Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most beszéltem velük....megugrottak mindent....már csak az időre mennek
ok
akkor holnap csak tábortűz meg éneklés lesz?

videozzátok le ahogy beveszed az sx-et. én rá nem mennék....
Gerybácsi!
Rendeltem még a múltkori szállítmányból.
1950re emelkedett... asszem még így is versenyképes.
Ha kell még valakinek a köreidből, sikítson!
Most egy jeggyel lehet menni mindkét pályán . Lehet rájött a tulaj, ha olcsóbban lehet motorozni akkor esetleg többen mennek. De messze van még a holnap éjfél az indulásig.
Hát az SX tényleg mérgesnek tűnt messziről, de az MX az nagyon jó!
http://www.crazymotor.hu/ Itt most nagy kiárusítás nevemre hivatkozva még nagyobb kedvezmények. Vegyétek vigyétek.
Misiék már lent vannak Komlón. Most telefonáltak hogy nem mernek felmenni a pályára olyan durva lett. . Azt várják, hogy én menjek rajta először , hogy lássák merre kell és hogyan kell rajta menni. . Csak nehogy sokkot kapjanak
jó hétvégét!
Megtudtam a titkos utat:

"szilasról mész a ring felé.A ring előtt első utca jobbra földúton végig és ott is vagy"

Remélem nem fogok nagyon eltévedni
akkor menj toronyiránt
az a biztos
Ajjj te
X.kerből mennék oda motorral.
De mindenképpen közúton kell mennem odáig. Csak azt nem tudom melyik út visz oda.
már végképp nem értem
Mert nem kocsival viszem a mocit s X.kerből valahogy oda kell jutni
na de minek egy endurosnak út?
Hát repülni nem tudok
Mert azt az utat ismerem, ami az aqua parkhoz megy, de arról nem lehet oda az erdőbe lefordulni ... valamelyik másik útról lehet odamenni gondolom, csak nem tudom melyik az..
Itthon van Attila is majd vasárnap utazik! ez tegnapi infó
és neked meg út kell?
?

Nem tudja valaki, melyik útról lehet bejutni Mogyoród és Szilasliget közötti erdős részre?
Még csak HÉVről láttam, hogy mocisok mászkálnak ott + hallottam, hogy jó kis enduros utak vannak arra
Bebe! Gyere msn-re ha ráérsz
Végre valami igazán jó hír
Az bazmeg, azbeszt
Jóreggelt!
ha esetleg érdekel valakit, még életben vagyok, csak annyit nézem a számítógéped idebent, hogy estére már semmi kedvem hozzá (fáj a fejem, igen )
hali
írni fogok neked 1-2 perc múlva egy mailt!