Úgy kell megrendelni, hogy leméred a térded és van ott egy táblázat, hogy melyik méret a jó a térdedre.
Lehet állítani a vádlinál és a combnál is, hogy szépen felfeküdjön a lábadra. Lehet állítani, hogy mennyire engedje kinyújtani a lábad. Meg jön hozzá egy szegecses dolog is amit a csizmához kéne rögzíteni, de pl én ezt nem tettem bele.
ha szemben állsz egy pár meztelen szörös lábbal akkor szemböl nézve minden lábnak van egy bizonyos oldal görbűlete, na arrol beszélek, az nem állithato eggyik térdgépen sem,
nono, téves info az nem EVS, azt egy pösti cég csinálja, szintén carbon-bol van, de a lábadrol veszik le a mintát és az alapján csinálják meg, a térdvisszafordulás gátlo is benne van vasbol, van itt a környéken srác akinek olyan van, darabja volt valami 80 pénz, plussz felutazni proba,stb.
térdgépet fell kell probálni, és ha lehetőség van akkor menni is benne egy pár karikát, nekem az asterisk azért nem volt jo mert a lábam görbűlete olyan hogy akkorát elállt hogy befért mellé az ujjam, a FOX meg pont jo volt a lábamra.
Ezt tudtam élőben megnézni a vásárlás előtt. Plussz meg tudtam kérdezni a gyakorlati tapasztalatokat. Így maradt ez, de nem bántam meg. Azt hiszem, hogy ennek a fűzője jobban megtartja, mint a fox 4 gumipántja.
még nem, de nem szeretném ha elromlana.
ezekben az tetszik hogy szerintem normálisabban fel lehet rögzíteni én nem csúszkál el mint a gumis rögzítésűek.
tévedek?
Lehet állítani a vádlinál és a combnál is, hogy szépen felfeküdjön a lábadra. Lehet állítani, hogy mennyire engedje kinyújtani a lábad. Meg jön hozzá egy szegecses dolog is amit a csizmához kéne rögzíteni, de pl én ezt nem tettem bele.
a többi dolog az igen,
Mondjuk ha a FOX kényelmes, akkor azzal sincs semmi baj.
szoval egy biztos megoldás van, ha otthon maradsz és nem motorozol,
Ha megteheted, akkor érdemes ilyet venni.
amugy hamár térdgép akkor nekem a FOX POD jött be, de ahány ember annyi lábgörbűlet, ahogy tanult barátom szokta volt mondogatni,
ezekben az tetszik hogy szerintem normálisabban fel lehet rögzíteni én nem csúszkál el mint a gumis rögzítésűek.
tévedek?
rossz a térded?