mondom a hangsuly a pénzmosodán van, egy ekkora komplexum karbantartására, turására,locsolására, mittudoménmilyére akármennyi milkát el lehet költségelni havonta ,senki nem ellenörzi, és nem is tudja mennyi a valos költség,
és ha az mind a zsebben marad az ugy jo, médinbalkán,
az a vicc ebben az országban hogy ezek a sztorik száz kilométerröl orditanak,mégsem történik semmi,
amugy szerintem pár év mulva majd azon a cimen hogy nem ment átalakotják golfpályának, akkor csak az asztalokat szét kell turni gömbölyű dombocskáknak, elirnak rá majd megint pár száz milkát, és kiirják rá hogy GOLF-DIRT-PARK,
Nem is értem hogy éri meg neki fenntartani. Alig jár oda egy két ember. Ha mi nem lettünk volna ott 3napig akkor szinte nulla bevétele lett volna. Vasárnap volt rajtunk kívül még két motoros.
már a helyválasztáson is kibukik mekkora nagy pénz eltűntetös sztori az egész,
én nem ismerem a részleteket,meg a számokat sem hogy mennyibe kerűlt, de ha én akarnák csinálni egy dirtparkot akkor azt nem az ország szélére épitem, ahol pontosan lofasz motoros élet sincs, hanem valahová pest mellé,
biztos lehetsz benne hogy a tulaj csávo nem azért veszekedett veletek hogy lerugjátok az ugro élét mert bolond, hanem azért mert ez a jol fel fogott anyagi érdeke,
attol fűggetlenűl abban is biztos vagyok hogy ő pálya karbantartás cimén havonta egy -két milkát elköltségel, papiron,
csak nem akarja valosan is rákölteni, inkább lebasz mindenkit hogy szép maradjon a golfpályája,
Az az összeg amit írtál a kevés annál sokkal többet tettek el. Én így hallottam . A Kőröshegyi völgyhidat az ö cégük építette sokkal több lové ment ott el.
ez egy sima pénzmosoda, a vak is látja, el kellett tűntetni legalizálni egy valagnyi milkát, erre csináltak egy crosspályának nevezett golfpályát,
ezeknek nem érdekűk hogy ott komolyabb motorozás legyen, akkor simán belevonnák az éves bajnokságba, a versenyzöknek is rendszeresen le kéne oda járniuk betanulni a pályát, ott viszont ilyen sosem lessz,
Szeva,összedugom a laptopit,azt két perc múlva,kigyulladt a töltő hálózati kábele,elégett mint a szar,még jó,hogy semmi nemkapott lángra,ilyen selejt szart,még nem is láttam
és ha az mind a zsebben marad az ugy jo, médinbalkán,
az a vicc ebben az országban hogy ezek a sztorik száz kilométerröl orditanak,mégsem történik semmi,
amugy szerintem pár év mulva majd azon a cimen hogy nem ment átalakotják golfpályának, akkor csak az asztalokat szét kell turni gömbölyű dombocskáknak, elirnak rá majd megint pár száz milkát, és kiirják rá hogy GOLF-DIRT-PARK,
nem hűlye gyerekek ezek,
csak ugy mondom,
én nem ismerem a részleteket,meg a számokat sem hogy mennyibe kerűlt, de ha én akarnák csinálni egy dirtparkot akkor azt nem az ország szélére épitem, ahol pontosan lofasz motoros élet sincs, hanem valahová pest mellé,
biztos lehetsz benne hogy a tulaj csávo nem azért veszekedett veletek hogy lerugjátok az ugro élét mert bolond, hanem azért mert ez a jol fel fogott anyagi érdeke,
attol fűggetlenűl abban is biztos vagyok hogy ő pálya karbantartás cimén havonta egy -két milkát elköltségel, papiron,
csak nem akarja valosan is rákölteni, inkább lebasz mindenkit hogy szép maradjon a golfpályája,
madeinhungary
ezeknek nem érdekűk hogy ott komolyabb motorozás legyen, akkor simán belevonnák az éves bajnokságba, a versenyzöknek is rendszeresen le kéne oda járniuk betanulni a pályát, ott viszont ilyen sosem lessz,
szerintem,
simán beleillene a képbe pár golfűtős ember,ahogy azon tanakodnak hogyan kéne megcsinálni a kilences lyukat,
Elég sexy a hörcsögöm, ahogy gubbaszt a sarokban... de az öcsém se semmi, ahogy itt horkol. Hát nem is tudom melyiket válasszam
Íg szép kék...
köszi a tanácsokat.
esetleg erről a motorról tudnátok infokat mondani.
http://www.kepesmotor.hu/honda...