Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyasmi,
csak amiota a romániában van a gyártása azota fele annyi idő alatt szétdöl,
meg is látszik az árán.
inkább az állva motorozást kezd el megtanulni, pont forditva 98 %-ban állsz ,a többiben űllhetsz, sokkal élvezetesebb lessz,

magasabban vagy többet látsz elöre, a lábaid is rugoznak, nem veri a hátadat- seggedet a motor, ugy pattog alattad ahogy akar, stb.

alap, SOHA NEM MOTOROZUNK ŰLVE.

űlve sosem fog a csizmád sem működni, nem bir akkorát hajolni
Jaa az ilyen zsanéros ugye?
Többnyire ülve motorozom, az esetek 98%-ában. Ehhez mérten akarok megoldást keresni a problémára. Ma megpróbálok kicsit állítani a váltókaron, aztán meg jöhet a megszokás.
ugy állitsd be a sebváltot meg a fék kart, mintha állnál a motoron, rakd bakra .

amugy nem lehet hogy te űldögélve motorozol, mert ugy sajnos nem is fog működni egy krosszcsizma sose ,pedig az oxtar tcx pro2, már ujj korában is tökéletesen hajlik bokában, semmiféle betörést nem igényel,
Állítsd feljebb a váltókart, de majd ha "betörik" a csizma meg megszokod akkor könnyebb lesz.
Amikor én is megvettem a csizmámat nagyon szokatlan volt. Még az ötvenes Gilerám volt és elötte én is cipőben motoroztam. Kellett egy kis idő mire megszoktam. Nem éreztem a váltót meg úgy semmit. Aztán amikor megszoktam jobb volt mint cipőben. Nekem egyik motoron sem kellett állítani a váltón meg a fékkaron. Sok sikert.
Vásároltam egy krosszcsizmát /csak mert olyan szép ódákat zengenek az TCX Pro2-ről :)) /, s mivel ez az első ilyen, eddig csak cipőben motoroztam, bazi szokatlan, és alig tudok váltani benne, mert nemigen fér a váltókar alá, ha a lábtartón van a lábam. Gondolom, feljebb kéne állítani a váltókart is pár foggal, de azért szeretnék tanácsot kérni, hogy hogyan is kell krosszcsizmában motorozni, hogyan lőjem be a váltókart, fékkart, hogy a legideálisabb legyen a használathoz? A fékkart sem igen tudom még finoman használni, gondolom gyakorlás kérdése, hogy leszokjak a satus mutatványokról... :D

Köszönöm a tanácsokat!
akkor az nem ez a topic
Mx pálya meg short track quad pálya van Tiszapalkonyán
szuper sport om van jo aszfaltos utat keresek vendeglok,csajok utkozben termeszetes 2 motoros vagyunk
ezt nem értem
most kérdezed,hogy mi van ott?vagy mondod,hogy vasárnap jössz?
mi van ott?vasarnap
Hali!
Holnap valaki Tiszapalkonya?
Fasza!
Ez volt a májusi dirtparkozás.
Valamivel le kell vezetni a feszültséget.
Mostmá értem mért jártok össze bandázni
Ne ríjjá,nem tesznek azok bele csak 8-10 órát
Csókolomok !Vigyázni magadra!Csók a családnak
na csö csak nem lemaradtam valamiröl ,van moci
Egy zavar csak hogy a motorom már ott vár engem Komlón, én meg még holnap is itthon leszek.
Én is beszéltem velük , csak nézik az sx pályát . Tényleg rám várnak. Nem fogok szarozni benézem az ugrókat aztán hajrá. Remélem saját lábon jövök haza. .