Most egy jeggyel lehet menni mindkét pályán . Lehet rájött a tulaj, ha olcsóbban lehet motorozni akkor esetleg többen mennek. De messze van még a holnap éjfél az indulásig.
Misiék már lent vannak Komlón. Most telefonáltak hogy nem mernek felmenni a pályára olyan durva lett. . Azt várják, hogy én menjek rajta először , hogy lássák merre kell és hogyan kell rajta menni. . Csak nehogy sokkot kapjanak
Hát repülni nem tudok
Mert azt az utat ismerem, ami az aqua parkhoz megy, de arról nem lehet oda az erdőbe lefordulni ... valamelyik másik útról lehet odamenni gondolom, csak nem tudom melyik az..
Nem tudja valaki, melyik útról lehet bejutni Mogyoród és Szilasliget közötti erdős részre?
Még csak HÉVről láttam, hogy mocisok mászkálnak ott + hallottam, hogy jó kis enduros utak vannak arra
Jóreggelt!
ha esetleg érdekel valakit, még életben vagyok, csak annyit nézem a számítógéped idebent, hogy estére már semmi kedvem hozzá (fáj a fejem, igen )
videozzátok le ahogy beveszed az sx-et. én rá nem mennék....
Rendeltem még a múltkori szállítmányból.
1950re emelkedett... asszem még így is versenyképes.
Ha kell még valakinek a köreidből, sikítson!
"szilasról mész a ring felé.A ring előtt első utca jobbra földúton végig és ott is vagy"
Remélem nem fogok nagyon eltévedni
az a biztos
X.kerből mennék oda motorral.
De mindenképpen közúton kell mennem odáig. Csak azt nem tudom melyik út visz oda.
Mert azt az utat ismerem, ami az aqua parkhoz megy, de arról nem lehet oda az erdőbe lefordulni ... valamelyik másik útról lehet odamenni gondolom, csak nem tudom melyik az..
Nem tudja valaki, melyik útról lehet bejutni Mogyoród és Szilasliget közötti erdős részre?
Még csak HÉVről láttam, hogy mocisok mászkálnak ott + hallottam, hogy jó kis enduros utak vannak arra
ha esetleg érdekel valakit, még életben vagyok, csak annyit nézem a számítógéped idebent, hogy estére már semmi kedvem hozzá (fáj a fejem, igen )
írni fogok neked 1-2 perc múlva egy mailt!