mulva majd azon a cimen hogy nem ment átalakotják golfpályának, akkor csak az asztalokat szét kell turni gömbölyű dombocskáknak, elirnak rá majd megint pár száz milkát, és kiirják rá hogy GOLF-DIRT-PARK,

nem hűlye gyerekek ezek,

csak ugy mondom,
Nem is értem hogy éri meg neki fenntartani. Alig jár oda egy két ember. Ha mi nem lettünk volna ott 3napig akkor szinte nulla bevétele lett volna. Vasárnap volt rajtunk kívül még két motoros.
már a helyválasztáson is kibukik mekkora nagy pénz eltűntetös sztori az egész,

én nem ismerem a részleteket,meg a számokat sem hogy mennyibe kerűlt, de ha én akarnák csinálni egy dirtparkot akkor azt nem az ország szélére épitem, ahol pontosan lofasz motoros élet sincs, hanem valahová pest mellé,

biztos lehetsz benne hogy a tulaj csávo nem azért veszekedett veletek hogy lerugjátok az ugro élét mert bolond, hanem azért mert ez a jol fel fogott anyagi érdeke,
attol fűggetlenűl abban is biztos vagyok hogy ő pálya karbantartás cimén havonta egy -két milkát elköltségel, papiron,

csak nem akarja valosan is rákölteni, inkább lebasz mindenkit hogy szép maradjon a golfpályája,
Mennyit kérhetett az ámerikai csapat a pálya túrásért? kíváncsi lennék rá.
Az az összeg amit írtál a kevés annál sokkal többet tettek el. Én így hallottam . A Kőröshegyi völgyhidat az ö cégük építette sokkal több lové ment ott el.
birka legelde krosszos dombal, költségvetése 300 millio,

madeinhungary
ez egy sima pénzmosoda, a vak is látja, el kellett tűntetni legalizálni egy valagnyi milkát, erre csináltak egy crosspályának nevezett golfpályát,

ezeknek nem érdekűk hogy ott komolyabb motorozás legyen, akkor simán belevonnák az éves bajnokságba, a versenyzöknek is rendszeresen le kéne oda járniuk betanulni a pályát, ott viszont ilyen sosem lessz,

szerintem,
És ha még reggel is láttad volna a pályát, mikor ezer birka legelészett rajta. A tulajt kéne lecserélni,és akkor egész jó is lehetne.
ez inkább hasonlit golfpályára mint motocross pályára,

simán beleillene a képbe pár golfűtős ember,ahogy azon tanakodnak hogyan kéne megcsinálni a kilences lyukat,
ne lökdösd a drz-t
Ahogy elnézem nincs nagyon szarrá motorozva a pálya de azért eléggé cool. Valami hosszú áttélel kell oda
hali,még pár telós kép,

Ennyire parlagon hagynak,atttamindenhatszázhétszentsígijétnékije
Ki iránt lángoljak?
Elég sexy a hörcsögöm, ahogy gubbaszt a sarokban... de az öcsém se semmi, ahogy itt horkol. Hát nem is tudom melyiket válasszam
Szija,és még nem lángolsz ilyenkor a szerelemtől?
Szió! Én még élek
Szeva,összedugom a laptopit,azt két perc múlva,kigyulladt a töltő hálózati kábele,elégett mint a szar,még jó,hogy semmi nemkapott lángra,ilyen selejt szart,még nem is láttam
így már kék
hellóó Émbörök! Mi van ma? Passzivity? Mindenki elfáradt hétvégén?
Szia!
Íg szép kék...
Majdnem ugyanaz,de
Így is narancs?
szia b-and-i !
köszi a tanácsokat.
esetleg erről a motorról tudnátok infokat mondani.
http://www.kepesmotor.hu/honda...